Şimdi Ara

26 Şubat 2012 Pazar Ankara buluşması - 15 video eklendi :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
4
Favori
19.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim ilk bulusmam olcak dislamayin beni orda universiteli arkadaslar bizzat ilgilenebilir benle :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

benim ilk bulusmam olcak dislamayin beni orda universiteli arkadaslar bizzat ilgilenebilir benle :D

benim de ilk seferim , çok korkuyorum. : )

dostum biz birbirleriyle kaynaşmamış insanlar olarak kaynaşırız buluşmada . : )
  • quote:

benim ilk bulusmam olcak dislamayin beni orda universiteli arkadaslar bizzat ilgilenebilir benle :D

Buluşmalara ilk kez gelenleri dışlamak adettendir.

Üniversiteli müniversiteli farketmez.
  • Konu takip.

Perşembe gecesi Beyaz Show a otobüs kaldırıyorum İstanbul gezisi + Beyaz Show olarak oyüzden cuma yokum. Ancak pazar gününe olursa seve seve dostlar=)

Bu arada perşembe gecesi İstanbul + Beyaz Show a otobüste halen yerimiz mevcuttur katılmak isteyen arkadaşlarım pm atabilirler =) ohh reklamımıda yaptım =)
  • Otomobil Genel'in ilk buluşmasını Ankara'da yapalı 6 yıl oldu asilx, ben, enis, yanlış hatırlamıyorsam ali abi vardı cvt tdci focuslu, o zamanlar burası tarlaydı, bizler de çayırlarda yuvarlanıyorduk, hey gidi günler hey.. Eskilerden pek tanıdık kalmadı, bir kaç yıl da foruma takılmayınca uzak kaldım bayağı. Aranızda olmak güzel arkadaşlar, yeni dostluklar kurulması ümidiyle, herkese iyi geceler...
  • cuma gecesi duman konseri var(jolyljoker). gitmeyi düşünüyorum. eğer ayarlayabilirsem ben de gelmeyi düşünüyorum. (şimdi ne alakası var konserle diyeceksiniz ankara dışındayım) .

gelemesem dahi eğer arabaları test etmek istiorsanız forum ankara etlik ( gayet güzel geniş bir düzlük var). hemen yanında çevre yolu(yine test için mükemmel bir yer) tavsiye olunur. saygılarımla..
  • Herhangi bir güne varım yaz beni haluk abi
  • @laughter olur olur ben siritirim zaten baska 55 plaka yoktur sanirim :D

@haluk bey abi neden oyle dedin ki simdi uzuldum

• aaahh aahhh eskişehir felan olaydı bende gelirdim bursadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Buluşmalara ilk kez gelenleri dışlamak adettendir.

Üniversiteli müniversiteli farketmez.

Haluk abi gorunen o ki biz araniza yeni katilan unililer olarak sizi geride birakicaz gibi :P

Saka bir yana gelmeyi cok istiyorum insallah bir aksilik cikmaz.
  • Soyle bi de sikintim var o da aracim yok su an yani ankarada yok.. malum aileler ve korkulari diyelim.. :/
  • ev nerde ?
  • butun yol masraflarim karsilanir

karnim yarim istanbul kokorec ve 2 yarim uykuluk ile doyurulur

yaninda ayran verilir

Haluk Abi ve dranov(daha gelcem bile dememis ama) bana arabalarina kerkinmek icin izin verir

ve benim butun bu yuzsuzlugume ragmen biri tamam derse gelirim bulusmaya otobus ile

saka saka gelemem
    hem misafirim oluyor haftasonlari hem de pek gelebilecek gibi degilim bu siralar

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

butun yol masraflarim karsilanir

yaninda ayran verilir

Haluk Abi ve dranov(daha gelcem bile dememis ama) bana arabalarina kerkinmek icin izin verir

ve benim butun bu yuzsuzlugume ragmen biri tamam derse gelirim bulusmaya otobus ile

saka saka gelemem
    hem misafirim oluyor haftasonlari hem de pek gelebilecek gibi degilim bu siralar

Lan olm kop gel benim arabada içer sızarız gece en kötü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

ya 1973 volkswagen vosvos la gelsem gülermisiniz ona göre geliyim

Sanki ferrariyle maseratiyle gelcek millet Ne gülecekler hocam yaaa :)))

ya gelecek araçlara nazaran işte

ben olsam gelirdim. hem nostalji olur hem meraklısı çok olur.

onur gidersen haber ver len gerçi senin nerede olduğun belli değil. bi eskişehirdeyim diyorsun bi ankaradayım diyorsun bi soruyorum hacıı viyana da kara kış var diyorsun

ben gelirsem mıncıklarım vosvosu, ayrı bir ilgim var onlara

vosvosuma elleştirmem

nikahıma alırım. olmaz mı

başlık parası

ne kadar

aslında paha biçilmez ama gelebilirsem ücretsiz sevebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

beni de yaz usta forumdan bir arkadasi da getirebilirim buyuk ihtimal. kacta nerde?

Yer işi henüz netleşmedi daha :)

Çok gecikmeden öğle saatleri olur herhalde.

Nerede buluşalım arkadaşlar?

Ya araç başından uzak alışveriş merkezi olacak, ya da araçların başında durup inceleyebileceğimiz + yemek yiyebileceğimiz Çiftlik - Tigem tarafı olacak.

Ne diyorsunuz?

pazar günü kesinleştiyse ben geliyorum, avm den başka gidecek yokki mübarek şehirde, istanbul olsaydı şöyle boğaz manzaralı bir yer ne güzel olurdu, dediğin gibi çiftlik tarafı uygun gibi, donanım haber den bir haber yöneticiler görüyorsa yazılanları, buluşmamıza sponsor olsunlar ....... ( maddi olarak olmasada sitenin giriş sayfasında ankara DH etkinliği diye bir haber mesela)

• Arkadaşlar Pazar günü çalışıyor olacağım ben. Eğer düşünürseniz sizi motor sporları kokan mekanıma davet etmek isterim. Yerim Cevizlidere - Balgat'ta.

26 Şubat 2012 Pazar Ankara buluşması - 15 video eklendi :)

• Buna katilamiyorum ama martta yaparsaniz kesin katilirim. Umarim havalar iyi olur :/
  • Hava durumuna cuma gibi bakalim.ona gore ciftlik mi avm mi olacagina karar verelim bence.. yani soguk ve/veya yagisli olacaksa ciftlik pek akilci kalmayacak sanirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

butun yol masraflarim karsilanir

yaninda ayran verilir

saka saka gelemem

Lan olm kop gel benim arabada içer sızarız gece en kötü :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.