Merhaba arkadaşlar sağlam fırsat esporu bilen alır fast Ips Boei ürün çok iyi uzun süre test ettim 99 dan beri pro cs camiasındayım valorant , age of da iyi olan arkadaşlara test ettirdim ufo test i çok iyi ışık sızması yok gibi bayağı iyi yani pivot ayak müthiş suan bir fırsat var Tükkanyoutube Kardaşlarım direk linki bıraktım ! TKN1000 Kodunu girmeyi unutmayın !
Ürün linki :https://www.gelbura.com/urun/spardox-gaming-sg-27240rp-27-1ms-240hz-ips-fullhd-2xdp-pivot-oyuncu-monitoru
İncelememde Spardox SG-27240RP monitörün hangi panel olduğuna ,paneline , panel üreticisine , standına(ayağına) , boyutuna , paketlemesine , kutu içeriğine , ekran tazeleme oranına , renklerine kadar birçok konuya değindim.
Keyifli seyirler !
Videoda nelere değindik ?
Spardox monitör alınır mı ? Spardox iyi midir ? Spardox güvenilir mi ? Spardox garanti süresi , Spardox SG-27240rp , 240 hz monitör incelemesi , 240 hz vs 144 hz , 240 hz fark edilir mi ? , 240 hz valorant testi , 240 hz f/p monitör , Spardox hangi ülkenin , Spardox panel üreticisi , Spardox kaliteli mi ? Spardox pivot monitör , Spardox alınır mı ? Spardox 27 inc ıps monitör , Spardox 240 hz 27 inc monitör .
Gibi birçok konuda videoya yer verdim Keyifli seyirler !
Tüm soru , öneri ve görüşleriniz için; Mail: 06tukkan@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/06tukkan/
Twitter: https://twitter.com/06tukkan
Discord Linki ; https://discord.gg/2EhdQsswZy
Zaman çizelgesi:
00:00 Giriş
00:48 İndirimi KAÇIRMA!
01:14 Spardox kimdir?
01:37 Efsane Fiyat?
01:49 Videoda neler var ?
02:23 Kutu açılışı - Kutu içeriği
03:14 Teknik Detaylar
04:53 Detay Görüntüler
05:19 Ölü Piksel Testi
05:55 Ghosting Testi
06:25 Canlı Canlı Valorant Testi (Süprizli)
09:02 DOBRA DOBRA İNCELEME!
10:57 Sonuç Olarak
12:17 Kamera Arkası
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Videoda kullanılan müzikler ;
Doğukan Karaca'ya fon müziği için teşekkür ederim!
Track: Infraction, Alexi Action- Fureal Phonk
Music provided by Infraction No Copyright Music
Spotify: https://bit.ly/41alFrQ
#spardox #gamingmonitor #240hz #spardoxmonitor #spardoxmonitör #gaming #inceleme #360hz #144hz #240hzmonitor #240hzmonitör #esport #esports #esportsmonıtor #gamingtest #ghosting #ips #1ms #allgaming #240hzvs360hz #144hzvs240hz #valorant #valorantclips #intel #amd #gamingbuild #vatan #gaminggentr #itopya #gelbura #kutuaçılımı #openbox #yerli
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Selamlar! Ben Batuhan KILIÇ Ankaralıların deyimiyle ESSAHLI , DOBRA DOBRA inceleme kanalıma hoş geldiniz . Videolarımda herkesten farklı olarak elime geçen ürünlerin son kullanıcının ilgi konusu olan noktalara değineceğim . Ben de sizler gibi bir son kullanıcıyım. Bunun için ürün iyiyse iyidir , kötüyse kötüdür tamamen eleştirisel yaklaşacağımdan emin olabilirsiniz. Bunu yaparken de elimizden geldiğince keyifli sohbetimizle sizleri kendime bağımlı hale getirmek istiyorum. Umarım beğenirsiniz , keyifli seyirler. https://www.youtube.com/watch?v=oZdlWsPp8hM |
5999 TL Spardox Gaming SG-27240RP 27' 1ms GTG 240Hz IPS FullHD 2xDP Pivot Oyuncu Monitörü
-
-
youtubede 4999tl ilanda 5999tl
-
Sıcak olan ne?
