Şimdi Ara

2600TL SKYLAKE TOPLAMA(İLERDE UPGRADE OLCAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir sistem topladım. Alacağım monitör almayacağım eski 720p monitörle devam edeceğim. İlerde pascal ekran kartı alcağım. Daha iyisi varsa lütfen belirtin. Skylake olmak zorundadır. Buyrun sistem:

• DonanımcıGamers D kullanıcısına yanıt
    ileride ekran kartı alacağım demişsiniz ozaman gayet güzel ama ekran kartından kısıp psu kasaya yatırım yapabilirsiniz sonuçta alıcakmışsınız ileride
  • skylakelerin onboard kartı yok mu
    madem ileride alacaksınız yeni 260x almaya hiiç gerek yok
    ha o arada oyun oynarım derseniz 2. el 7850 falan bulursunuz ucuza onlardan alın
  • Acaba benim oyniyacağım oyunlar şunlar gta5,cs:go,ark survival evolved ve rocket league bunları onboard kaldırırmı ? bir de ben yeni ekran kartını bir daha ki yaza fransaya gidince alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımcıGamers

Acaba benim oyniyacağım oyunlar şunlar gta5,cs:go,ark survival evolved ve rocket league bunları onboard kaldırırmı ? bir de ben yeni ekran kartını bir daha ki yaza fransaya gidince alacağım.

Kaldırmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu oyunları high da oynatacak Kart sölermisiniz sinerjiden olucak. Bütçe: 400-500TL dir.

Edit: Sistemin son hali beni 1 yıl götürmesi lazım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımcıGamers -- 17 Ağustos 2015; 22:52:38 >
  • Forumda gördüğüm bazı yorumlara göre pascal ekran kartı için anakartı değiştirmen gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değiştiririm. Sıkıntı değil. Önerebileceğiniz ekran kartı var mı ? Bütçe 400-500TL ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Forumda gördüğüm bazı yorumlara göre pascal ekran kartı için anakartı değiştirmen gerekecek.

Neden??
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Forumda gördüğüm bazı yorumlara göre pascal ekran kartı için anakartı değiştirmen gerekecek.

Neden??

Bende merak ettim ama??
  • DonanımcıGamers D kullanıcısına yanıt
    Skylake işlemcilerin yanında işlemci fanı yok diye biliyorum bir araştır bence almadan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytug25

Skylake işlemcilerin yanında işlemci fanı yok diye biliyorum bir araştır bence almadan...

Evet yanında gelmiyor, onun yüzünden yanına başka bir bütçe ayırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımcıGamers -- 18 Ağustos 2015; 12:58:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.