Şimdi Ara

27' 144hz 1440p Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta ve üst seviye bütün tavsiyelere açığım

• Bütçe?

• IrrepertuX kullanıcısına yanıt

Biraz arkadaşın konusuna salça olmuş gibi olacağım ama aynı özelliklerde monitör aradığımdan yeni konu açmak istemedim. Ben 2500tl civarı bir bütçeyle arıyorum böyle bir monitör. Mümkün müdür acaba yoksa 1080p mi aramalıyım?

• KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: IrrepertuX

Monitörler hiç anlamadığım bir konu hocam ancak zannediyorum kavisli olmasının en büyük handikapı kesinlikle ışık sızdırıyor olması değil mi?

• KilliKarpuz kullanıcısına yanıt

ışık sızdırma düz monitörlerde de var. burada önemli olan kaliteli monitör almak. samsung görüntü kalitesi oldukça iyi.

benim demek istediğim montaj konusunda sıkıntı çekip çekmeyeceğiniz. kavisli ekranlarda montaj düz ekranlara kıyasla biraz daha sıkıntılı bir iş. eğer duvara sabitlemek gibi bir durum yoksa sıkıntı yok 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2k 240hz 24" Monitör önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IrrepertuX kullanıcısına yanıt

Bütçem 3-4 k arası Çok değer ise 5 e kadar çıkabilirim.

Yakın zamanda 3070 almayı düşünüyorum.

Gsync de olsa güzel olur sanırım . :)

Var mıdır bildiğiniz önerdiğiniz ? Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FranticTr -- 16 Aralık 2020; 16:32:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IrrepertuX

ışık sızdırma düz monitörlerde de var. burada önemli olan kaliteli monitör almak. samsung görüntü kalitesi oldukça iyi.

benim demek istediğim montaj konusunda sıkıntı çekip çekmeyeceğiniz. kavisli ekranlarda montaj düz ekranlara kıyasla biraz daha sıkıntılı bir iş. eğer duvara sabitlemek gibi bir durum yoksa sıkıntı yok 

Aldım valla hocam bakalım hayırlı olsun   

• quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

Aldım valla hocam bakalım hayırlı olsun   

Alıntıları Göster

Hayırlı olsun 

• FranticTr F kullanıcısına yanıt
  • https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-27gl850-b-27-1ms-qhd-g-sync-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,495605045.html

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-acer-nitro-xv272upbmiiprzx-27-1ms-qhd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,702020646.html?ref=514&gclid=Cj0KCQiA2uH-BRCCARIsAEeef3nCtsvt_vFAYaVnxTuvLvWKVy-uhIrKV2KVt4-G56dREyGXqtOGGq0aAqQCEALw_wcB

hem arkadaş faydalansın hem @sahbazpower- hocam öm atmışsınız telefon onayını yapamadığım için cevap veremedim buraya etiketleyeyim dedim. Bu iki ürüne bakıyorum gönderdiğiniz üründen çok sıkıntı çıkıp yakınanlar olmuş. İndirime girdiği an şu iki üründen birisini alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.