Şimdi Ara

2695 TL Xiaomi Pocophone F1 64 GB Cep Telefonu /Snapdragon 845 İşlemcili (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    F değeri ve teknik özelliklerinin üstüne ois var g7 thinq da. Neyse 150tl farka nfc, kaliteli kasa materyalleri, kaliteli ekran, çok faha kaliteli ses, gorilla glass 5, kablosuz şarj düşük sar değeri. Bunun aksine 1000 mah düşük batarya, 2gb düşük ram. Parayı veren istediği düdüğü çalar. Ben bu fiyatlarda g7 thinq tercih ederdim. Aslında şu güncelleme garipliği olmasa tartışmasız 16 th al geç karşıya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    F değerine aldanmayın. Düşük ışık başarımını ve görüntü netliğini etkileyen 2 ana faktör var sensör büyüklüğü ve piksel büyüklüğü. 2 sinde de Poco bariz daha iyi. OIS daha çok video çekiminin daha az sarsıntı yapmasıyla alakalı, fotoğraf kalitesine etkisi yok denebilir.

Poco IMX363 > Lg G7 IMX351
    Poco Sensor Size 1/2.55" > LG G7 Sensor Size 1/3.1"
    Poco Pixel Size 1.4µm, dual pixel > LG G7 Pixel Size 1.0µm

Bunun dışında Meizu 16TH konusuna katılıyorum. Güncelleme alsa efsane telefon aslında. Pili az olduğu halde Poco kadar ekran süresi verebiliyor sistem optimizasyonu sayesinde. G7 pil konusunda berbat zaten...Flyme aslında güncelleme alıyor sürekli ama Android sürümü takılı kalıyor...

• Mi 9 mu almalı yoksa bunu mu arkadaşlar

• TEnano kullanıcısına yanıt
    Kıytırık 1000 TL'lik telefonda bile varken 2700'lük bir telefonda yoksa çöptür .

Hem teknik özellik olacak hem de bu tip ayrıntılar olacak. Bu paraysa olacak.

Neredeyse amiral gemisi alıyorsun ama 1000-1500'lük telefonlarda olan bayağı da kullanışlı olan bir özellik yoksa üstüne basarak söyleyim çöptür.

Artı özellik hiç bir zaman çöp olmaz ,avantajdır. öyle bir mantık yok. Ben yerden yere vurayım ki okusun adam gibi özellik koysun..
    Yukarda da dediğim gibi ihtiyacın oldu ne yapacağım , NFC li telefonu olandan mı dileneceğim.!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kofonur K kullanıcısına yanıt
    Çok boş yapmışsın be kardeşim NFC kullanan kesim %1 bu cihaz daha çok oyun oynayanlar için bi cihaz sana uymuyorsa yorum yapma geç.

• Bornova17 kullanıcısına yanıt
    Mi 9 bunun içinden geçer SD855 işlemcisi var

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    mi 8 geçen hafta 2999 tl idi money kampayası ile 2940 tl ye kadar alınıyordu ama migrostakiler hep çin versiyonu idi band20 olmayabilir
  • HuLK559 kullanıcısına yanıt
    GGde düşen 64GBydi Migrostaki 128GB farka değer eğer 64lukden bahsediyorsaniz

• çin malı telefona bu paralar verilmez vestel al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

çin malı telefona bu paralar verilmez vestel al daha iyi
    haydaaaa
    Kusura fanboy gibi davranıp boş yapan sensin kardeşim. Oyuncu telefonu ise eksiği olmayacak.

Ben hem oyuncu , hem eksiksiz, hem bu fiyata olmasını istiyorum.

Çok düz mantık düşünüyorsun. Şu an %1 'lik kullanımı nerden uydurdun ? İstatistik mi tuttun ülke genelinde araştırma yaptın ? Neye , kime göre ℅1 ?
    Sen kullanmayınca kimse kullanmıyor mu sanıyorsun ?
    Hadi diyelim dediğin doğru çıktı . ℅1.
    Bunun ilerki yıllarda %10 'lara ya da %30'lara çıkmayacağı ne malum.!!!

Geleceği ve olasılıkları düşünerek telefon alacağım.

Basit ve faydalı özellikler olmadığı müddetçe de yerin dibine batırmaya devam edeceğim.

Sen git nfcli al sana göre değil bu cihaz diye kötü değil 5 sene sonra nfcli kullanmak isteyen biri yeni cihaz alır . Cihazın kötü olduğunu kanıtlamak için 2700 liraya daha iyi cihaz at tamam bu daha iyi diyelim.

Tartışma fazla uzamış ama arkadaş %1 diyerek fazla söylemiş büyük ihtimal 10000 de 1 civarı nfc kullanım oranı vardır. Bu oran %10 a çıkarsa o zaman bu söylediklerini söyleyebilirsiniz.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Doğrudur nfc kullanan az. Yalnız ben 3 senelik cihazımla nfcden faydalanıyorsam bu tarz yüksek donanımlı telefonda olması gerekir. Ben nfcden bugüne kadar 150 200 lira kar sağlamışımdır. Kullanımıda gün geçtikçe artan bir teknoloji

• BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    Bencede olması lazım

Amiral gemilerinin çoğunda kızılötesi yok ama 1000 TL lik bazı telefonlarda var. Senin mantığına göre amiral gemisi telefonların hepsi çöp oldu şimdi...

Saçma sapan mantıkla ona buna çöp demeyi bırakın. nfc li telefon ihtiyacın varsa gider daha iyi özelliklerden feragat edip 1000 TL lik nfc li telefonunu alırsın.

Kıytırık NFC yok diye canavar gibi işlemcisi olan, harika kamerası olan telefon çöp olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEnano -- 5 Nisan 2019; 10:0:26 >
  • BU PARAYA NFC KOYMAYAN FİRMAYI KINIYORUM. Kısılacak şey var kısılmayacak şey var canım 3000 lira ver Nfc olmasın.

hayır 128likti migros mağazasında gidip gördüm alacaktım çin versiyonu olunca almadım
  • Nfc tartışması olmuş konu resmen , şahsen bende Nfc olmayan bir cihaz almam bu devirde , Xiaomi mi note 3 ün güncel versiyonunu yapsa keşke
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.