Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilet satışları ne alemde acaba ?
  • İzmirden Geliyoruz 3 arkadaş şimdilik bi kaç kişi daha gelebilir Sahne önü biletleri biz aldık ilk gitceğim konser Maiden bileti aldığımdan beri uyuyamıyorum İzmirden gidecekler varsa toplanıp gidebiliriz
  • Oha fiyatlara bak yalnız sonisphere 2011 i ikiye katlamış. Gerçi saha içi alacağımı düşünürsek çok da koymaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Harris

Beyler Sahne İçi alabildim anca :D Görüşelim o güngelenlerle birlikte. Flight 666 t-shirt ü bende

geç kaldın 1 yıl önce almıştım...
  • Gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar.Bileti şimdiden alsammı yoksa son günlerde 2.el ucuzdan bırakan olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolon

Gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar.Bileti şimdiden alsammı yoksa son günlerde 2.el ucuzdan bırakan olurmu ?

daha sonraları bilet biterse daha pahalıya bile alabilirsin
  • bilet durumları ne alemde acaba
  • arkadaşlar sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

saha içi mi iyidir tribün mü?

yanımda su bulundurmam gerekir mi gerekirse o suları nereye koyacağım konserde ? çantaya koy diyorlar sırtta çantayla konserin tadı çıkar mı?

konser tarihi yaklaştıkça bilet fiyatlarının ucuzlama veya pahalanma olasılığı var mı?

ucuzlama ihtimali varsa bekliyeyim mi? yoksa ne olur ne olmaz biletler tükenir mükenir diye alıyım mı bileti hemen?
  • 4. kategoriden uzak durun.
  • katagori 6 dan aldım bileti. sonisphere tecrubeme göre tribunde bileti nerden alırsan al erken gidersen istediğin yere çöküyorsun karışan eden yok. Sonispherede böyle yaptım bir Allah'ın kulu nereye senin biletin bu kısımdan değil demedi. Önemli olan içeri girmel gerisi kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Yaklaşık yarım saat önce twitter'da gördüm haberi. Şuan büyük bir mutluluk içerisindeyim.

Tranquility'e gitmedigimi yanarım ben

• Umarım En Vivo! Gibi bir Konser DVD'si çıkarırlar Türkiye'deki konser için. Gerçi Türkiye için pek sanmıyorum ama
  • bu saha içi 1-2 olayı ne hakikaten, hangisinde daha yakın oluruz sahneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

bu saha içi 1-2 olayı ne hakikaten, hangisinde daha yakın oluruz sahneye

+1 cevap bekliyoruz
  • Bi ucuzlama ihtimali var mı ? Yoksa geç olmadan alalım mı biletleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Bi ucuzlama ihtimali var mı ? Yoksa geç olmadan alalım mı biletleri ?

aynen, hala bekliyorum alsak mı artık acaba?
  • Biletixi arayıp sordum. Saha içi 1-2 olayı tamamen onların anlamak için yaptığı bir şeymiş. Arada hiçbir şekilde demir vs. yokmuş. Normal saha içi yani. Neyi anlayacaklarmış çözemedim ama

Bu arada içeri fotoğraf makinesi sokulabilir mi bu konuda konser tecrübesi olan var mıdır? 2000 öncesi yoktu ama bu konserde sokulabilir mi? En azından Anthrax çıktığında bir iki şarkıyı çekmek isterim.
  • bu sefer gitmeye calisacagim eger buralarda olursam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Bi ucuzlama ihtimali var mı ? Yoksa geç olmadan alalım mı biletleri ?

Biletlerde ucuzlama olmaz. Bitince karaborsaya düşer, o zaman daha da pahalıya satılır. Olur da birisinin elinde kalmış bilet bulursanız son gün bir ihtimal ucuza alabilirsiniz, o da çok çok düşük ihtimal. O yüzden gideceğinizden eminseniz geç kalmayın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.