yerleştiniz mi, mezuna mı bıraktınız. |
240 GÜNDE MF 10K (2. sayfa)
-
-
Hocam tam istediğiniz sırlamayı yaptım ben örnek olması açısından söylüyorum. Ben 90 netle başlamıştım ama yazın hayvan gibi 11. Sınıf çalışmıştım ki bu yüzden ilk ayt netim 70 di(11 konuları ve 12 nin başı vardı denemede). Süreç boyuncada tyt netim 90 100 arasında hep gidip geldi(yaklaşık 7 ay) sonlara doğru ani bi sıçrama yapıp 105 üstüne çıktım sınavda da en yüksek netlerimden birini yaptım. Yani tyt için çok endişelenmeyin kendiliğinden yükselicek. Önemli olan ayt. Ayt hallolunca hallolmayacak şey kalmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşünsene 1.5k yapiyorsun ve itü ehm gidiyorsun cok komik olmaz miydi
Haftalık tyt deneme çözüp 11 ve 12yi ders kitabından çalışıp soru çözsek nasıl olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tyt yi sadece genel denemeye bırakma branş da çöz. 11 ve 12 için dediğiniz gibi yapıyordum ben meb kitabından çalışıp soru çözüyordum.
Her gün türkçe mat denemesi gibi mi
mezun
Aynen
tytyi sadece genel denemeye bıraktım eylulde 90la basladigim tyt sınavda 107 oldu tyt beni baya geri attı
-
Napmak lazım
sosyali son güne bırakma
-
Olası olm sene başı böyleydim hamda 2200 yaptım adam gibi çalışın olur. Herkes boş yapmış bi ders var bi de sen varsın sanki elinden kolundan tutuyorlar yapma diye 260 gün az bi süre değil halledilir
Koçumda sizle aynı görüşte hocam o yüzden ayt mat ağırlıklı gidiyoruz şu anda zaten 11den fizik ve kimya temelim vardı
-
Hocam zaten illa 2k olacak diye şart koşmadım kendime dediğiniz gibi yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum, 2k yı sembolik bir sıralama olarak görebiliriz, çalışma saatlerinde 6 saate henüz ulaşamadım ama haftada bir gün off day yapıyorum o günde diğer günlerin ağırlığını atmış oluyorum üstümden.
-
25.09.2024
5.5 saat toplam çalışma
diziler ve tyt geometri çalıştım
26.09.2024
dışarıda işim vardı o yüzden bugün istediğim gibi çalışamadım boş geçti biraz
1 saat tyt soru çözüm
-
Başarılar azizim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X