Şimdi Ara

269,17 ₺ ~ Kargo bedava ~ GEIL EVO Forza DDR4 8GB 3000MHz Ram (GAFY48GB3000C16ASC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    GEIL EVO Forza DDR4 8GB 3000MHz PC Ram (GAFY48GB3000C16ASC) - Bellek (RAM) - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/ram-bellek/geil-evo-forza-ddr4-8gb-3000mhz-pc-ram.html

Dikkat ürünün neredeyse aynı kodlu daha pahalı olan versionu (322 tl):

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    GEIL EVO Forza DDR4 8GB 3000MHz PC Ram (GAFY48GB3000C16ASC) - Bellek (RAM) - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/ram-bellek/geil-neo-forza-ddr4-8gb-3000mhz-pc-ram.html

Bu ramlerin kalitesi hakkında bir fikrim yok. araştırıp almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 13 Haziran 2020; 19:9:14 >

• Bu teknobiyotik neden böyle anlamıyorum galax gtx 1660 super dede aynı şey mevcut aynı ürün 2 farklı fiyat koymuşlardı dün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruddervator -- 13 Haziran 2020; 19:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung b die micron e/h vs ise fena değil fiyat. tuf anakartlara güzel uyum sağlar görsel olarak.

iki link arası stok numaralarında biri * lı girilmiş bir hata var gibi duruyor.
  • Güzel fiyat ama conanhan hocanın konusundaki crucial ballistixlerden sipariş vermeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknobiyotik mi

• İncehesapta daha uyguna geliyordu cumaları. Pek sıcak oldugunu düşünmüyorum.
  • geçen teknobiyotik sitesinde görüp beğenmiştim ben de

en kaliteli ramlerdendir, geil in ürünleri iyi test ediliyor.
    bir ara epey bulunuyordu ama şimdi "endemik" olmuş :)

ddr4 lü sistemim olsa bu ürünü alırdım. soğutucu tasarımı da güzel olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir tane 8gb corsair vengeance 3000mhz var onla birlikte çalışır mı? b450m-a anakart
  • sitesinde sarılar için ryzen özel diyor.

bunun çipseti nedir bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.