Orta ve üst seviye bütün tavsiyelere açığım |
27' 144hz 1440p Monitör Tavsiyesi
-
-
Bütçe?
-
Fiyat performans olarak viewsonic 27 vx2758-2kp-mhd öneririm.
-
Biraz arkadaşın konusuna salça olmuş gibi olacağım ama aynı özelliklerde monitör aradığımdan yeni konu açmak istemedim. Ben 2500tl civarı bir bütçeyle arıyorum böyle bir monitör. Mümkün müdür acaba yoksa 1080p mi aramalıyım?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: IrrepertuXMonitörler hiç anlamadığım bir konu hocam ancak zannediyorum kavisli olmasının en büyük handikapı kesinlikle ışık sızdırıyor olması değil mi?
-
ışık sızdırma düz monitörlerde de var. burada önemli olan kaliteli monitör almak. samsung görüntü kalitesi oldukça iyi.
benim demek istediğim montaj konusunda sıkıntı çekip çekmeyeceğiniz. kavisli ekranlarda montaj düz ekranlara kıyasla biraz daha sıkıntılı bir iş. eğer duvara sabitlemek gibi bir durum yoksa sıkıntı yok
-
Bütçem 3-4 k arası Çok değer ise 5 e kadar çıkabilirim.
Yakın zamanda 3070 almayı düşünüyorum.
Gsync de olsa güzel olur sanırım . :)
Var mıdır bildiğiniz önerdiğiniz ? Çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FranticTr -- 16 Aralık 2020; 16:32:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: IrrepertuXışık sızdırma düz monitörlerde de var. burada önemli olan kaliteli monitör almak. samsung görüntü kalitesi oldukça iyi.
benim demek istediğim montaj konusunda sıkıntı çekip çekmeyeceğiniz. kavisli ekranlarda montaj düz ekranlara kıyasla biraz daha sıkıntılı bir iş. eğer duvara sabitlemek gibi bir durum yoksa sıkıntı yok
Aldım valla hocam bakalım hayırlı olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: KilliKarpuzAldım valla hocam bakalım hayırlı olsun
Alıntıları GösterHayırlı olsun
-
çözünürlüğü 1920 x 1080, onun dışında çok iyi.
-
hem arkadaş faydalansın hem @sahbazpower- hocam öm atmışsınız telefon onayını yapamadığım için cevap veremedim buraya etiketleyeyim dedim. Bu iki ürüne bakıyorum gönderdiğiniz üründen çok sıkıntı çıkıp yakınanlar olmuş. İndirime girdiği an şu iki üründen birisini alacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X