Şimdi Ara

26 Kasım Ankara Tigem Buluşması(Buluşma fotoğrafları ilk mesaja eklendi)) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
5.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce Görkem, Arda, Taym ve Anıl ile çeşitli defalar buluşmamız olmuştu.

Bugünkü buluşmaya katılarak renk getiren pprodigyy, Atmosphere, dodgebro, vet147, roiha, castiel ve mhmt_mhmt forumdaşlarıma teşekkür ederim.

pprodigyy 'nin Volvo S60'ı gerçekten çok çok güzel bir araç.

Nazar değmesin.

Atmosphere'in Focus'uyla da yıllar sonra tekrardan Ford dizel kullanma zevki tattım.

Ona da nazar değmesin.

Forumda fotolarını paylaştığım tüm araçlara nazar değmez inşallah.

Biraz daha kalabilseydim diğer arkadaşlarımın araçlarını da daha yakından inceleyebilecektim.

Daha uzun süreli buluşmalarda daha da güzel muhabbet edeceğimize inanıyorum.

Diğer Ankaralı forumdaşlarımızla ve şehirdışından katılabilecek (İstanbul'dan Coşkun ve en sevdiği 30 kadar forumdaş ve Antalyadan ZSARA ve diğer Antalyasporlu ) forumdaşlarımızla sonraki buluşmalarda görüşmek üzere.

Herkese selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Daha önce Görkem, Arda, Taym ve Anıl ile çeşitli defalar buluşmamız olmuştu.

Bugünkü buluşmaya katılarak renk getiren pprodigyy, Atmosphere, dodgebro, vet147, roiha, castiel ve mhmt_mhmt forumdaşlarıma teşekkür ederim.

pprodigyy 'nin Volvo S60'ı gerçekten çok çok güzel bir araç.

Nazar değmesin.

Atmosphere'in Focus'uyla da yıllar sonra tekrardan Ford dizel kullanma zevki tattım.

Ona da nazar değmesin.

Forumda fotolarını paylaştığım tüm araçlara nazar değmez inşallah.

Biraz daha kalabilseydim diğer arkadaşlarımın araçlarını da daha yakından inceleyebilecektim.

Daha uzun süreli buluşmalarda daha da güzel muhabbet edeceğimize inanıyorum.

Diğer Ankaralı forumdaşlarımızla ve şehirdışından katılabilecek (İstanbul'dan Coşkun ve en sevdiği 30 kadar forumdaş ve Antalyadan ZSARA ve diğer Antalyasporlu ) forumdaşlarımızla sonraki buluşmalarda görüşmek üzere.

Herkese selamlar.

Saol abicim.Allah herkese istediği aracı almayı ve de kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.Fotolar çok güzel çıkmış ellerine sağlık.Ayrıca senin nezninde katılan diğer arkadaşlara da çok teşekkürler.
    Selamlar Saygılar

En kısa sürede daha çok katılımlı buluşmalarda görüşmek üzere:)

• Bu buluşmaların en sevdiğim taraflarından biri de, buluşma sonrası forumda devam eden muhabbet.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

kapı testi sırasında, lagunadaki ahaliye koptum

...
     26 Kasım Ankara Tigem Buluşması(Buluşma fotoğrafları ilk mesaja eklendi))
    ...

Kalos'un kapının üzerinde zıpladıktan sonra Görkem'in Arda ile el sıkışmasını Lagunadakiler nasıl yorumlamışlardır acaba?

Hemen olay mahalini terk ettiler

• iyi ki gelmemişim komplekse girermişim arabasız bir öğrenci olarak

eğlence var sanmıştım bu arada arabaların önünde fotoğraf çekinmek değil otomobil bölümünde olduğumu şimdi farkettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Buluşmaya katılanlar soldan sağa: pprodigyy, Atmosphere, dodgebro, vet147, phantoka, utku, gorkemuse, aanil, roiha, castiel

Fotoğrafı çeken de Haluk abi.

mhmt_mhmt arkadaşımız ise erken ayrıldığı için bu karede yer alamadı. üzdü bizi.. (biraz kılıbık çıktı kendisi duymasın ama)

Abi kılıbık ne ya :)

• bu kadar eğlenceğinizi söyleseydiniz cuma sınavdan sonra gelirdik Recai Abi'yle beraber
  • quote:

Neler oluyor bakiim orda!!!

Bu fotoğrafta herkez neye bakıyodu acaba merak ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roiha -- 27 Kasım 2011; 12:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

bu kadar eğlenceğinizi söyleseydiniz cuma sınavdan sonra gelirdik Recai Abi'yle beraber

Bizim her buluştuğumuzda çok eğlendiğimizi tahmin etmeliydiniz.
  • dün foruma giremediğim için yazamadım. unuttum sanılmasın

