|
Xiaomi, 7000 mAh batarya ve Snapdragon 8s Elite işlemcili telefon geliştiriyor
-
-
7 bin mahlık 7+ gen3 gibi bi cpu ile orta segment ucuz bi cihaz çıkarsa 15 16 saat ekran süresi alsak -
Xiaomi'yi sevmiyorum ama S23 Ultra'dan sonra ilaç gibi gelebilir bu cihaz...
Daha önce M51 kullandım. 7.000mah'ın nasıl bir şey olduğunu anlatamam imkansız, yaşamak lazım.
Umarım Samsung beni kaybetmez :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 26 Kasım 2024; 1:25:15 > -
7 000mah'ın samsung amiral gemilerinde bulamazsin,Belki M serisi cikar oraya koyar işlemciyi yikik dökük yapar kamera leş olur.Xiaomi de bulabilirsin yaparlar ama onun da arayüz işletimi kötü Onun da O fiyatlari hak edicek cihazlar değil,Tek gerceklik,Honor magic serisi yada vivo x serisi olur..Samsung s26,27 serisinde belki 500amh yükseltebilir fazlasi el yorar 1mm kalin olur:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 26 Kasım 2024; 2:14:18 > -
İnş poco ile gelir bitane de benim adımı yazın gelirse tadından yenmez o batarya ve işlemci -
Bize böyle telefonlarla gelin -
artık herkes şarja bakar oldu..adam gibi hergün şarja takmayacağımız bir telefon yok..telefon un şarjı enaz üzgün gitmeli..samsung m51 den başka telefon yok... bataryası iyi:kamerası iyi:suya dayanıklı bir telefon yok piyasada -
Gerçekten çok doğru dedin samsung M51 yedek telefonum çok memnunum kamera hız batarya konusunda çok iyi telefon -
Aynen ben ikinci telefon olarak M51 kullanıyorum batarya kamera hız konusunda çok iyi telefon M51 -
7000 mah batarya yapsalar ne olacak. Sözde 5000 mah xiamoi cp telefonumuzun bataryası var bir günü bile şarjı çıkartmıyor. -
iphone cular ne yapsin ağlamaya devam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Xiaomi'yi sevmiyorum ama S23 Ultra'dan sonra ilaç gibi gelebilir bu cihaz... Daha önce M51 kullandım. 7.000mah'ın nasıl bir şey olduğunu anlatamam imkansız, yaşamak lazım. Umarım Samsung beni kaybetmez :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X