Şimdi Ara

2695 TL Xiaomi Pocophone F1 64 GB Cep Telefonu /Snapdragon 845 İşlemcili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2695 TL Xiaomi Pocophone F1 64 GB Cep Telefonu /Snapdragon 845 İşlemcili
    www.gittigidiyor.com
    Xiaomi Pocophone F1 - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu?k=Xiaomi%20Pocophone%20F1&sra=hpa

Detaylı özellikler:
    www.gsmarena.com
    Xiaomi Pocophone F1 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-9293.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Nisan 2019; 13:12:45 >

• Sen NFC kullanıyorsun diye telefonda nfc olmayınca çöp mü oluyor?

Benim ve pek çok kişinin işine yaramadığı için NFC de çöp ve gereksiz o zaman. (Sizin mantığınızla konuşursak)

Gidin NFC li telefon alın, çoğu insanın kullanmadığı ve gereksinim duymadığı bir çip için telefonu çöp diye nitelendirmek nasıl bir mantıktır....

NFC ye gelene kadar çok daha önemli özellikler var telefonda önde tutacağımız...
    Belki ben yanımda kart taşımak istemiyorum. Ceplerimiz kart dolu.
    Ayrıyeten kampanyalardan kazandıklarımız da cabası.
    NFC destekli şarj istasyonları çoğalacak.

Sen kullanmasan da o teknolojiyi o fiyattaki telefona koyacaksın arkadaşım. Bu kadar zor bir şey değil.

Müşteri memnuniyeti her şeyden önemli.
    O parayı vermişsem olacak arkadaşım.

Her şeyi koyup NFC koymuyorsan o telefon çöptür.

Mutlaka kullanan olacaktır.

Güvenlik açığı konusuna gelince , akıllı telefonları kullandığın sürece nfc olsun olmasın güvenlik açığı riskin her zaman vardır.

İnadına alma , aldırma. Sizin gibiler oldukça nasılsa alanlar var diyip kafalarına göre takılıyorlar.

NFC ye ihtiyacım oldu ne yapıcam ?

Ondan bundan mı dileneceğim .!!!!
    Ya tutturmuşsunuz "2500 TL'lik telefonda NFC nasıl olmaz" diye... 2500 TL para mı. Alışın arkadaşlar. Son 2 senede %100'e yakın enflasyon yaşadık. 1300'e aldığınız Mi Note 3 bugün 2600 TL olurdu çıksa. Dolar üzerinden değerlendirin. 270 USD'lik bir telefon bu. Aynı dönemde çıktığı iPhone X'in 1/4 fiyatına, aynı dönemde çıktığı Galaxy S9'un 1/3 fiyatına. Artık Redmi 7 tipi en giriş seviye telefonların fiyatı 1000-1200 TL dolaylarındadır. Buna alışın. Zaten elle tutulur yeni model telefonlar 1500 TL'den başlıyor bugünün piyasasında(Mi A2, Samsung Galaxy M20, Huawei P Smart 2019, GM 9 Pro vs.). 1500 TL altı telefonlar verdiğiniz paranın çöp olduğu telefonlar. 2500 TL'ye çok demeyin allah aşkına... Orta seviye telefonlara göre 1000 TL daha verip Snapdragon 845, modele göre 2 ya da 3 GB fazladan RAM, 4000 Mah pil, yazılım güncellemesi garantisi, bir tık daha iyi kamera vs. alıyorsunuz. İsteyen alır isteyen almaz.
    Amiral gemilerinin çoğunda kızılötesi yok ama 1000 TL lik bazı telefonlarda var. Senin mantığına göre amiral gemisi telefonların hepsi çöp oldu şimdi...

Saçma sapan mantıkla ona buna çöp demeyi bırakın. nfc li telefon ihtiyacın varsa gider daha iyi özelliklerden feragat edip 1000 TL lik nfc li telefonunu alırsın.

