Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus
    Bu arada içeri fotoğraf makinesi sokulabilir mi bu konuda konser tecrübesi olan var mıdır? 2000 öncesi yoktu ama bu konserde sokulabilir mi? En azından Anthrax çıktığında bir iki şarkıyı çekmek isterim.

sonispherede prof. makina yasak, kompakt makina serbest idi. sanırım yine öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus
    Bu arada içeri fotoğraf makinesi sokulabilir mi bu konuda konser tecrübesi olan var mıdır? 2000 öncesi yoktu ama bu konserde sokulabilir mi? En azından Anthrax çıktığında bir iki şarkıyı çekmek isterim.

sonispherede prof. makina yasak, kompakt makina serbest idi. sanırım yine öyle olur.

Çok teşekkür ettim cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

katagori 6 dan aldım bileti. sonisphere tecrubeme göre tribunde bileti nerden alırsan al erken gidersen istediğin yere çöküyorsun karışan eden yok. Sonispherede böyle yaptım bir Allah'ın kulu nereye senin biletin bu kısımdan değil demedi. Önemli olan içeri girmel gerisi kolay.

bu olayın stad konseri için nasıl olur bilemicem 2010a katılmadım ama 2011 küçükçiftlikte sahne önünde idim arkadaki grubun önünde demir vardı. hatta senin gibi tecrübe edinmek için sağı solu gözledim daha ucuza denk getirebilme olaylarını sonraki konserler için ama hiç sanmıyorum herifler(görevli grub) bayabi sertti işlerini sevmeyerek yaptıkları çok belliydi. tabiki imkan varsa 320tl bilete para ödemektense tercih edilebilir bi durum. malum 750tl maaşla geçinip bunları vb. seven insan dolu bu ülkede herkesin ekonomik özgürlüğü yok.

• Az Önce Justin Bieber'ın Türkiyeye girdiğinde kızların halini gördüm ve ilk konserim oldugu için ve Maiden'hastası olduğum için bende böyle gözükecekmiyim diyorum kara kara düşünüyorum.
  • An itibariyle bileti almış bulunmaktayım

UP THE IRONS !!
  • Marttan beri biletler yatıyor kuzu kuzu, çürüyecekler yakında:)
  • beyler bugun haberlerde yarın inönü yıkılcak demişler
  • rakın kok bi metal grubu getirsin de hepiniz imzama yumulun
  • arkadaşlar çoğunluk nerden izleyecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

rakın kok bi metal grubu getirsin de hepiniz imzama yumulun

AC/DC gelssin oradayız
  • Büyük ihtimal saha içi alacağım. Bir ara bonus kredi kartı ile indirimli bilet alınabilir diye bir yerde okumuştum ama bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet vodafone saha içi almayı düşünüyorum. Ayakta Bilet kalmama ihtimali var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

millet vodafone saha içi almayı düşünüyorum. Ayakta Bilet kalmama ihtimali var mı ?

Valla genelde en çabuk biten bölümlerden birisidir saha içi. Lâkin konsere daha 2 ay var. Bu yüzden zamanın var diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saha içi tek başıma gideceğim, var mı başka tek giden? headbang için arkadaş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPAWN-TheUndead

quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

millet vodafone saha içi almayı düşünüyorum. Ayakta Bilet kalmama ihtimali var mı ?

Valla genelde en çabuk biten bölümlerden birisidir saha içi. Lâkin konsere daha 2 ay var. Bu yüzden zamanın var diye düşünüyorum.

ilk önce sahne önünün biteceğini düşünüyorum
  • Konser Parkorman'a alınmış haberi var. Bakalım ne olacak.
  • İnönü'de yapılacak konserlerin yeri değiştirilecekmiş. Bilet fiyatlarına etki eder mi ki ?
  • http://www.ntvmsnbc.com/id/25443722

Maiden felan yazmıyor. Bazı konserler taşınıyor diyor. 2011 de geldiklerinde daha büyük bir yer istediklerini konserde dile getirmişlerdi. Adamları Küçükçiftlik Park'a tıktık, şimdi de Parkorman'a tıkarsak harbiden yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

http://www.ntvmsnbc.com/id/25443722

Maiden felan yazmıyor. Bazı konserler taşınıyor diyor. 2011 de geldiklerinde daha büyük bir yer istediklerini konserde dile getirmişlerdi. Adamları Küçükçiftlik Park'a tıktık, şimdi de Parkorman'a tıkarsak harbiden yazıklar olsun.

İnönü'de olmazsa başka bir stadyumda olur belki.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.