< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Nisan 2019; 13:12:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Nisan 2019; 13:12:45 > |
NFC Yok telefon alınmaz nedir yahu
![]() Hayatımda bir kere bile ihtiyaç duymamışımdır şu kıytırık çipe ve çoğu insan da duymuyor. Genelleme yapmayı ne kadar seviyorsunuz ![]() |
Sen NFC kullanıyorsun diye telefonda nfc olmayınca çöp mü oluyor?
Benim ve pek çok kişinin işine yaramadığı için NFC de çöp ve gereksiz o zaman. (Sizin mantığınızla konuşursak) Gidin NFC li telefon alın, çoğu insanın kullanmadığı ve gereksinim duymadığı bir çip için telefonu çöp diye nitelendirmek nasıl bir mantıktır.... NFC ye gelene kadar çok daha önemli özellikler var telefonda önde tutacağımız... |
Belki ben yanımda kart taşımak istemiyorum. Ceplerimiz kart dolu.
Ayrıyeten kampanyalardan kazandıklarımız da cabası. NFC destekli şarj istasyonları çoğalacak. Sen kullanmasan da o teknolojiyi o fiyattaki telefona koyacaksın arkadaşım. Bu kadar zor bir şey değil. Müşteri memnuniyeti her şeyden önemli. O parayı vermişsem olacak arkadaşım. Her şeyi koyup NFC koymuyorsan o telefon çöptür. Mutlaka kullanan olacaktır. Güvenlik açığı konusuna gelince , akıllı telefonları kullandığın sürece nfc olsun olmasın güvenlik açığı riskin her zaman vardır. İnadına alma , aldırma. Sizin gibiler oldukça nasılsa alanlar var diyip kafalarına göre takılıyorlar. NFC ye ihtiyacım oldu ne yapıcam ? Ondan bundan mı dileneceğim .!!!! |
Ya tutturmuşsunuz "2500 TL'lik telefonda NFC nasıl olmaz" diye... 2500 TL para mı. Alışın arkadaşlar. Son 2 senede %100'e yakın enflasyon yaşadık. 1300'e aldığınız Mi Note 3 bugün 2600 TL olurdu çıksa. Dolar üzerinden değerlendirin. 270 USD'lik bir telefon bu. Aynı dönemde çıktığı iPhone X'in 1/4 fiyatına, aynı dönemde çıktığı Galaxy S9'un 1/3 fiyatına. Artık Redmi 7 tipi en giriş seviye telefonların fiyatı 1000-1200 TL dolaylarındadır. Buna alışın. Zaten elle tutulur yeni model telefonlar 1500 TL'den başlıyor bugünün piyasasında(Mi A2, Samsung Galaxy M20, Huawei P Smart 2019, GM 9 Pro vs.). 1500 TL altı telefonlar verdiğiniz paranın çöp olduğu telefonlar. 2500 TL'ye çok demeyin allah aşkına... Orta seviye telefonlara göre 1000 TL daha verip Snapdragon 845, modele göre 2 ya da 3 GB fazladan RAM, 4000 Mah pil, yazılım güncellemesi garantisi, bir tık daha iyi kamera vs. alıyorsunuz. İsteyen alır isteyen almaz.
|
Telefonu çok zorlayan birisiyim. 3 aydır uğraşıyorum sıkıntı çıkarsa da satsam diye ama telefon o kadar iyi ki kusur bulamıyorum. Bence sağdan soldan duyduklarınızla telefon kötülemeyin...
|
Yapikredi ve TEB Mobil ödeme kampanyaları ile 100lerce lira kazandım. Bazen otobüs kartı olarak kullanıyorum. Şu dar pencerenizden bakmaya son verin artık. Gayet kullanışlı bir teknoloji.
|
Amiral gemilerinin çoğunda kızılötesi yok ama 1000 TL lik bazı telefonlarda var. Senin mantığına göre amiral gemisi telefonların hepsi çöp oldu şimdi...
![]() Saçma sapan mantıkla ona buna çöp demeyi bırakın. nfc li telefon ihtiyacın varsa gider daha iyi özelliklerden feragat edip 1000 TL lik nfc li telefonunu alırsın. Kıytırık NFC yok diye canavar gibi işlemcisi olan, harika kamerası olan telefon çöp olmaz. |
Başkanlık kararnamesiyle herkesin Pocophone alması emredilmedi. Sakinleşin ve NFC'li telefonlara yönelin.
![]() |
Siz NFC'yi kullan(a)mıyorsunuz diye gereksiz mi oluyor? Kullanmayı bilene on numara teknoloji. Size göre gereksiz olması NFC'yi olmazsa olmaz görenlere saygısızlık yapma hakkı vermiyor. Eskiden telefon dediğin alo dese yeter diyorduk sonra ne oldu? Herkes herkesin tercihine saygı duysun lütfen.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 3 Nisan 2019; 14:10:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|