Şimdi Ara

26 Kasım Ankara Tigem Buluşması(Buluşma fotoğrafları ilk mesaja eklendi)) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu takip edemedim, bugün uygun da değildim pek ama belki fırsat bulup gelebilirim. Artık önümüzdeki buluşmalara bakacağız.
  • Bunlar da cengaverlerin yüzüne nur vurmuş halleri:

26 Kasım Ankara Tigem Buluşması(Buluşma fotoğrafları ilk mesaja eklendi))
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Abi fotoğraflar için çok teşekkür ederiz.

Çok güzel bir gündü Taym'cım.

Organizasyon sana aitti.

Yeri de çok güzel seçmişsin gerçekten.

Kendi adıma teşekkür ederim.

Bir dahakine de oraya gidebiliriz ama süreyi biraz daha uzun tutabilirsek (tutabilirsem yani) mutlaka showroom ziyareti ve test sürüşü falan da yapalım.

Gerçi bu kadar kişiyle Man Fortuna test sürüşü yapılır ancak.

Aoç teklifi Arda'dan, daha sonrasında da Tigem teklifi başka bir arkadaştan gelmişti.

Ben de bu mantıklı öneriden sonra üzerime düşeni yaptım.

Tigem güzel gerçekten.

• Makine kendi kendine çekmiş

• çok güzel bir buluşma olmuş, az zamanda bu kadar kişinin katılmış olması büyük başarı
  • maşallah maşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın her daim. : )
  • Araçların bu taraftan da fotosunu çekmişim meğer:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 26 Kasım 2011; 22:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

çok güzel bir buluşma olmuş, az zamanda bu kadar kişinin katılmış olması büyük başarı

Daha sonraki buluşmalar için iyi referans oldu cidden.
  • ÇOŞKUN bak ta ders al ANKARA ekibinden

Senin yerinde başka biri olsa şimdiye Pink Floyd'u getirttiydi anasını satayım
  • Benim Megane'dan birkaç poz:

Önce iç mekan:

• Buluşmaya katılanlar soldan sağa: pprodigyy, Atmosphere, dodgebro, vet147, phantoka, utku, gorkemuse, aanil, roiha, castiel

Fotoğrafı çeken de Haluk abi.

mhmt_mhmt arkadaşımız ise erken ayrıldığı için bu karede yer alamadı. üzdü bizi.. (biraz kılıbık çıktı kendisi duymasın ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 26 Kasım 2011; 23:01:28 >
  • kapı testi sırasında, lagunadaki ahaliye koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 26 Kasım 2011; 23:02:25 >
  • Benim Megane'ın çakma xenonları.

• Haluk abinin Megane, şiir gibi araba gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

kapı testi sırasında, lagunadaki ahaliye koptum

Arda da kapı testinden çok etkilendiğinden Görkem'in diğer aracı Kalos'u oracıkta bağladı zaten:

Görkem de Kalos'un parasının bir kısmıyla Jetta tdi Highline veya 1.4 turbo Insignia alacakmış.

edit: Jetta Dsg olacak, eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 26 Kasım 2011; 23:11:32 >

• Haluk abi, Utku, Arda ve diğer tüm arkadaşlar hepinize afiyet ballar şekerler kaymaklar olsun inşallah maşallah.

Yanlız Kalos'ta kapı fitili testi yok. Yoksa fitiller bir VW'ciye mi kaçtı ne oldu?

Gel gelelim Haluk abimizin Megane'ı ÖZEL SİPARİŞ VE TÜRKİYEDE TEKTİR FRANSA YAPIMIDIR AYRICA OPSİYONLARI VARDIR. :)

Son olarak, ben bu yazki "Geleneksel Bir Kamyon Dolusu Sap" buluşmamıza eğer o güne kadar meşhur kalırsa Sönmüyor Ateşimiz parçasıyla Ozan isimli sanatçıyı getirmeyi buradan ilan ediyorum. Çalışmalarımız sürecek. Ali Taran, Tarık Şara, Tarık Akan ve Ali G ile birlikte müthiş bir ekip kurduk. Adı da TARKALİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 26 Kasım 2011; 23:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun
    ...
    Gel gelelim Haluk abimizin Megane'ı ÖZEL SİPARİŞ VE TÜRKİYEDE TEKTİR FRANSA YAPIMIDIR AYRICA OPSİYONLARI VARDIR. :)
    ...

Sana bahstmiştim tabii Coşkuncum.

Beyaz kuğu Megane'ım benim.

Stoplarını yirim!!!

Arda nasıl da kesik atıyor benim araca.

İnşallah Kalos için Görkem'e verdiği kaporayı yakıp Megane'a talip olmaz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 26 Kasım 2011; 23:24:08 >

• Geleneksel bir kamyon dolusu sap deyince kulağa hiç hoş gelmedi cidden. Kötü hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

Arkadaşlar,organizasyon duyurusu için çok erken tarih seçiyorsunuz.

Eğer sağlam,kalabalık bir organizasyon istiyorsanız,en azından,en erken 1 ay öncesinden haber vermeniz gerekiyor.Burada duyuru tarihi,organizasyondan daha önemli.

Bizde zamanında organizasyon gerçekleştirdik.Profesyonel organizatörler ile çalıştık.4-5 ay öncesinden buluşma reklamına başladık.Reklam afişleri,broşürler falan bastırdık vs. vs.

Ben eminimki bir sonraki Ankara buluşması daha kalabalık olacak...

Yok ebesinin. Tarkan'ı filan mı getircektiniz? Bahar şenlikleri bile 2-3 ay önceden belli oluyor.

Sonuç olarak çok TOK bir buluşma olmuş, tebrik ederim.

Ahahahah

Coşkun süpersin be... :))))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.