Yarından itibaren düzenli olarak her gün yaptıklarımı yazacağım. Hedefim hafta içi min 6 saat hafta sonu ise 10 saat ve üstünde çalışmak olucak. 12. sınıfım Tyt netim 70-80 arası gidip geliyor şu anda. Güncelleme 18.10.2024 Yaklaşık 20 gündür adam akıllı ders çalışamadım ve artık bir şeyleri değiştirmem gerektiğinin farkına vardım. Sosyal medya uygulamalarının tamamını sildim sınava kadar sadece youtube ve forumu kullanacağım. Hedefimi de düşük obpmi ve diğer etkenleri göz önünde bulundurarak 2k dan 10k ya çektim, 10k nın benim açımdan daha gerçekçi bir hedef olacağını düşünüyorum bu hedefe ulaşırım ulaşamam orasını da bilemiyorum ama ulaşmak için elimden geleni yapacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AF1C0F8 -- 18 Ekim 2024; 11:37:41 > |
240 GÜNDE MF 10K
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yav kardeşim kaç kere diyeceğiz ehm değil EHB
. Bol şanslar hocam ehb lobisini sıkı tutalım.
-
olmaz
-
başarılar hocam, fakat geçen sene benzer netlerden başlayan ve günde fix 8-10+ saat çalışan birisi olarak imkansıza yakın bir hedef olduğunu söyleyebilirim. üzülmemek için farklı alternatifleri de aklınızda bulundurun, umarım başarırsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye
ilk 2k için 70-80 arası tyt neti biraz düşük. onu 105+'ya taşımaya çalışırken aytsi geride kalabilir ya da aytyi önde tutar fakat bu sefer tyt maksimum 95lere çıkmış olur, iki türlü de yetersiz. benim bu tyt neti için vereceğim altın değerinde bir tavsiye var ki tyt netiniz düşük diye tytye asılmayın, aytden kazanacağınız 1 net çok daha önemli. ilk önceliğiniz ayt olsun ve gününüzün 3'te 2'sinden azını aytye vermeyin, bana dua edersiniz
5k mümkün makineye gelirsin
-
Belli olmuyor o,durumuna bağlı. Mesela türkçesi ve matematiği çok iyidir ama fenden eksiği olduğu için netleri öyledir. Ve daha sınava bu kadar varken bu sıralama imkansız demek hiç doğru değil.
sene sonu anlarsın hocam, ben de aynısını düşünüyordum fakat hayatsız gibi çalışmama rağmen olmadı, bu netlerden 2k yapan da çok örnek yok. imkansız değil ama çok zor, 2k diye şartlamamak gerek. aytye asılın
dediğin gibi calisirsan mümkün ama muhtemelen calismayacaksın
-
hedefini gerçekleştirebilirsin ama afedersin köpek gibi çalışarak. bir tane adam bırakıyorum ea 15k'dan (80 tyt 50 ayt civarı) türkiye 29.luğuna (112.5 tyt 76.25 ayt) ekimde başlayıp yapıyor. ama mesela videolarına bakarsan günde 12-15 saatler vs. havada uçuşuyor ben şahsen bu kadar yüksek tempoyla asla devam ettiremem ama yapabilen var işte. ha bir de ayt fenin sos1'den çok daha zor olması vs. denklem dışı tuttum
-
Haksızsın bence. Netler deneme ile artabilir ve aytye de gerektiği kadar çalışabilir. Önümüzde uzun bir süreç var
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam hocam itü olmazsa hacettepe eem de alternatifler arasında
-
Hocam 86 gelen denemede oldu ama şu anda geometri fen ve sosyalden konu eksiklerim olduğu için çok net kaybediyorum.
Sizin de dediğiniz gibi şu anda ayt asılıyorum 11 temelim az buçuk vardı onun üstüne koya koya ilerliyorum, tyt yi de bir yandan yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum.
-
24.09.2024
3 saat diziler çalıştım
bugün az oldu ama yarın telafi edeceğim
-
Çok örnek olmaması sence de normal değil mi hocam,4 milyon kişiden 10k kişiye bakıyorsun sonuçta tüm trye dağılmış,ben örneklerini gördüm çevremde,benim kadar aptal değilse yapar başlıktaki arkadaş.Yks müfredatı abartıldığı kadar 1 sene yetmez cart curt bi müfredat değil ilk senemde şubatta bitmişti,sonrası bolca çalışma tekrar ve şans bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok çok doğru tespitler. tyt ni 90 lara acil olarak çekip, ayt ye aşırı ağırlık vermelisin. 2k yapmak için 110 tyt 75 ayt 95 diploma notu lazım. hedef olarak 2k yerine yapabileceğimin en iyisi dersen çok daha oturaklı bir hedef e konum almış olursun.bu dönem geçiş dönemi kasımda tyt bitip ayt ye başlamış olacaksınız. ve ayt konuları daha çok bilgi+zaman ve emek harcama ile oluyor. bence ilk hedefiniz 20k ya dahil olmak olarak belirleyin ve oralara ulaştığınız da çıtayı hep bir tık yukarı çekersiniz.
geçen sene bu aylarda oğlum 90-95 tyt yapıyordu. 102,5 net yaptı gerçeğinde ama ayt mat a gerektiği ehemmiyeti vermediği için 20k ya bile giremedi. Ama tyt de 15k ya girdi ve bomboş bir emek oldu onun adına. tam tersi olsa idi de ayt de 15k ya girse idi %60 dan ötürü mezuna kalmamış olacaktı. nasip.
azminizi asıl ocak ayından sonraya saklayın. 12. sınıf ta isen hafta içi 6 saat ders bence şuan için biraz fazla. enerjini 2. döneme ve hafta sonlarına sakla. ilk hedef 20k olsun ki yarıştan kopma ve bu seni sıcak tutsun.
-
sizin kaç k gelmişti ki.
-
20k geldi. 12'de ilk 1k yapanlardan fazla bile çalışmış olabilirim fakat düşük tyt ile başladığımdan toparlamak kolay olmadı, bu sefer de ayt istedigim seviyeye ulaşamadı. tabii sınavı saymazsak sınav öncesi netlerim ilk 10klık netlerdi, fakat 1k hayal olarak kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 3d paragraf zor mu
- astigmat engelli raporu oranı
- daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
- sözel ilk 100 netleri
- üniversite okumak mantıklı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X