Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Tahmini en ön bilet fiyatları ne olur söyleyebilecek var mı ?

Sahne Önü Ayakta - 320.00 TL
    Kategori 2 Tribün - 270.00 TL
    Kategori 3 Tribün - 220.00 TL
    Kategori 4 Tribün - 170.00 TL
    Vodafone Saha İçi Ayakta - 140.00 TL
    Kategori 6 Tribün - 110.00 TL

Sağol hocam, link vereyim almak isteyenler için
    http://www.biletix.com/etkinlik/PPVC8/ISTANBUL/tr#tab1

• Beyler Sahne İçi alabildim anca :D Görüşelim o güngelenlerle birlikte. Flight 666 t-shirt ü bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Hanım da gelirse Kategori 3, gelmezse sahne önü.

Hesapladım da Ankara'dan İstanbul'a git-gel, yediğim, içtiğim falan Almanya'da Ghost'un katıldığı konsere gitmeyle neredeyse aynı paraya denk geliyor. Nasıl söveceğimi şaşırıyorum ama, ben de sahne önü alırım gibi.

Ve 2 adet Kategori 2 alarak 544 TL'ye elveda dedim.

Demek ki neymiş? Yeterince konsere gitmeden evlenmiyormuşuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Harris

Beyler Sahne İçi alabildim anca :D Görüşelim o güngelenlerle birlikte. Flight 666 t-shirt ü bende

Steve Harris olarak elbette Sahne İçi olacaksın. Bas gitarı gidip ben mi çalacağım sahnede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahne önü beyler sıradaki kampçılarla buluşuruz bu arada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Harris

Beyler Sahne İçi alabildim anca :D Görüşelim o güngelenlerle birlikte. Flight 666 t-shirt ü bende

Steve Harris olarak elbette Sahne İçi olacaksın. Bas gitarı gidip ben mi çalacağım sahnede?

harris baba

• harbiden donanımdakilerle iyi organize olup hep birlilkte gidebiliriz :)
  • Millet salla mis gene , yurtdışında olmazsam giderim yeaa.suna param yok demiyorda

• quote:

quote:

quote:

Hesapladım da Ankara'dan İstanbul'a git-gel, yediğim, içtiğim falan Almanya'da Ghost'un katıldığı konsere gitmeyle neredeyse aynı paraya denk geliyor. Nasıl söveceğimi şaşırıyorum ama, ben de sahne önü alırım gibi.

Yapma be abi. Hep beraber yine toplanıp hatta Run to the hills diye bağıracaktık bile.

Bu arada ben sahne önü gideceğim. Geçen geldiklerinde DH tayfası hatırlar Nicko dan baget, Dave den pena kapmıştım. Aynı başarıyı yine bekliyorum kendimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 26 Mart 2013; 13:54:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

quote:

quote:

Yapma be abi. Hep beraber yine toplanıp hatta Run to the hills diye bağıracaktık bile.

Bu arada ben sahne önü gideceğim. Geçen geldiklerinde DH tayfası hatırlar Nicko dan baget, Dave den pena kapmıştım. Aynı başarıyı yine bekliyorum kendimden

Valla o kalabalığa hanımla girmem cinayet ile sonlanabilir. Run to the Hills yerine direkt "run for your life" diye bağıra bağıra birilerini kovalıyor olabilirdim. En sağlıklısı ve en temizi tribün oldu.

• quote:

quote:

quote:

Muhtemel setlist:

Moonchild
    Can I Play with Madness
    The Prisoner
    2 Minutes to Midnight
    Afraid to Shoot Strangers
    The Trooper
    The Number of the Beast
    Phantom of the Opera
    Run to the Hills
    Wasted Years
    Seventh Son of a Seventh Son
    The Clairvoyant
    Fear of the Dark
    Iron Maiden

- Encore:
    Churchill's Speech
    Aces High
    The Evil That Men Do
    Running Free
    (Always Look on the Bright Side of Life) eşliğinde konser alanını terk ediyoruz.

Blood Brothers

Valla hiç huyum değildir ama 2 sene önce konserde beni hüngür hüngür ağlatan parçaydı, ayrı bir önemi vardır benim için. Listede görememek üzücü.

Yalan söyleme ben ağladığını hiç görmedim. Dizin ağrıyor diye ağlıyordun bir ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

quote:

Muhtemel setlist:

Moonchild
    Can I Play with Madness
    The Prisoner
    2 Minutes to Midnight
    Afraid to Shoot Strangers
    The Trooper
    The Number of the Beast
    Phantom of the Opera
    Run to the Hills
    Wasted Years
    Seventh Son of a Seventh Son
    The Clairvoyant
    Fear of the Dark
    Iron Maiden

- Encore:
    Churchill's Speech
    Aces High
    The Evil That Men Do
    Running Free
    (Always Look on the Bright Side of Life) eşliğinde konser alanını terk ediyoruz.

