Şimdi Ara

2677 TL PC Sipariş Verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler.Özellikle @bjk__murat , @Kartal_vatan e ayrıca teşekkür ediyorum.
    Sistem şöyle oldu artık "olmamış, bu ne la, şunu alsaydın" gibi yorumların mantığı yok :)

Bide benden sipariş onay belgesi gibi bişey istediler bide onla uğraştık kimlik fotokopisi, kredi kartının ön yüzü fotokopisi felan içime kurt düşmedi değil ama hadi hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezefele

Arkadaşlar ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler.Özellikle @bjk__murat , @Kartal_vatan e ayrıca teşekkür ediyorum.
    Sistem şöyle oldu artık "olmamış, bu ne la, şunu alsaydın" gibi yorumların mantığı yok :)

Bide benden sipariş onay belgesi gibi bişey istediler bide onla uğraştık kimlik fotokopisi, kredi kartının ön yüzü fotokopisi felan içime kurt düşmedi değil ama hadi hayırlısı bakalım.

Her parcayi icim sine sine oneriyorum ama 6100 de birtek diyemiyorum bunu.

Cevre bilesenine cok para harcamisi birde niye vatan bilgisayardan almadinki

Bunlari baskalarina rehber olsun diye yazdim

Birde solemeden gecemyicem benim hazir onerdgm sistem kesn bundan iyidir alacak kisiler benimde yorumum olsun ben seceyim diyorlar ama cogu zaman yanlis seciyorlar. Butce icin degistirenler haric ama son halini gene atip bir sorun bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Mayıs 2013; 20:49:46 >

• Bu ne la olmamış bu

şaka şaka .Hadi hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Bu ne la olmamış bu

şaka şaka .Hadi hayırlı olsun
    Alınmış Sisteme Hayırlı Olsun Denir Fakat , Çevre Birleşenlere Çok Fazla Para Verilmiş , Vatandan Daha Ucuza Toplanırdı Ayrıca İşlemci 6300 ( Yeni Nesil İşlemci ) Olabilirdir. 2700TL'e 1 Ay Önce Kuzenime 8350 + M5A99 + 7970'li Kasa Topladım.İptal Etme Şansınız Varsa İptal Ediniz Hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Alınmış Sisteme Hayırlı Olsun Denir Fakat , Çevre Birleşenlere Çok Fazla Para Verilmiş , Vatandan Daha Ucuza Toplanırdı Ayrıca İşlemci 6300 ( Yeni Nesil İşlemci ) Olabilirdir. 2700TL'e 1 Ay Önce Kuzenime 8350 + M5A99 + 7970'li Kasa Topladım.İptal Etme Şansınız Varsa İptal Ediniz Hemen.

Alıntıları Göster
    Herşey iyi güzel ama çevre bileşenlerine harbiden çok para vermişsin...ve neden vatandan almadın ? fx 6100 hariç iyi sistme

• Zaten vatan dan aldım arkadaşlar sipariş takip sekmesin den aldım ss yi. vatanda 6300 yoktu stoklarda çevre bileşenler içinse yıllardır hayalini kurduğum tarzdan parçalar onlar , o yüzden abartmış olabilirm :)
  • quote:

Zaten vatan dan aldım arkadaşlar sipariş takip sekmesin den aldım ss yi. vatanda 6300 yoktu stoklarda çevre bileşenler içinse yıllardır hayalini kurduğum tarzdan parçalar onlar , o yüzden abartmış olabilirm :)
    Çevre birimleri yüksek bir kasa kurulduktan sonra da halledilebilirdi bence. Yine de at sizin, silah sizin. Hayırlı olsun diyelim şimdiden, kazasız belasız kullanın.
  • Iyi ama o kadr seye o islemci az olmus gibi en az 8120 yakisirdi ona
  • O zaman hayırlı olsun,güle güle kullanın...
  • quote:

Arkadaşlar ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler.Özellikle @bjk__murat , @Kartal_vatan e ayrıca teşekkür ediyorum.

Hangi ödeme seçeneğini kullandınız acaba ?

• Teşekkürler arkadaşlar :) kredi kartı ile yaptım ödemeyi fakat 3d secure ile yapmadım o yüzden istiyorlar heralde .
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar :) kredi kartı ile yaptım ödemeyi fakat 3d secure ile yapmadım o yüzden istiyorlar heralde .
    fx 6100 kabul edilemez ama neyse, geri kalanlar çok güzel, mouse undan monitörüne, kulaklıktan , hdd ye güle güle kullanın, gerçi soğutucu almışsınız , işlemciyi 4.0 ghz de kullanın uçarsınız.
  • Teşekkürler. Oyun içinde 6100 le 6300 okadar fark eder mi ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezefele -- 20 Mayıs 2013; 8:41:26 >
  • quote:

Teşekkürler. Oyun içinde 6100 le 6300 okadar fark eder mi ki ?
    Sistemi iade ediniz.
  • Neden ?
  • quote:

Neden ?
    hayırlı olsun kardeşim.kazasız belasız kullan inşallah.
    olan olmuş artık yapılacak bir şey yok
  • quote:

Neden ?

O paraya daha iyisi toplanabilir.
  • Ben sistemdeki parçaların hepsini içime sinerek seçtim sadece 6100 var o da 6300 stoklarda olmayışından kaynaklandı . Ben önümüzdeki 2 sene oyun amaçlı topladım pcyi okuduğum şeylere gorede bana pek sorun çıkartmaz gibi bu 6100 haksız mıyım. siz daha iyi birisiniz tabi ama pc oyun için olduğundan işlemci nin bu kadar ölümcül bi fark yapıcağını düşünmüyorum.
    Birde şimdi sipariş takip yerinde ordudan elmadagdan parçalar gözüküyor parçalar elime tek tek mi gelicek bunlar için ayrı bi kargo ücreti ödermşim?
  • quote:

Ben sistemdeki parçaların hepsini içime sinerek seçtim sadece 6100 var o da 6300 stoklarda olmayışından kaynaklandı . Ben önümüzdeki 2 sene oyun amaçlı topladım pcyi okuduğum şeylere gorede bana pek sorun çıkartmaz gibi bu 6100 haksız mıyım. siz daha iyi birisiniz tabi ama pc oyun için olduğundan işlemci nin bu kadar ölümcül bi fark yapıcağını düşünmüyorum.
    Birde şimdi sipariş takip yerinde ordudan elmadagdan parçalar gözüküyor parçalar elime tek tek mi gelicek bunlar için ayrı bi kargo ücreti ödermşim?

6300 6100'den %6 daha performanslıdır ki bunu oyun oynarken fark edemezsin. 6300 çekirdeklerini daha verimli kullanır. bende bir 6100 kullanıcısıyım. işlemci soğutucusu olarak daha sonra 212 veya 612s alabilirsin ilaç gibi gelecektir çünkü stok fan berbat

• quote:

Ben sistemdeki parçaların hepsini içime sinerek seçtim sadece 6100 var o da 6300 stoklarda olmayışından kaynaklandı . Ben önümüzdeki 2 sene oyun amaçlı topladım pcyi okuduğum şeylere gorede bana pek sorun çıkartmaz gibi bu 6100 haksız mıyım. siz daha iyi birisiniz tabi ama pc oyun için olduğundan işlemci nin bu kadar ölümcül bi fark yapıcağını düşünmüyorum.

Ekstra kargo ücreti ödemezsin fakat ürünler teker teker gelebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.