Şimdi Ara

26 Kasım Ankara Tigem Buluşması(Buluşma fotoğrafları ilk mesaja eklendi)) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

Beyler yeni rotamiz belli oldu.

Sadece vakit lazim simdi bize. :))

Ha gerci bu alfa testini gecen gun vet utku ve ben planladik gerci. :p

O testi kesinlikle Hürcan ile beraber yapmak istiyorum. 147'nin üzerine kattıklarını daha net görmek istiyorum.:)

Kesinlikle bende beraber çıkmak istiyorum test sürüşüne çünkü Alfa aşkımdan yanlı bakabilirim beni siz düzeltirsiniz
    Şaka bir yana yarın 3buçuk gibi Akoto Alfa Romeo dayım

Orada olacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Eyvallah kardeşim Allah razı olsun..

İlk önce ben test edeceğim Giulietta'yı
    ben!!!

Delta da var. Çok iyi oldu bu bayii.

Deltaya doluşuruz zaten ben test ettiğimde 4 arkadaş bindi gemi gibi araba yok böyle bir iç genişliği,arka diz mesafesi

• quote:

quote:

quote:

O testi kesinlikle Hürcan ile beraber yapmak istiyorum. 147'nin üzerine kattıklarını daha net görmek istiyorum.:)

Kesinlikle bende beraber çıkmak istiyorum test sürüşüne çünkü Alfa aşkımdan yanlı bakabilirim beni siz düzeltirsiniz

Oglum ben o saatte yetisitim oraya. :)))

Yarin telefonlasiyoruz seninle. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orada olacağım.

Yarın telefonlaşalım eğer araçların plakaları yoksa haber veriyim okadar yol yapma ters kalıyor sanırım sana.Ama inceleyelim dersen bayide suan 2 mito 2 giu 1 159 üst katta 4-5 tane delta vardı hepsine girer inceleriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oglum ben o saatte yetisitim oraya. :)))

Yarin telefonlasiyoruz seninle. :)

Tamam telefonlaşıyoruz yarın ozaman :) Çünkü gidiş saatim 4 te olabilir biliyorsunuz okul dışkapıda trafikle boğusacagım daha

• Alfa aski iste... Baska hangi arabayi test etmek icin yaristik beyler!? Sorarim sizee... :)))

Benim ders yarin 3 gibi bitiyor sorun degil okulda yapcak isim cok benim zaten. :)

Sen musait olunca, programin belli olunca ara beni abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaayyy.. Challenge accepted, hadi bakalım.
     26 Kasım Ankara Tigem Buluşması(Buluşma fotoğrafları ilk mesaja eklendi))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 27 Kasım 2011; 23:10:05 >
  • quote:

Alfa aski iste... Baska hangi arabayi test etmek icin yaristik beyler!? Sorarim sizee... :)))

Benim ders yarin 3 gibi bitiyor sorun degil okulda yapcak isim cok benim zaten. :)

Sen musait olunca, programin belli olunca ara beni abi.

Satış danışmanları dövecek zaten beni.Her gün plakalar ne zaman gelecek diye gidip sıkboğaz ediyordum Önden siz yuruyun ben arkadan gizlice geliyim yine mi sen lan çık artık demesinler

Yarın ben okuldan çıkınca ararım program yaparız.Kamerası olan biri varsa getirsinde yarın forumda bayram olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Kalos'un kapı testinden başarıyla çıkmasının verdiği haklı gurur Görkem'in gözlerinden okunuyor tabii:

Abi bence bu tebessüm, sınavlardan kurtulmanın verdiği mutluluğun göstergesi

Bence de "ne yedim be.. Ohh" bakışı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kalos'un kapı testinden başarıyla çıkmasının verdiği haklı gurur Görkem'in gözlerinden okunuyor tabii:

Harbi ya mükemmel pideleri var adamların da senin salatada aklım kaldı

• öhömm öhömmm giu'mu dedi birileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

quote:

quote:

Harbi ya mükemmel pideleri var adamların da senin salatada aklım kaldı

Ye dedim yemedin.