Kıytırık NFC yok diye canavar gibi işlemcisi olan, harika kamerası olan telefon çöp olmaz.
  • Bu telefonun hakkı max 2300 lira. Xiaomi çok zam yaptı son 1 ayda. Xiaomi kadar sorun çıkaran başka telefon da yok ona göre düşünüp alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_warrior

Bu telefonun hakkı max 2300 lira. Xiaomi çok zam yaptı son 1 ayda. Xiaomi kadar sorun çıkaran başka telefon da yok ona göre düşünüp alın derim.
    2017 ocak ayından beri Xiaomi 5s kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Bir gün olsun sorun çıkarmadı

• Aralık ayından beri xiaomi mi 8 kullanıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım. Ama son zamanlarda iyi zamlandı telefonları. Xiaominin bir çok ürününü kullanıyorum daha sorunlu ürüne denk gelmedi hepsi sapasağlam

• Xiaomi Mi8 128gb de baya ucuzlamış bütçesi olanlar için kaçmaz
    www.migros.com.tr
    Xiaomi Mi8 128 Gb Siyah Cep Telefonu - Migros
    https://www.migros.com.tr/xiaomi-mi8-128-gb-siyah-cep-telefonu-p-255dde2
    (3050 Tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 3 Nisan 2019; 14:10:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 7 cıktı 2100 tl ye ,hangisi sizce ?
  • Bende de mi5 var sikayetim yok uc sene oldu tabi pili biraz gevsedi. Onun disinda sifir sikinti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • texmo kullanıcısına yanıt
    poco f1 note 7den çok üstün bir cihaz ama bütçeniz 2100 civarıysa alınabilecek bir cihaz

• 1800lere 128gb mi8 lite çok iyi fiyattı bu aşırı pahalı, mi8 liteda pahalandı artık
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Ben de mi5s kullanıyorum 2016 aralıktan beri.. ufak tefek problem olsa da kullanabileceğim(alabileceklerimin arasında) en iyi telefon hala... Yalnız batarya su koyvermeye başladı .. %20 den sonra aniden 5 dakikada bitmeye başladı.

Bu arada oğluma da Mi8 lite bakıyorum. 64 GB .. Geçen ayki 1650 TL lik fiyatlara düşerse haberdar edersiniz.

konu dışı : 4000 tl civarı oyun pc de bakıyorum. geçen sene sizin paylaşımınızla HBdan MSI almıştım...(nisan)
  • 2300e satılıyordu ne ara 2700 olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

2300e satılıyordu ne ara 2700 olmuş.
    Hocam bu xiaomi Türkiye garantili diye oyle sanırım

• Yalnız oğlum ; xiaomi store da görmüş bunu.. Kozmetik kalitesinin düşük oldugunu söylüyor.
  • G7 alınır o fiyata.
    IP68,kalite hoparlör, HDR10 ekran vs. Say say bitmez.
    Poco nun ekranına kalitesiz diyorlar alacak arkadaşlar ona göre baksın.

• sky_warrior S kullanıcısına yanıt
    Telefonu çok zorlayan birisiyim. 3 aydır uğraşıyorum sıkıntı çıkarsa da satsam diye ama telefon o kadar iyi ki kusur bulamıyorum. Bence sağdan soldan duyduklarınızla telefon kötülemeyin...

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim. Kılıfsız kullanacaksa bu kasa görüntü olarak cam olanlar gibi güzel durmayabilir ama daha sağlam olduğu kesin. Ayrıca parmak izi bırakma, sürekli silme derdi yok. Kılıf kullanılacaksa zaten kasa plastik diye dert etmeye gerek yok, çok güzel kılıflar var ve kasanın plastik olmasının hiç bir önemi kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

G7 alınır o fiyata.
    IP68,kalite hoparlör, HDR10 ekran vs. Say say bitmez.
    Poco nun ekranına kalitesiz diyorlar alacak arkadaşlar ona göre baksın.
    O marka sabıkalı, fiyatları daha düşük olmalı. G serilerinden memnun olanlar genelde alo demek için kullananlar sadece ki onu bile yapamadığını iddia eden çok.
    Şebeke, ahize, anakart ve brick sorunları var çokça.

• Almak ıstedıgım cıhazdı ancak NFC ozelllıgı yokmus telefonda, banka promosyon puan kovalıyorum ve bankalar odemelerı artık mobil odemeye yonlendırıyor ve bayagı puan verıyorlar.Benım ıcın nfc nın olmaması buyuk eksıklik, bu sebepten vazgecmiştim.
  • çöp diyecem kızacaksınız, kamerada ois yok.....

ne elde video ne gece çekimi.

nfc yok, dslr'den fotoyu yaklaştırıp atıyorum, temassız bir ton kampanya kullanıyorum...

şaka gibi, 1500 liraya aldığım mi note 3 de her halt vardı ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 3 Nisan 2019; 22:56:28 >
  • Bu xiaomiler NFC ye düşman mı.!!

2700 ver telefonda NFC olmasın.!

En nefret ettiğim şey.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.