Bildirim
26 yasında mezun olmak(TIPI BIRAKMAK) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çapa tıp yeniden hazırlanma diye bişe yok aynı sınav puanıyla istediğin yere yatay geçiş yapabiliyosun -
Pişman değiller galiba. Yine de şimdi düşündüm de, parası ne kadar iyi olursa olsun Tıp seçmezdim herhalde. Sana "Gel sana her gün işkence edeceğiz ama sonunda para vereceğiz" deseler, o parayı kabul eder miydin? Tıp da benim için aynısı, hatta arkadaşlarım için de öyleydi, işkence. Ben sadece daha önceden Tıp yapamayacağımı ve daha da önemlisi nefret edeceğimi ön gördüm. Ha sen seveceksen kesinlikle bırakma ama ben ve arkadaşlarım sevemedik dostum. Mühendislikte de maalesef çok para yok ama aynen dediğin gibi, hayırlısı. Belki yurt dışına kaçarım (Sanmıyorum ama), belli olmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aga egitime baslamadiysan git yurtdisinda oku bari
Budut: bu mesaj 22 yasinda sinava calisan arkadasa hitaben yazildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 26 Ocak 2016; 0:18:04 > -
Kaçıncı sınıfsın? -
quote:
Orijinalden alynty: 480mrt
Aga egitime baslamadiysan git yurtdisinda oku bari
Budut: bu mesaj 22 yasinda sinava calisan arkadasa hitaben yazildi
yurt dy?ynda okumak o kadar kolay de?il -
hocam Tıpı neden birakmak istediginizi soyler misiniz
Bende tıp secmeyi dusunuyorum -
Mesaj alındı:) bende öyle düşünüyorum bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: Skull Crusher
Hayatımdaki en iyi 2 dostum tıp bıraktı. O günlerde onlara bu konuda çok destek çıkmıştım ama bunun sebebi onların bu meslekte asla mutlu olamayacakları gerçeğiydi. Ne yazık ki biri İTÜ Makina, biri de Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği seçti, ne yazık ki dedim ama belki de dememeliydim. Öyle dememin sebebi mühendislik seçmiş olmaları. Mühendislik bu ülkede zerre kadar destek görmüyor. Ben de YTÜ - Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okuyorum. Bu biraz farklı bir konu ama kendimi o kadar amaçsız hissediyorum ki, okuldaki 7. senemdeyim ve en erken seneye bitecek. Düşün, ben de 26 yaşında kağıt üzerinde mühendis olacağım.
Hepimizin sonu hayrola.
Hacettepe bilgisayara geçen arkadaşı benim
Zerre kadar pişman değilim ve tıp seçip hayatlarını/gençliklerini heba edenlere acıyorum/saygı duyuyorum. Yazık onlara, sevin onları, ezmeyin.
Tıp okuyorsa zaten yeterince acı çekiyo demektir.
Ben tıpı 2014'de bıraktım. Yatay geçiş hakkı çıkmıştı o zamanda. Üniversite sınavına boşuna başvuru yapmış oldum.
2018'de 27 yaşında mezun olucam bu gidişle.
Eğitimi kaliteli olduğu için, hazırlığımı saydıkları için ve mezunlarının işsizlik oranı %0 olduğu için hacettepede kaldım.
Yaş olayı bir yere kadar. Eğer kendini iyi yetiştirirsen yaşın önemi kalmaz.
Sana tek tavsiyem: Hayat senin hayatın. Her an'ına bir kez sahip oluyorsun. Sevmediğin/istemediğin şeylerle hayatını boşa harcama. Nasıl mutlu oluyorsan onu yap.
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
para icin muhendislik yapmak ?
muhendislik asktir dostum, para icin yapilmamasi gereken bi meslek.
hocam bende odtu endustri muhendisligine bu sene basladim 22 yasindayim hic kalmazsam 27 yasimda mezunum bazen herkes ayni sansi yakalayamayabiliyor yapicak birsey yok
Geçen demiştim ama yıne diyorum,tıpı bırakma.
Hocam bende uni 1 im ama bende bırakmayı dusunuyorum.Yani ben tıpın bana uygun olmadıgını anladım ama bilgisayar muhendisligi bana uygun mu onu bir turlu anlayamadım benim de derdim bu
Siz neden endustri istiyorsunuz mesela?
Oooo herkes tıpı bırakmayı dusunuyor benide ekleyin oraya
Yok anasının nikahı. İtu mezununa 800 tl he yav he he
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Yok anasının nikahı. İtu mezununa 800 tl he yav he he
algı operasyonu knk 3-5 puan düşer belki -
Ciddiye aldım
Benim birader tıp okuyacağı yerde gitti inşaat mühendisliği okumaya karar verdi.Üçüncü yılında bıraktı,işletmeye geçti.Şimdi bir kamu bankasında uzman yardımcısı.Ama hâlâ keşke tıp okusaymışım diyor.Bırakmayın siz. :) -
Tercih döneminde diğer mühendislikleri elemiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X