Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahne önünde en önden izlemek için kaç saat önceden orda olmak gerekir ona göre uçak bileti alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

sahne önünde en önden izlemek için kaç saat önceden orda olmak gerekir ona göre uçak bileti alıcam

en ön için son 1-2 saat geç, en az 6-7 saat önceden gelinmeli en ön için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

sahne önünde en önden izlemek için kaç saat önceden orda olmak gerekir ona göre uçak bileti alıcam

en ön için son 1-2 saat geç, en az 6-7 saat önceden gelinmeli en ön için

tamamdır 12 saat yeterli gelir o zaman :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

beyler tecrübeli olanlar ;

kategori 4. tribün mü yoksa saha içi mi ? hangisi daha zevkli olur ben saha içi diye düşünüyorum.

Bizde 2'si arasında kaldık hocam. Ben diyorum ki saha içi alıp öne öne yardırırız, ama arkadaş 10bin kişi olacak nereden baksan saha içinde biraz zor yardırırız diyince kararsız kaldım
  • beyer anthraxın playlistini paylaşabilirmisiniz acaba gittiğimizde anthraxada eşlik edelim
  • Kategori 2 veya 3 harici pek tavsiye etmem. Saha içi çok daha mantıklı bir karar olacaktır. Zaten asıl eğlence sahada, rahatlık tribünde.
  • quote:

beyer anthraxın playlistini paylaşabilirmisiniz acaba gittiğimizde anthraxada eşlik edelim

Muhtemelen:

Among the Living
    Caught in a Mosh
    I Am the Law
    Efilnikufesin (N.F.L.)
    A Skeleton in the Closet
    In the End
    T.N.T. (AC/DC cover)
    March of the S.O.D. (Stormtroopers of Death cover)
    I'm Alive
    Indians
    One World
    A.D.I. / Horror of It All
    Imitation of Life
    I'm the Man
    Antisocial
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Abilerim, kardeşlerim
    şehir dışından geliyorum, istanbulda bir arkadaşım da benimle gelecek.
    Bilet almadık önce bir sorayım dedim, nereden alsak 320 tl çok tuzlu ama alabilirsek onu almayı düşünüyoruz, olmazsa nasıl babalara (iğrenç espiri yapmayın :) ) daha yakın olabiliriz?
    Nevale olarak birşeyler götürmek gerekir mi vs.
    Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum, teşekkürler

arkada kalmasın :)
    birde sahne onu bilet alırsak sonradan girsek bile çok sıkıntı olmaz değil mi ,yoksa yinede saatler önce gitmemiz gerekir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 28 Mart 2013; 10:39:52 >
  • quote:

quote:

Abilerim, kardeşlerim
    Bilet almadık önce bir sorayım dedim, nereden alsak 320 tl çok tuzlu ama alabilirsek onu almayı düşünüyoruz, olmazsa nasıl babalara (iğrenç espiri yapmayın :) ) daha yakın olabiliriz?

arkada kalmasın :)
    birde sahne onu bilet alırsak sonradan girsek bile çok sıkıntı olmaz değil mi ,yoksa yinede saatler önce gitmemiz gerekir mi ?

En önden izlemek istiyorsan yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en geç 6-7 saat önce gitmen lazım. Yok sahne önünün herhangi bir yeri olur diyorsan tam konser zamanı da gelsen sorun olmaz.

• Bu konuyu buldunuz, 3 senelik festival ajandası geleneğini unuttunuz beyler boşluyorsunuz orayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be dedeler geliyor...

Önceden geleceğinden haberim vardı... Arada bir dinlerimde sıkı bi fanı olduğum söylenemez

Ne gerçek maiden hayranlarının hakkını yiyeyim nede özentilik yapayım... konsere gitmem...
  • quote:

Abilerim, kardeşlerim

Aynen , yardımcı olun lütfen . Bende Mersin'den geleceğim . Her türlü tavsiyelere ihtiyacımız var . Bilet olarak saha içi düşünüyorum
  • Sanirsam bu cumartesi gidip aliyorum bileti alinca SS koyarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsere bir donanımhaber topluğuğu oluşturarak gidebiliriz aslında keyifli olur :)
  • Gençler 7,8 saat önce gelmenize gerek yok. 2011'de Iron Maiden hariç bütün konserleri en arkada oturarak izledim.
     26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!!
    Slipknot çıkınca biraz ayağı kalktım.
    Maiden çıktığında demirlere 2-3 adam kalmıştı.
    Sahne önüne o kadar para veriyorsunuz rahatlığını kullanın.

• Saha içi bilet alacağım fakat bölüm 1-2 şeklinde bölünmüş. Staddaki resimlerde böyle bir şey gözükmüyor. Nedir bilen var mı?
  • quote:

Sahne önü için son dakika girsen bile en önde olabilirsin. Önemli olan tuvalet v.s ihtiyaçlarını gidermemeyi göze alarak önde kalabilmektir.
  • Şu konser 8-9 sene önce olsaydı çok farklı duygularla sahne önünden izlerdim. Şimdi eşimle hangi trübünden izlersek daha rahat ederiz diye düşünüyoruz. Genç rocker arkadaşların çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Bizim zamanımızda komşu ülkeye gelecek diye takip eder oralarda izlerdik büyük grupları. Şu an gelmez denebilecek kimse kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 3 Nisan 2013; 15:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Şu konser 8-9 sene önce olsaydı çok farklı duygularla sahne önünden izlerdim. Şimdi eşimle hangi trübünden izlersek daha rahat ederiz diye düşünüyoruz. Genç rocker arkadaşların çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Bizim zamanımızda komşu ülkeye gelecek diye takip eder oralarda izlerdik büyük grupları. Şu an gelmez denebilecek kimse kalmadı.

Hocam mevcut hayayı ve güneşi de hesaplayarak eşimle Kategori 2 "Kapalı Alt E" yi tercih ettik, tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Şu konser 8-9 sene önce olsaydı çok farklı duygularla sahne önünden izlerdim. Şimdi eşimle hangi trübünden izlersek daha rahat ederiz diye düşünüyoruz. Genç rocker arkadaşların çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Bizim zamanımızda komşu ülkeye gelecek diye takip eder oralarda izlerdik büyük grupları. Şu an gelmez denebilecek kimse kalmadı.

Hocam mevcut hayayı ve güneşi de hesaplayarak eşimle Kategori 2 "Kapalı Alt E" yi tercih ettik, tavsiyemdir.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Güneş bizim için ciddi sıkıntı çünkü eşim yarı albino ve doğal olarak güneşe karşı çok hassas. Yalnız biz işten 17:30 gibi çıkıp geleceğimiz için güneş etkisini biraz yitirecektir diye düşünüyorum. Ama yine de kategori 2 alt almaya karar verdik gibi. Hafta sonu biletleri alacağım. Bu ay kredi kartı limitleri hep kültürel faaliyetlere ayrıldı zaten. Ay sonu market harcaması yapacak para kalmayacak böyle giderse :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.