-
-
Selamlar ihtiyacı olana çok sağlam bir fırsat merak etme araştırabilirsin. 4999 TL ye Spardox 27240RP zaten satan bir model. 24" daha pahalı Şuanda iyi fps oyuncularının takibinde bir markadır. Bilen bilir.
-
Bilinmeyen marka, bilinmeyen site, bilinmeyen kanal. Bence değmez bu paraya.
-
Site güvenilir ancak monitörün markasını ilk defa duyuyorum.
-
Bence sen bilmiyorsun :) biraz araştır firmayı ve siteyi piyasada biliyorum dediğin bir çok firmadan çok daha büyük güçlü mağazaları var ümraniye de kendi teknik servisleri var ama önemli değil bu fırsat olduğu için duyurmak istedim yani sorun değil gerçekten fırsat var.
-
Panel BOE dünyanın en büyük panel üreticilerinden biri bir çok bilindik markalar aynı paneli 7k 8k 9k fiyatlardan satış yapıyor marka tanıtım amaçlı bir fiyat çıkmış değerlendiren varsa değerlendirsin diye açtım neyse artık ihtiyacı olan varsa alsın forum amacını aşmaması için daha cevap vermiyorum.
-
Spardox bilindik diyorsunuz da bir tek siz biliyorsunuz galiba 😀. Max. 1~2 senelik firma😀. Nefes almadan övüyorsunuz😀.
Panel eğer belirttikleri modelse özellikleri böyle:
-
Konu biraz influencer diyeti gibi.
-
Selam ben bilindik demedim markaya bilinir ileride umarim satici bilindik bir firma sektorde evet panel od de 1 ms gtg ve 240hz oluyor tum panellere over drive yani oc atilir monitor bilginiz varsa bu panel markasini biliyorsunuzdur sikinti yok ihtiyaci olan alsin ihtiyaci olmayanlar her zamanki gibi konuyu bulandiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4L1 -- 27 Mayıs 2023; 21:56:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu bulandıran yok. Bir yarar karşılığında konu paylaşıyorsunuz. Eğer böyle olmasaydı, her mesajı didik didik cevaplamakla uğraşmazdınız. Biz forum olarak bunu sevmiyoruz, iğreti duruyor.
Size inceleyin diye bedava monitör vermiş olmaları bizi bağlamıyor. Güzelleme yapmanıza gerek yok her mesajınızda. Özellikleri, paneli yazar geçerdiniz.
Madem güzelliyorsunuz, daha iletişim bilgisine şirket ünvanını yazmayan 2015 yılında kurulan bir markaya ben güvenmiyorum. Müşteri olarak oturup didik didik ünvam aradım.
Bir zahmet iletirsiniz malum influencer olarak dönüş yapmak da lazım.
Son olarak burası Çarşamba pazarı değil, forumun oturmuş
bir kültürü var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çöp marka çöp model çöplük ötesi fiyat. Konuda elemanda garibim 3 kuruş çıkarı var diye ne yapacağını şaşırmış bu tip ürünlerde yapılacak iş belli fiyat kırmak ama fiyatta kırmıyorlar hem bol kaymaklı olsun hem hemen satılsın stok eritelim hemde pahalıdan iteleyelim ile bu iş tutmaz. bide gidip inceleme diye veletlere 1 tane monitör veriyorlar ne dediği belli değil bi diyor herkes biliyor markayı bi dyor yok bilenecek ilerde şaka gibi.
-
Gelbura mahkeme kararlarını tanımayan bir firma. Alırsanız elinizde kalabilir ölü piksel vs. çıkarsa bilginiz olsun. Önceki konularda ifşalamıştım...
-
Bu fiyata göz ameliyatı masrafları dahil mi ?
-
165 Aoc/Acer monitörler var daha uygun fiyata 24-27 farketmez. 240 olmaz 165 olur en azından arkada bir destek görülür.
Onu geçtim, uygun falan değil monitör. 6000 lira para veriyorsun. Reklam yok, piyasa payı yok, bir şey yok. İsim basılan çin monitörlerinden ne farkı var?
Gelmiş bir de konu sahibi yok sen bilmiyorsun falan diyor. Burası sıcak fırsat bölümü, marka övmenin hiçbir anlamı yok.