öncelikle organizasyonu düzenleyen utku'ya teşekkürler

dünkü buluşmayı kısa kısa özetlerle anlatayım:
    -biz dodgebro ile sonradan katıldık.
    -herkes çok iyi niyetli ve çok hoşsohbetti. herkesle kaynaştık. sohbet ettik. çok eğlendim. bu kadar samimi bir ortam olmasını beklemiyordum
    -yemek yedik. orada sohbet edip, bütün arkadaşlar tanıştık.
    -asıl eğlence araçların başındaydı.
    -prodigyy'nin s60 şiir gibiydi. volvo'yu çok sevme sebebim boş yere değilmiş. içinden inesim gelmedi. vites kolunun bağlı olduğu bölümün üzerindeki jelatin dikkatlerden kaçmadı
    -pprodigyy ile yaptığımız volvo'yu çok seviyorum muhabbetine karşın gülerek herkes çok seviyor da almıyor demesi manidardı
    -benim dikiz aynası parçası için verdiğim parayı konuştuk. ardından anıl 500 lira istedikleri plastik sis farı parçasını gösterdi. avuç içi kadar bir parçaydı. servislere lanet okuduk
    -herkes araçlarla tur attı. içi incelendi. anıl'ın honda civic'inin deri koltukları göz dolduruyordu. civic'in ön konsolu ilk kez yakından gördüm. çok beğendim.
    -sonlara doğru vet147 geldi. nick'inden de anlaşılacağı gibi kırmızı 147. 147 geldiği anda bütün araçlar out oldu. herkes başına üşüştü.
    -vet147'ye alfa'cılara ustalar keriz gibi görüyormuşlar dedim. aynen öyle dedi. fakat bak herkesi aracın başına topladın. alfa ruhu diyince gülüşüldü.
    -dayanamadım 147 ile birkaç tur attım. özellikle kavrama noktası tam istediğim gibiydi.
    -görkem'e türkiye'de satılmayan japon araçlar başlığı yazısı için bir de reelden ekstra teşekkür ettim
    -haluk abi herkesle çok ilgilendi. ona da teşekkür etmemiz gerekir. ayrıca nikon dslr'ıyla güzel fotolar çekti. özellikle otomatiğe ayarlıyken çekilmiş olan spontane poz şahane olmuş.
    -konuştuğum herkesde inanılmaz bir mazda sevgisi gördüm (ben dahil)
    -bir de benim arabam kötü ben ezersiniz muhabbetlerine karşın her bütçeden araçların katılması buna muazzam bir yanıt oldu. sırf bu yüzden katılmayan arkadaşlar: böyle şeylere kafanızı takmayın. bir dahaki sefere sizi de aramızda görmek isteriz
    -dönüş yolunda konvoy halinde çıkışımız görülmeye değerdi.

not: dranov'un asi çocuğunu göremedik. o kötü oldu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 27 Kasım 2011; 12:50:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

iyi ki gelmemişim komplekse girermişim arabasız bir öğrenci olarak

eğlence var sanmıştım bu arada arabaların önünde fotoğraf çekinmek değil otomobil bölümünde olduğumu şimdi farkettim

Hocam bende arabasız geldim komplekse girecek bi durum olmadı. Bende tereddüt ettim ilk başta ama sonra iyiki gelmişim dedim. Buradaki değerli üyeleri yakından görüp, tanışmak çok değerli anı oldu benim için. Eğlencelide oldu zaten yemek, fotoğraflar, muhabbet, araba inceleme vs. Foto çekilirkende arkamızda güzel bi manzara olmalıydı oda arabalar oldu.

• Sınavlarım yuzunden cok gec katıldım fakat çok güzel bir ortamdı. Bu arada herkesin içindede gizli bir Alfa sevgisi varmış o ortaya çıktı

Geç katıldığım için daha az zaman geçirdim.İnşallah birdahakine tam katılım gercekleştiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Sınavlarım yuzunden cok gec katıldım fakat çok güzel bir ortamdı. Bu arada herkesin içindede gizli bir Alfa sevgisi varmış o ortaya çıktı

Geç katıldığım için daha az zaman geçirdim.İnşallah birdahakine tam katılım gercekleştiririm.

Alfa gibi hissettiren kaç marka var ki.

İçinde Alfa sevgisi olmayan adamın duygularından şüphe ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Sınavlarım yuzunden cok gec katıldım fakat çok güzel bir ortamdı. Bu arada herkesin içindede gizli bir Alfa sevgisi varmış o ortaya çıktı

Alfa gibi hissettiren kaç marka var ki.

İçinde Alfa sevgisi olmayan adamın duygularından şüphe ederim.

Alfa pek sevmem ama giu testi halen aklımda ve tadı damağımda. Antalyaya gittiğimde yine test edicem otomatiği geldiyse onu test ederim. 147 de ki aynı his o araca binincede oluşuyor. Ok gibi araba deriz ya alfalar tam o tabire uyuyor

• Vay vay vay vay....

Ancak bakabildim konuya. Çok güzel olmuş buluşma, ne kadar eğlenceli geçtiğini tahmin edebiliyorum. Sizler süper(B)siniz, araçlar çok güzel, fotoğraflar sanatçı elinden çıkmış. Herşey çok güzel görünüyor, imrenmemek elde değil. Keşke gelebilseydik, maalesef birkaç küçük iş vardı halledilmesi gereken yoksa ciddi anlamda düşünüyordum katılmayı. İnşallah bir dahaki sefere.

Fotoğrafları tek tek yorumlamak istiyorum izin varsa
  •  26 Kasım Ankara Tigem Buluşması(Buluşma fotoğrafları ilk mesaja eklendi))

Anıl'cım araban çok güzel maşallah nazar değmesin ama Utku'nun aracına bakınca kaputun üstünden ağacın ince dallarının kaç tane olduğunu sayabiliyorum. Çok takdir ettim kendisini

Arkadaki aracın içindeki bayanın yüz ifadesi inanılmaz Sanki üzerlerine doğru zombiler geliyormuş gibi dehşete kapılıp korkusundan geriye doğru kaçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Arkadaki aracın içindeki bayanın yüz ifadesi inanılmaz Sanki üzerlerine doğru zombiler geliyormuş gibi dehşete kapılıp korkusundan geriye doğru kaçmış.

Bu resim üzerine, Chairman of the Volkswagen'ın neden şaşırdığını anlatan kendi çekimim videoları eklemesem olmazdı

Şooo megın iyimiş ya, kaça bu, kredi kartına bölebiliyoz mu

Maaşallah Allah nazarlardan saklasın hepsi çok güzel

Takma kafana, söz sana bundan alıcam

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.