Konu sahibinin tutumu beni ilgilendirmiyor . Monitör indirim kodu ile 5000 TL ye alınabiliyor . 600 TL daha fazla verip 24 değil 27 inc 165 değil 240 hz fast ıps panel çok daha mantıklı , monitörü satın alıp bir sorun yaşarsan firma ile senin için görüşebilirim için rahat olsun . Keyifli forumlar . |
5999 TL Spardox Gaming SG-27240RP 27' 1ms GTG 240Hz IPS FullHD 2xDP Pivot Oyuncu Monitörü (2. sayfa)
-
-
Ana olay bu ürünün sıcak olmaması. 5000 lira bandında da buna muadil monitörler yakalanabilir ve bu zirve firmalardan gelebilir.
Bu bölümün adı monitörler olsaydı alana, paylaşana neden laf atalım ki? Sıcak fırsatlardayız. Bu bölümde 2000 liralık şeyi 2500e görürsek tabi laflanırız.
Ekstradan indirim kodunu da paylaşan olmadı 5999 yazıyor değil mi :)
-
Tanımıyor olabilirsiniz ama 24 saat bile dolmadan adınızın geçmediği, videonuzun koyulduğu konunuzu bulup, foruma geldiniz. Hoş geldiniz.
Firmanın güvenilirliğiyle ilgili bir şey yazmadım. Yazdığım şey sitesinin iletişim bilgisinde ticari ünvan yazmamaları benim için "kolaylık" sorunudur. Oturup satış sözleşmesi okumak uzun bir uğraş. Altı üstü ticari ünvan. Buna değindik. İyi forumlar.
-
Danışıklı dönüşüklü olmadığına inanıyor musun cidden ? :)
Firma rezil olunca nickleri değişmiş, taktik değişmiş..
Bi akıllı kendileri kalan herkesi aptal sanıyorlar...
-
Elimde yeterli delil olmadan kimseyi suçlayamam ancak 24 saat içinde konuyu bulup, gelmesi haber verildiği yönünde şüphe uyandırıyor. Bu konumuzla da ilgisiz.
Bu konunun bir fırsat olmadığı, bilinen daha fazla sermayeli ve yatırımlı şirketlerin ürünlerine nazaran fark yaratan bir fiyatın ortada olmadığı, satışa sürülen ürünün muhtemelen Çinde yaratılan fasonlardan olduğu, sonuç olarak tüketiciye ve bizlere fiyat/performans açısından bir katkı sunmadığı açık.
Nitekim bizlerin alış veriş kültüründe, ürünü, fiyatı, satıcıyı sorgulamak gibi bir gerçeklik var, konuyu açan arkadaşımız eski bir üye bile olsa bunu es geçiyor. Bu es geçmenin nedeni ise benim nazarımda "reklam" olarak algılanıyor.
Reklam yapılabilir ancak bunu açıkça yapmak lazım. Sonuç olarak ortada bir sıcak fırsat göremedik. Ve marka değeri de forum nazarında azaldı gibi anlıyorum.
-
''buna muadil monitörler yakalanabilir ve bu zirve firmalardan gelebilir.'' Bu olabilir evet.
Şu an için sıcak fırsat olarak görülmeli bence 5000 TL ye 27 inc pivot fast ıps 240 hz monitör yok çünkü , ha güçlü markalarda olur evet haklısın derim zaten.
TKN1000 indirim kodu , dediğim gibi ne forumla ne de başlıkla bir bağım yok. İyi günler .
-
''24 saat bile dolmadan adınızın geçmediği, videonuzun koyulduğu konunuzu bulup, foruma geldiniz.'' Evet çünkü Insta'dan yazdılar abi donanımhaberde başlığın açılmış diye , bu durum modart,pchocası,donanımarşivinde olsa ki oluyor , görebilirsin hep kendim yazımı yazar paylaşımımı yaparım , dediğim gibi hiçbir alakam yok hoş karşılanmadım , teşekkür ederim.
''Firmanın güvenilirliğiyle ilgili bir şey yazmadım. Yazdığım şey sitesinin iletişim bilgisinde ticari ünvan yazmamaları benim için "kolaylık" sorunudur. Oturup satış sözleşmesi okumak uzun bir uğraş. Altı üstü ticari ünvan. Buna değindik.''
Haklısın , keyifli forumlar .
-
''Danışıklı dönüşüklü olmadığına inanıyor musun cidden ? :)
Firma rezil olunca nickleri değişmiş, taktik değişmiş..
Bi akıllı kendileri kalan herkesi aptal sanıyorlar...''
İnan vaktim yok , senin görüşün , başlık da forumdaki bu saçma sapan tutum da umrumda değil .
Ha altını çok kaşıyacaksan , forum yöneticilerine danışabilirsin. Başlık açan hesapla en ufak uzaktan yakından alakam yok .
-
''Elimde yeterli delil olmadan kimseyi suçlayamam ancak 24 saat içinde konuyu bulup, gelmesi haber verildiği yönünde şüphe uyandırıyor. Bu konumuzla da ilgisiz.''
Yukarıda cevabı vermiştim , alttaki yazılarına binayen ;
''Bu konunun bir fırsat olmadığı, bilinen daha fazla sermayeli ve yatırımlı şirketlerin ürünlerine nazaran fark yaratan bir fiyatın ortada olmadığı, satışa sürülen ürünün muhtemelen Çinde yaratılan fasonlardan olduğu, sonuç olarak tüketiciye ve bizlere fiyat/performans açısından bir katkı sunmadığı açık.
Nitekim bizlerin alış veriş kültüründe, ürünü, fiyatı, satıcıyı sorgulamak gibi bir gerçeklik var, konuyu açan arkadaşımız eski bir üye bile olsa bunu es geçiyor. Bu es geçmenin nedeni ise benim nazarımda "reklam" olarak algılanıyor.
Reklam yapılabilir ancak bunu açıkça yapmak lazım. Sonuç olarak ortada bir sıcak fırsat göremedik. Ve marka değeri de forum nazarında azaldı gibi anlıyorum.''
Gerçekten beni ilgilendirmiyor ...
-
Konuyu şikayet edeyim sıcak fırsatlık değil zaten ya da millet görsün bunların rezilliğini şikayet etmekten vazgeçtim..
Bunlardan ürün alırsanız THH, hukuk falan takmıyorlar paranızla rezil olursunuz bilginiz olsun..
-
Bunların rezilliği kısmını bilmiyorum da ilgilenmiyorum da 'bunlar' kısmının içinde ben yokum ama yardım edebileceğim birşey varsa gelbura ile alakalı 06tükkan instadan yazabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X