27inç fullhd bir monitör için 6000 lira sıcak falan değil. 2k olsaydı düşünülürdü.
Bu monitörü alın en azından bir sorun yaşarsanız destek bulursunuz. Fiyatı da 1500 lira daha uygun.
sinerji.gen.trAoc 27" 27G2SPU 1Ms 165Hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitörhttps://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-27g2spu-1ms-165hz-hdmidisplayport-g-sync-gaming-monitor-p-46147
-
Başlıkta adım geçtiği için foruma kayıt oldum ve şahsıma laf söyleyenlere tek tek cevap vereceğim , umarım forum kurallarına aykırı bir durum yoktur bunda.
-
Video sahibi benim , videoyu ve monitörü paylaşan kişiyi de tanımıyorum , sanırım bana bedava monitör verip incelediğimi düşünüyorsun , yanılıyorsun böyle bir şey olmadı , para da verilmedi . Para için yapmıyorum youtube içeriklerini , tam tersi monitörü incelemeyi ben istedim ve firma ile iletişime geçtim , gelbura güvenilir bir firmadır , kanalımda daha önce de gelbura.com üzerinden aldığım ürünleri inceledim . Yıllardır da herkese öneririm , ürün satın alıp bir sorun yaşarsan kanaldaki belirttiğim Insta adresinden bana ulaşabilirsin, elimden geleni yaparım senin için .
-
''çöp marka çöp model çöplük ötesi fiyat'' Öyle olsaydı videoda çekinmeden çöp derdim, 1 kuruş bile çıkarım yok , ihtiyacım da yok. Güzellediğim ya da kötülediğim de yok videoda herhangi bir şeyi , kıyaslama yaptığım ürünün videosunu da izleyebilirsin .
Şahsıma yaptığın iftiralara binayen ;
Velet değilim . Eczacıyım ismim Batuhan .
Ne dediğim gayet açık , beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini söylemişim , sen ise hiçbir fikrin olmayan bir ürün hakkında 2 satır ahkam kesmişsin . Ben herkes markayı biliyor demedim , tam tersi videoda üreticisinden , markadan bahsettim bilmeyenler olduğunu düşünerek .
Sana yazdığım ve yazacağım son mesaj bu . Vakit ayırılası bile değilsin.
Konuyu bulandıran yok. Bir yarar karşılığında konu paylaşıyorsunuz. Eğer böyle olmasaydı, her mesajı didik didik cevaplamakla uğraşmazdınız. Biz forum olarak bunu sevmiyoruz, iğreti duruyor.
Size inceleyin diye bedava monitör vermiş olmaları bizi bağlamıyor. Güzelleme yapmanıza gerek yok her mesajınızda. Özellikleri, paneli yazar geçerdiniz. Madem güzelliyorsunuz, daha iletişim bilgisine şirket ünvanını yazmayan 2015 yılında kurulan bir markaya ben güvenmiyorum. Müşteri olarak oturup didik didik ünvam aradım. Bir zahmet iletirsiniz malum influencer olarak dönüş yapmak da lazım. Son olarak burası Çarşamba pazarı değil, forumun oturmuş bir kültürü var. |
çöp marka çöp model çöplük ötesi fiyat. Konuda elemanda garibim 3 kuruş çıkarı var diye ne yapacağını şaşırmış bu tip ürünlerde yapılacak iş belli fiyat kırmak ama fiyatta kırmıyorlar hem bol kaymaklı olsun hem hemen satılsın stok eritelim hemde pahalıdan iteleyelim ile bu iş tutmaz. bide gidip inceleme diye veletlere 1 tane monitör veriyorlar ne dediği belli değil bi diyor herkes biliyor markayı bi dyor yok bilenecek ilerde şaka gibi. |
Bilinmeyen marka, bilinmeyen site, bilinmeyen kanal. Bence değmez bu paraya. |
Konu biraz influencer diyeti gibi. |
Spardox bilindik diyorsunuz da bir tek siz biliyorsunuz galiba 😀. Max. 1~2 senelik firma😀. Nefes almadan övüyorsunuz😀. Panel eğer belirttikleri modelse özellikleri böyle: |
Benzer içerikler
- msi shout out
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- phanteks t30
- ofis koltuğu önerisi
- a101 canon yazıcı
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X