Blood Brothers

Valla hiç huyum değildir ama 2 sene önce konserde beni hüngür hüngür ağlatan parçaydı, ayrı bir önemi vardır benim için. Listede görememek üzücü.

Yalan söyleme ben ağladığını hiç görmedim. Dizin ağrıyor diye ağlıyordun bir ara.

Diz ağrısı bambaşka la... İki bacak da kilitlendi, Beşiktaş'tan Şişli'ye kısa mesafe diye hiçbir taksi almadı. Bak yine sinirlerim tepeme çıktı, hatırlatmayaydın eyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 26 Mart 2013; 16:49:39 >

• Arkadaslar biletleri ne kadar zamana kadara bulabiliriz? Mayisa kadar para biriktirsem mayista bilet bulabilirmiyim?

• BİZ SAHA İÇİ ALDIK BİLETİ 142 LİRA SAHA İÇİ STADYUMLAR 200 CİVARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

Arkadaslar biletleri ne kadar zamana kadara bulabiliriz? Mayisa kadar para biriktirsem mayista bilet bulabilirmiyim?

BURDAN ALABİLİRSİN BİZ SAHA İÇİ ALDIK http://www.biletix.com/etkinlik/PPVC8/ISTANBUL/tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Arkadaslar biletleri ne kadar zamana kadara bulabiliriz? Mayisa kadar para biriktirsem mayista bilet bulabilirmiyim?

BURDAN ALABİLİRSİN BİZ SAHA İÇİ ALDIK http://www.biletix.com/etkinlik/PPVC8/ISTANBUL/tr

Mayisa kadar bilet kalirmi ama?

• quote:

quote:

quote:

KALAMZ DİYE TAHİMN EDİYORUM ÇÜNKİ ÇOK ALICISI VAR BİLETLERİN

MESELA GEÇENKİ KONSERİNDE SONİSPHEREDE 20 BİN KİŞİ VARDII DIŞARDA EN AZ 20 BİN KİŞİ DAHA VARDI YANİ TOPTAN 40 BİN KİŞİ

GECİKMEDEN ALMAK LAZIM ÇOK İRON MAİDEN FANI VAR

• Önceki konserde sahne önünde resmen eziyet çekmiştim. İnönü de olması süper olacak adam gibi izleyebileceğiz nihayet.

Bu arada bilet fiyatlarını uçuk yapmışlar. Resmen sömürüyorlar mileti. İngiltere' de 4-5 baba grubun çıktığı festival bile daha ucuza geliyor.
    Iron Maiden gelmesi çok güzel ama bu bilet fiyatları da resmen sömürüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 26 Mart 2013; 17:50:36 >
  • Arkadaşlar Niğde'den 3 arkadaş gelmeyi düşünüyoruz yaşlar 17.konser saat kaça kadar sürer acaba ? 11 den önce konser biter çıkabilirsek arkadaşın evinde kalacağız ama eğer olmazsa yakınlarda arkadaşın tanıdığının bir mekanı varmış kafe gibi gece orada kalmayı düşünüyoruz.ertesi günde geri döneceğiz zaten.

ayrıca sabah 10 gibi kapıda beklemeye başlasak ( vodafone saha içi ) sahne önünün hemen arkalarında yer alma şansımız nedir ?
    İlk defa kendi başımıza şehir dışına çıkıp böyle büyük bir konsere gideceğiz.nelere dikkat etmemiz gerekir,tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi acaba ?

Ayrıca DH den arkadaşlar turuncu bir bileklik takıp orada birbirimizi bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 26 Mart 2013; 18:01:27 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

KALAMZ DİYE TAHİMN EDİYORUM ÇÜNKİ ÇOK ALICISI VAR BİLETLERİN

MESELA GEÇENKİ KONSERİNDE SONİSPHEREDE 20 BİN KİŞİ VARDII DIŞARDA EN AZ 20 BİN KİŞİ DAHA VARDI YANİ TOPTAN 40 BİN KİŞİ

GECİKMEDEN ALMAK LAZIM ÇOK İRON MAİDEN FANI VAR

Yanlış bilgi olmuş.
    20 bin içerde 20 bin dışarda 35 bin de taksimde vardı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.