Şimdi Ara

2666MHz Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Sistemimde 8 gb 2133MHz ram bulunmakta ben bunun yanına 8 gb 2666MHz ram ekleyebiliyormuyum acaba ? Bir sıkıntı olur mu ?

• Eklersin ama dual channel çalışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ne demek oluyor hocam ? O zaman eklemesem daha iyi olur galiba
  • Krospy K kullanıcısına yanıt
    Aynı anda değil sırayla çalışırlar. Ayrıca 2666Mhz Ram 2133Mhz hızında çalışır çünkü sistem düşük Mhz olan Ram'i baz alır. Yani evet almasan daha iyi yada dual kit 2666Mhz alman gerekir. Birde anakartının 2666Mhz Ram'i destekleyip desteklemediğine de bakman lazım.
  • MSI Z170A Pro DDR4 3400 MHz(O.C) anakart var işlemci i5 6600K.Ama bende kingston 8gb Hyperx Fury Black DDR4 2133 MHz CL 14 Ram bulunmakta .Oyunlarda 1300le çalıştıgını görüyorum yetersiz gibi geldi ne yapmalıyım sizce ? Yüksek görüntü de çalıştırdığım oyunlarda kasma olmuyor ama arada hafif donmalar gerçekleşiyor ram den olduğunu düşünüyorum . Bir tavsiyeniz varmı acaba ?
  • Gerçek Rem mhz inin kaçda çalıştığını öğrenmek için cpu-z > spd oradaki ''dram frequency'' değerini 2 ile çarpacaksınız.
    Sorun yaşama ihtimaliniz var ancak 2666Mhz olanı da bios'tan 2133'e çekerseniz bir problem olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    @No Way Out 'un dediği gibi CPU-Z programıyla ilgili kısımdan Ram Mhz hızını 2 ile çarparak anlayabilirsin.
  • 2 tane 8 lik 3000 MHz almak abartımı olur yoksa her türlü işimi görürmü ?
  • Veya arkadaşlar aynı ram den 1 adet daha alıp taksam işimi görürmü ?
    8gb ddr3 1600 ramler.bile yeterken seninki haliyle yetecektir. gereksiz masraf yapma. 2133 yeterde artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.