Şimdi Ara

Xiaomi, 7000 mAh batarya ve Snapdragon 8s Elite işlemcili telefon geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, 7000 mAh batarya ve Snapdragon 8s Elite işlemcili telefon geliştiriyor
    Xiaomi, devasa 7000mAh bataryaya sahip orta sınıf bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu yaklaşan telefonun Qualcomm'un Snapdragon 8s Elite (SM8735) işlemcisinden güç alması bekleniyor.

Güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station'dan yakın zamanda yaptığı bir paylaşıma göre, Snapdragon 8s Elite (henüz kesin isimlendirmesi bilinmiyor), Snapdragon 8s Gen 3'ün halefi olacak. Snapdragon 8 Elite'in altına konumlandırılacak olan çipset, daha uygun fiyatlı olacak ve önemli performans ve verimlilik artışı sunacak.

Ayrıca Bkz.Xiaomi, "Redmi" marka logosunu yeniledi: İşte yeni logo

Redmi markasıyla satışa sunulablir

7000 mAh'lik dev batarya ile donatılacak olan telefon, 90 W hızlı şarj desteği sunacak. Cihazın tam model numarası ve markası henüz bilinmiyor, ancak spekülasyonlar Xiaomi'nin Redmi serisine işaret ediyor. Bu yılın başlarında HyperOS yazılımında "SM8735" model numarası görüldüğü için, potansiyel olarak Redmi Turbo 4 Pro veya Redmi K90 ismiyle piyasaya sürülebilir. 

Bu arada, Redmi 27 Kasım'da Çin'de 6500 mAh'ye kadar pil ve 120W hızlı şarj desteğiyle K80 serisini piyasaya sürecek. Seride iki model yer alıyor: K80 ve K80 Pro. Her iki telefon da 1800 nit tepe parlaklık seviyesine sahip birinci sınıf 2K AMOLED ekrana sahip olacak.

K80 Pro, Snapdragon 8 Elite işlemcisi ve optik yakınlaştırmalı 50 MP çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumuyla gelecek. K80 ise, Snapdragon 8 Gen 3 ve 50 MP ana kameraya sahip olacak. Öne çıkan özellikler arasında, IP68/IP69 sertifikası, Dragon Crystal Glass ekran koruması ve ultrasonik parmak izi okuyucu yer alıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/11/25/xiaomi-reportedly-developing-7000mah-midrange-phone-snapdragon-8s-elite/

• 7 bin mahlık 7+ gen3 gibi bi cpu ile orta segment ucuz bi cihaz çıkarsa 15 16 saat ekran süresi alsak
  • Xiaomi'yi sevmiyorum ama S23 Ultra'dan sonra ilaç gibi gelebilir bu cihaz...

Daha önce M51 kullandım. 7.000mah'ın nasıl bir şey olduğunu anlatamam imkansız, yaşamak lazım.

Umarım Samsung beni kaybetmez :) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 26 Kasım 2024; 1:25:15 >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt

7 000mah'ın samsung amiral gemilerinde bulamazsin,Belki M serisi cikar oraya koyar işlemciyi yikik dökük yapar kamera leş olur.Xiaomi de bulabilirsin yaparlar ama onun da arayüz işletimi kötü Onun da O fiyatlari hak edicek cihazlar değil,Tek gerceklik,Honor magic serisi yada vivo x serisi olur..Samsung s26,27 serisinde belki 500amh yükseltebilir fazlasi el yorar 1mm kalin olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 26 Kasım 2024; 2:14:18 >
  • İnş poco ile gelir bitane de benim adımı yazın gelirse tadından yenmez o batarya ve işlemci
  • Bize böyle telefonlarla gelin
  • artık herkes şarja bakar oldu..adam gibi hergün şarja takmayacağımız bir telefon yok..telefon un şarjı enaz üzgün gitmeli..samsung m51 den başka telefon yok... bataryası iyi:kamerası iyi:suya dayanıklı bir telefon yok piyasada
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok doğru dedin samsung M51 yedek telefonum çok memnunum kamera hız batarya konusunda çok iyi telefon
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Aynen ben ikinci telefon olarak M51 kullanıyorum batarya kamera hız konusunda çok iyi telefon M51
  • 7000 mah batarya yapsalar ne olacak. Sözde 5000 mah xiamoi cp telefonumuzun bataryası var bir günü bile şarjı çıkartmıyor.
  • iphone cular ne yapsin ağlamaya devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.