• haftasonu şehir dışına çıkmam gerekti gelemedim. inşallah birdahaki sefere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

dün foruma giremediğim için yazamadım. unuttum sanılmasın

öncelikle organizasyonu düzenleyen utku'ya teşekkürler

dünkü buluşmayı kısa kısa özetlerle anlatayım:
    -biz dodgebro ile sonradan katıldık.
    -herkes çok iyi niyetli ve çok hoşsohbetti. herkesle kaynaştık. sohbet ettik. çok eğlendim. bu kadar samimi bir ortam olmasını beklemiyordum
    -yemek yedik. orada sohbet edip, bütün arkadaşlar tanıştık.
    -asıl eğlence araçların başındaydı.
    -prodigyy'nin s60 şiir gibiydi. volvo'yu çok sevme sebebim boş yere değilmiş. içinden inesim gelmedi. vites kolunun bağlı olduğu bölümün üzerindeki jelatin dikkatlerden kaçmadı
    -pprodigyy ile yaptığımız volvo'yu çok seviyorum muhabbetine karşın gülerek herkes çok seviyor da almıyor demesi manidardı
    -benim dikiz aynası parçası için verdiğim parayı konuştuk. ardından anıl 500 lira istedikleri plastik sis farı parçasını gösterdi. avuç içi kadar bir parçaydı. servislere lanet okuduk
    -herkes araçlarla tur attı. içi incelendi. anıl'ın honda civic'inin deri koltukları göz dolduruyordu. civic'in ön konsolu ilk kez yakından gördüm. çok beğendim.
    -sonlara doğru vet147 geldi. nick'inden de anlaşılacağı gibi kırmızı 147. 147 geldiği anda bütün araçlar out oldu. herkes başına üşüştü.
    -vet147'ye alfa'cılara ustalar keriz gibi görüyormuşlar dedim. aynen öyle dedi. fakat bak herkesi aracın başına topladın. alfa ruhu diyince gülüşüldü.
    -dayanamadım 147 ile birkaç tur attım. özellikle kavrama noktası tam istediğim gibiydi.
    -görkem'e türkiye'de satılmayan japon araçlar başlığı yazısı için bir de reelden ekstra teşekkür ettim
    -haluk abi herkesle çok ilgilendi. ona da teşekkür etmemiz gerekir. ayrıca nikon dslr'ıyla güzel fotolar çekti. özellikle otomatiğe ayarlıyken çekilmiş olan spontane poz şahane olmuş.
    -konuştuğum herkesde inanılmaz bir mazda sevgisi gördüm (ben dahil)
    -bir de benim arabam kötü ben ezersiniz muhabbetlerine karşın her bütçeden araçların katılması buna muazzam bir yanıt oldu. sırf bu yüzden katılmayan arkadaşlar: böyle şeylere kafanızı takmayın. bir dahaki sefere sizi de aramızda görmek isteriz
    -dönüş yolunda konvoy halinde çıkışımız görülmeye değerdi.

not: dranov'un asi çocuğunu göremedik. o kötü oldu işte

Bu kadar mazda severin bulunduğu bir ortamda bende olmak isterdim

• farklı araçların olması gerçekten güzel olmuş bazı forumlarda sadece tek marka ya bağlı modeller ile böyle buluşmalar oluyor ve aynı araçların olması bir garip oluyor ama burda hepsi farklı olmuş kapının üstünde tepinilirmi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

farklı araçların olması gerçekten güzel olmuş bazı forumlarda sadece tek marka ya bağlı modeller ile böyle buluşmalar oluyor ve aynı araçların olması bir garip oluyor ama burda hepsi farklı olmuş kapının üstünde tepinilirmi yahu

Tokat gibi cevap vermek için bu gerekliydi.

Hem de bu test Kalos ile yapıldı, düşünün yani.
  • Orada bir VW eksik yalnız Döndüğüm zaman inşallah bir bulusma daha ayarlanır
  • Anıl'ın araca body kit güzel olmuş.
    Kendiside Abdullah Avcı'yamı benziyo ne
  • quote:

quote:

quote:

O dediğin bakış şu oluyor Taym'cım.

Ya da bakmayış da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Orada bir VW eksik yalnız Döndüğüm zaman inşallah bir bulusma daha ayarlanır

Belki Alfa ile gelirsin o zaman Janjan'cım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.