Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi de 26 Temmuz'a kadar İnönü stadyumu yıkılmış olur ki. Mayıs'ta vuruluyor kazma.
  • eveeet,yaş 17.doğulup büyünen yer türkiyenin en dandik şehir(!)lerinden biri olan niğde.ailemizde dinlenilen müziğe heves gözüyle bakıyor ( 7 yıldır dinliyorum )

bu konserde yattı.umarım bu son türkiye konseri olmaz.sakin yazdığıma bakmayın niğdeye ne küfürler ederdimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 22 Mart 2013; 22:30:16 >

• Evet ulan iste bu evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Sahne önü alıyoruz değil mi?

Aklımdan geçen yine sahne önü ama bu sefer hanım da tutturdu "ben de geleceğim" diye. Çökebilirim, bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Aklımdan geçen yine sahne önü ama bu sefer hanım da tutturdu "ben de geleceğim" diye. Çökebilirim, bilemedim.

• quote:

quote:

Oğuz, abi yengeye hörmetler ama, bu Maiden, aman diyeyim. Maiden, tekrar edeyim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

eveeet,yaş 17.doğulup büyünen yer türkiyenin en dandik şehir(!)lerinden biri olan niğde.ailemizde dinlenilen müziğe heves gözüyle bakıyor ( 7 yıldır dinliyorum )

bu konserde yattı.umarım bu son türkiye konseri olmaz.sakin yazdığıma bakmayın niğdeye ne küfürler ederdimde.

+1.Konya/Ereğli'de oturuyorum,şehir farkının gözü kör olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Kafama takılan olay Inönü stadının o tarihe kadar yıkılıp yıkılmayacagi. Malum yeni stad yapmayı düşünüyorlardi.

benim kafama takıldı şimdi gerizekalılar onu bahane edip küçükçiftlik parka atmasınlar sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozkuzucu

quote:

Kafama takılan olay Inönü stadının o tarihe kadar yıkılıp yıkılmayacagi. Malum yeni stad yapmayı düşünüyorlardi.

benim kafama takıldı şimdi gerizekalılar onu bahane edip küçükçiftlik parka atmasınlar sakın

Konser gelirleri için İnönü'nün yıkılma tarihini ertelediler diye bir şey okumuştum ama ne kadar doğru bilemem
  • ins bazı aptal konserler gibi 18+ sınırı getirilmez
  • quote:

quote:

quote:

Oğuz, abi yengeye hörmetler ama, bu Maiden, aman diyeyim. Maiden, tekrar edeyim de.

Buraya yazın ki görsün. Ben anlatınca inanmıyor, "abartıyorsun" diyor. Ezildikleri için en önlerden arka taraflara ağlaya ağlaya geçen kızları ve peşlerinden pıtıpıtı koşan sevgililerini sizler biliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf5800

ins bazı aptal konserler gibi 18+ sınırı getirilmez

büyük ihtimalle olacak ama sıkıntı olmaz girişti, en kötü ihtimal birinde rica edersin birlikte girersiniz içeri
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Buraya yazın ki görsün. Ben anlatınca inanmıyor, "abartıyorsun" diyor. Ezildikleri için en önlerden arka taraflara ağlaya ağlaya geçen kızları ve peşlerinden pıtıpıtı koşan sevgililerini sizler biliyorsunuz.

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!!

Ortada, arkalarda bir hanım görebiliyorum sadece, o da çok sıkılmış gibi. Bir tanesi de sanıyorum Wicker Man sırasındaydı koluma dokunmuştu, ben dönüp bağırınca kaçıp gitmişti. İnsan karşısında Maiden varken kendini kaybediyor. İnsan eşi ve Maiden arasında seçim yapmak zorunda bırakılmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eozkuzucu

quote:

Yok yok korkmayın. Beşiktaş Başkanı açıklama yaptı. İnönü Stadı'nın veda konseri olacak Maiden konseri. Son konser.

Bu arada bayanların stada girmesi konusunda bazı tereddütleri var galiba bazılarının. Slayer konseri değil sonuçta, Maiden dinleyen çok kadın var. Heavy Metal dünyasında istisna gibi bir şey. Küçükçiftlik Park konserine bakmayın siz, organizasyon ve alan kötü diye vazgeçti çoğu. Stadyum konserinde olmaz o kadar.

• Geçen konsere gitmiştim, buna da kesin gidicem.Roger Waters, Mark Knopfler, Joe Satriani bi de Iron Maiden.Bu sene konsere doyucaz.
  • quote:

quote:

Fotoğrafaki yerden al hacı, Dürbünüde unutma Diğer açıdan. Slayer/maıden karar veremedim hakkımı iyi kullanmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

Fotoğrafaki yerden al hacı, Dürbünüde unutma Diğer açıdan. Slayer/maıden karar veremedim hakkımı iyi kullanmam lazım

Yalnız Slayer konserinin haberi, konusu, başlığı falan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Bursa'dan geleceğim. Uygun fiyata stada yakın nerede kalabilirim ? Pansiyon vs. tarzı.

Bende Mersin'den geleceğim . İstanbul'da bulunan arkadaşlardan yardım istiyoruz kalacak yer var mıdır uygun fiyatta? Stadın yakınlarında

Bizim mesajlar arada kaynadı sanırım . Yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
  • Arkadaşlar biletler kaç günde biter???
  • Abi en son konser mükemmeldi ve Bruce geleceklerine dair de söz vermişti. Daha büyük bir yerde hem de. Babalara bu kadar yakındım.
     26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.