Şimdi Ara

26-ekim- de buluşuyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 26 ekimde saat 11 de yıldız parkında buluşuyoruz.
    donanım haberde fototografa gönül veren dostlar olarak
    etkinlik olarak ışık sistemlerini gönüllü verecek bir arkadaşımız varsa ve gönüllü model bayan arkadaşımızı bulabilirsek gün içinde yıldız parkında model ve potre üzerine çalışmak ve asıl amaç dostluk.tanışmak hoşca vakit geçirmek.
    ve tanıdığı bir gönüllü model bayan arkaşı olanlar yardımcı olursa sevinirim görüş ve önerilerinizi.yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan69 -- 4 Ekim 2013; 1:18:09 >

• ercan abi yıldız parkı neresi ?
  • Bence model ağır kaçar...güzel bir güzergah belirleyip sokakda portre çalışalım derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort

Bence model ağır kaçar...güzel bir güzergah belirleyip sokakda portre çalışalım derim...

ortak her görüş ve fikir aolabilir yeterki bir aktivite olsun. am ben artık bir eminönü balat eyüp klasiğine taraftar değilim yer ve mejan değişik olsun.

batuhan yıldıs parkı beşiktaşın orada
  • aynen abi artık eminönü sultanahmet turist gibi dolaşmak sıktı valla değişiklik şart

• quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

25 Ekim Cuma gününe geliyor.Hafta sonu olsa daha mantıklı olmaz mı ?

kesinlikle size katılıyorum belki yanlış baktım tarihe 26 olur cumartesi yada pazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercan69

quote:

25 Ekim Cuma gününe geliyor.Hafta sonu olsa daha mantıklı olmaz mı ?

kesinlikle size katılıyorum belki yanlış baktım tarihe 26 olur cumartesi yada pazar

sağol kardeşim ozaman 26 cuöartesi tarihde anlaştık yer bence yıldız parkı en güzeli model bulursak sonbaharla birlikde güzel kareler çıkar bence.sonra ışık sisteminide ayarlamaya çakışacağım.

• Bende mutlaka gelirim çok ekstrem bir durum olmazsa :)
  • Bende gelicem inşallah :) yer olarak yıldız da olabilir, karaköy taksimde olabilir, benim için farketmez :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah birileri gelip müdahale etmez bende gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

aynen abi artık eminönü sultanahmet turist gibi dolaşmak sıktı valla değişiklik şart

yav yapmayın böyle. biz napalım uşakta. pencere fotoğrafı çekmekten bıktım.
  • Yıldız parkından ziyade daha sakin mekanlar bakın derim ben. ordan atlayın otobüse tarabyada inip yürüyün. Daha hoş, daha sakin mekanlar. Hem yürüyerek fotoğraf çekmek daha zevkli oluyor. Tabii tercih meselesi.
  • hocam sende haklısın değişiklik şart
  • Bensiz buluşma mı olurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmarass kullanıcısına yanıt
    Sana gelme diyen mi oldu şimdi hacııııı :)
  • Benide yazın. Bir aksilik olmassa bende gelirim..
  • bende gelirim
    ama neden 26 ekim
    daha erken değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dschannel -- 4 Ekim 2013; 22:29:02 >
  • dschannel kullanıcısına yanıt
    bayram var arada
  • valla dostlar aynı kemal sunalın filmi aklıma geldi salı çarşambaya bağlanır perşembe günah cuma falan diye bunu herkezin zevkine bırakırsak yada durumuna bu topik uzar gider ben bunu şuna çevireyim ozaman kimse yer ve fikir belirtmesin.büyük harflerle yazacağım.

ARKADAŞLR BEN 26 EKİM GÜNÜ YILDIZ PARKINDA BİR MODEL BULUP ÇEKİMLER YAPMAK İSDİYORUM GELMEK İSDEYENLER OLURSA SEVİNİRİM ÇÜNKİ BULUŞMA VE FİKİRLERİ SORDUĞUÖUZ ZAMAN KONU UZAYACAK YER YILDIZ PARKIDIR CUMARTESİ SAAT 11 DİR GELMEK İSDEYENLER OLURSA SEVİNİRİM IŞIK VE MANKEN OLAYLARINI AYARLAMAK ÜZEREYİM İLGİLENEN VE GELECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞELLÜR EDERİM
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.