Şimdi Ara

26-ekim- de buluşuyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercan69

valla dostlar aynı kemal sunalın filmi aklıma geldi salı çarşambaya bağlanır perşembe günah cuma falan diye bunu herkezin zevkine bırakırsak yada durumuna bu topik uzar gider ben bunu şuna çevireyim ozaman kimse yer ve fikir belirtmesin.büyük harflerle yazacağım.

ARKADAŞLR BEN 26 EKİM GÜNÜ YILDIZ PARKINDA BİR MODEL BULUP ÇEKİMLER YAPMAK İSDİYORUM GELMEK İSDEYENLER OLURSA SEVİNİRİM ÇÜNKİ BULUŞMA VE FİKİRLERİ SORDUĞUÖUZ ZAMAN KONU UZAYACAK YER YILDIZ PARKIDIR CUMARTESİ SAAT 11 DİR GELMEK İSDEYENLER OLURSA SEVİNİRİM IŞIK VE MANKEN OLAYLARINI AYARLAMAK ÜZEREYİM İLGİLENEN VE GELECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞELLÜR EDERİM

Strobist ve 80cm soft box bende mevcut gelebilirsem getirme mi istermisiniz?

• Ben herhalde gelemem, ekipmanı Kasım-Aralık gibi toplayabiliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

quote:

valla dostlar aynı kemal sunalın filmi aklıma geldi salı çarşambaya bağlanır perşembe günah cuma falan diye bunu herkezin zevkine bırakırsak yada durumuna bu topik uzar gider ben bunu şuna çevireyim ozaman kimse yer ve fikir belirtmesin.büyük harflerle yazacağım.

ARKADAŞLR BEN 26 EKİM GÜNÜ YILDIZ PARKINDA BİR MODEL BULUP ÇEKİMLER YAPMAK İSDİYORUM GELMEK İSDEYENLER OLURSA SEVİNİRİM ÇÜNKİ BULUŞMA VE FİKİRLERİ SORDUĞUÖUZ ZAMAN KONU UZAYACAK YER YILDIZ PARKIDIR CUMARTESİ SAAT 11 DİR GELMEK İSDEYENLER OLURSA SEVİNİRİM IŞIK VE MANKEN OLAYLARINI AYARLAMAK ÜZEREYİM İLGİLENEN VE GELECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞELLÜR EDERİM

Strobist ve 80cm soft box bende mevcut gelebilirsem getirme mi istermisiniz?

güzel olur bende şimdilik 3 tane flahş ayarladım

• 18-105 lensimi alabilirsem bende aranıza katılmak isterdim bir mahsuru yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran58

18-105 lensimi alabilirsem bende aranıza katılmak isterdim bir mahsuru yoksa.

quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Ben herhalde gelemem, ekipmanı Kasım-Aralık gibi toplayabiliyorum :)

sen gel şener ekipman buluruz sana kullanırsın benim kr i
  • manken konusunda bir araştırma içinde olan varmı arkadaşlar şimdilik sadece elimizde flahşlar tetilieyicler ve teflektörler var

model arkadaşımızı bulma işine ağırlık verirsek daha güzel olacak
  • quote:

kesinlikle mahsuru yok lensinizi almasanızda lens vereriz size ya ben yada arkadaşlar yeterki siz gelin
  • quote:

quote:

kesinlikle mahsuru yok lensinizi almasanızda lens vereriz size ya ben yada arkadaşlar yeterki siz gelin

Teşekkür ederim çok kibarsınız bugün alıyorum zaten lensimi kısmetse bende orada olucam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim çok kibarsınız bugün alıyorum zaten lensimi kısmetse bende orada olucam :)

sağolun hayırlı olsun yeni lensiniz güle güle kullanın
  • Malesef 26 ekim tarihinde çalışacak olmamdan dolayı katılamayacağım pazar günü yapılmasını çok isterdim iyi eğlenceler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Malesef 26 ekim tarihinde çalışacak olmamdan dolayı katılamayacağım pazar günü yapılmasını çok isterdim iyi eğlenceler.

teşekkürler kajmeran başka sefere umarım
  • benim bir hikaye çekimim var yıldızda 26 sı hepinizi beklerim gelin dağmada bi oha dediritiriz heralde 20 30 tane fotorafçı

şaka bi yana saatlerini uydurmak çok zor bu tür işlerde zaman en önemlisi ama güzel olurdu gerçekten..
  • ayın 26 sında sabah beşiktaşı geçince giriş kapısı var .trafik bölge müdürlüğü falan var kapının girişinde kapının adını bilmiyorum. orada sabbah 10 da olacağım girişde büefede çayımı içerim ve gelecek arkadaşları baklerim bana ulaşmak isdeyen arkadaşlar bu numaradan ulaşabilir 0553 460 34 83. havada güzel olacak son sıcakları değerlendirelim .
  • 29 Ekim'de buluşun, polis "la gösteri mi yapıyorsunuz 29 Ekim diye" diye gazlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

29 Ekim'de buluşun, polis "la gösteri mi yapıyorsunuz 29 Ekim diye" diye gazlasın

artık alıştık valla eskiden çantada kolonya ile gezerdik hatırlarsınız küçük oval plastik şişede.şimdi ise sirkeli veya limonlu su ile geziyoruz
  • aslında çok iyi olur bende gelebilirim işteki stressi atarım kesin durum ne zaman belli olur reflektör lazımsa getirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

aslında çok iyi olur bende gelebilirim işteki stressi atarım kesin durum ne zaman belli olur reflektör lazımsa getirebilirim

manken olayını hala çözemedim ama ne olur olmaz sen al yinede yanına reflektörü bakarsın bir gönüllü çıkıverir oradan
  • quote:

quote:

aslında çok iyi olur bende gelebilirim işteki stressi atarım kesin durum ne zaman belli olur reflektör lazımsa getirebilirim

manken olayını hala çözemedim ama ne olur olmaz sen al yinede yanına reflektörü bakarsın bir gönüllü çıkıverir oradan

Bayadır fotoya çıkamıyordum iyi gelecek iş stressi ve yüküde fazlaca omzumda :(
  • quote:

quote:

quote:

Bayadır fotoya çıkamıyordum iyi gelecek iş stressi ve yüküde fazlaca omzumda :(

gel sen boşver fotoda çekeriz stresde atarsın. dahaa olmadı yıldız parkında mangal rakı bile yaparız.iş stresinden ve normal yaşam yükünden uzaklaşırsın.bayramda bitti yakında bir otobüse 200 kişi binerken buluşma günü aklına gelir doping olur otobüsün içinde sana enerji verir.

• ben gelemicem size iyi eğlenceler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.