Şimdi Ara

27/11/2016 static.ak.facebook.com Sertifika dogrulama sorunu - Safari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27.11.2016 edit: Dunden beri girdigim her konunun her sayfasinda bu uyariyi aliyorum safariden. Reklam engelleyicisi acikken de kapaliyken de devam ediyor ayni sekilde uyariyi vermeye. Forumun anasayfasinda ya da baska herhangi bir sitede olmuyor bu durum.

Tam olarak da soyle diyor uyari penceresi. Safari static.ak.facebook.com websitesinin kimligini dogrulayamiyor. Bu sitenin sertifikasi gecersiz. Kendini static.ak.facebook.com olarak tanitan farkli bir siteye baglaniyor olabilirsiniz ve gizli bilgilerinizi riske atiyor olabilirsiniz. Bu siteye baglanmaya devam etmek istiyor musunuz?

MacOS Sierra'da Safari browserini kullaniyorum bu arada not olarak.

--------------

Son bikac gundur dikkat ediyorum da forumu actigimda hesabimi cikis yapilmis bi sekilde buluyorum. Bugun de hesabim cikis yapili buldum ve girise tikladigimda safari sitenin verdigi sertifikayi dogrulayamadi ve dhgiris.com adli bi site size kendini donanimhaber olarak tanitiyor olabilir gibi birseyler soyledi.

Bu site donanimhaber grubunun sitesi midir? Safariye guven demeli miyim?

Edit: Bir de sanki donanimhaber'e giris yaparken ayni zamanda bolumsonucanavari.com'a da giris yapiyormusum gibi goruyor safari beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 27 Kasım 2016; 18:50:52 >

• Behram B kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

https://dhgiris.com/Login.aspx adresi, DonanımHaber ve ağda yer alan diğer sitelere (BSC) giriş yapabilmenizi sağlayan ortak bir adrestir. Bu bağlamda bu adres ya da DH üzerinden giriş yapıldığında aynı anda BSC'ye de giriş yapmanızda bir problem yok.

Hesabınızın (bu aralar) çıkış yapmasının sebebi de ek ve geçici bir güvenlik önlemi kaynaklı.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Bugün sürekli sertifika güvenli değil hatası alıyorum. OS X El Capitan kullanıyorum. Safari ile girerken sürekli her sayfada bu hatayı almaktan bıktım. Bu sorunu çözümü ne zaman olur acaba merak ediyorum ?
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Okay anladim. Bu dhgiris.com adresini bilmiyordum ogrendigim iyi oldu. Tesekkurler cevap icin.

Bu arada @Vatov hocam ben de yosemite'de yasiyordum bu sertifika sorununu. Iki kez guven dedikten sonra duzeldi simdilik.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayı başından beridir Chrome üzerinden de aşağıdaki görselde mevcut benzer güvenlik bildirimleri veriyordu. Bildirim yaptım lakin tafsilatı konusunda dönüş alamadım. Vesileyle tekrar hatırlatalım;

• @Berham
    Teşekkürler aynı şekilde yapınca düzeldi.

@ANDREI
    Teşekkürler, en ufak bir şeyde bile kapı gibi güvenlik uyarısı veriyor tarayıcılar. Tamam güzel bir şey ama bazen insanın canını sıkabiliyorlar
  • 27.11.2016 update: Dunden beri girdigim her konunun her sayfasinda bu uyariyi aliyorum safariden. Reklam engelleyicisi acikken de kapaliyken de devam ediyor ayni sekilde uyariyi vermeye. Forumun anasayfasinda ya da baska herhangi bir sitede olmuyor bu durum.

Tam olarak da soyle diyor uyari penceresi. Safari static.ak.facebook.com websitesinin kimligini dogrulayamiyor. Bu sitenin sertifikasi gecersiz. Kendini static.ak.facebook.com olarak tanitan farkli bir siteye baglaniyor olabilirsiniz ve gizli bilgilerinizi riske atiyor olabilirsiniz. Bu siteye baglanmaya devam etmek istiyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Google Kurma (01.05.2021)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Behram B kullanıcısına yanıt
    Haberdar olduğumuz bir durum. Arkadaşlar mümkün olan en kısa sürede düzeltecektir.
  • Astekiv kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkurler cevap icin.
  • Ben de bu hatayı alıyorum ..bılgılendım tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.