Şimdi Ara

ViewSonic 27' Xg2705 1ms 144hz Ips Monıtor 3.759 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2k bu fiyata olsa keşke..

bu arada 27inçde 2k almazsanız pikselleri saymayı kendinize razı görmüş oluyorsunuz onuda dipnot olarak düşeyim.

ViewSonic 27" Xg2705 1ms 144hz Ips Monıtor 3.759 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 4 Haziran 2023; 3:49:41 >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    OLED olsa keske

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4785 oldu fiyatı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4100 TL'den 3758 TL'ye düşmüş. Kampanya bitince neden 4750 TL olmuş anlam vermek zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzerini Amazon dan geçen hafta 4000 e aldım, şuan 4490 TL, HP X27 model adı, almak isteyen varsa tavsiye ederim.

165hz, full HD, 27", IPS, pivot özellikli. Amazon da satışta, diğer siteler 6000 e satıyor.

• BatuhanUzuncan B kullanıcısına yanıt

ketçap mayonez ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

her 27inch 1080p de aynı muhabbet. o kadar çok kullanan var çoğu memnun bende 7-8 tane sattım böyle monitör güzeldi. 24inchten çok daha iyi

Ranch and chipotte olsa ?

• realitych R kullanıcısına yanıt

Bana 24-1080p bile kötü geliyor 27 2K'dan sonra. Oyun-video için neyse de yazılar çok kötü oluyor 27 1080p'de. Her şey tırtıklı.

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Sen 19inchte 1080p kullan hocam

• realitych R kullanıcısına yanıt

2k 27" monitör alıncaya kadar ben de 27 fhd den memnundum. şimdi ikisi yan yana, fhd olan iyice göze batıyor.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bende hepsi var. Ben de 27 2k kullaniyorum Fullhd goze batmasinin sebebi objelerin buyuk olmasi. Ahim sahim bisey degil oyuncu icin.

24 fhd bile göze batıyor bir süre sonra.

• Sen de bir göz randevusu al.

Bende 16 senelik HP 1740 monitör var, onun ppi değeri 1080p 27'ye göre çok yüksek. O zamanların orta seviye monitörlerinden biriydi, en iyisi değildi kesinlikle.

16 sene geçti ve ondan daha düşük ppi deperini yeterli görüyor insanlar :) 2040'da 27 inç monitörlerde 1080p'yi aşabilecek miyiz bakalım.

Harfler 3-5 tane pikselden oluşuyor ve adam buna net diyor, ukalaca cevaplar veriyor. Her şeyi yeterli görme, at gözlüklerini çıkaramama kafasını aşamadık.

2 tane 27" monitör kullanıyorum ve piksel saymıyorum. burnunuzu monitöre dayamadığınız sürece böyle birşey yok.
  • 27" 1080p IPS monitör kullanıyorum, monitör ile aramdaki mesafe 60 cm, piksel saymıyorum, tamamen şehir efsanesinden başka bir şey değil.

• Hocam 27 inç 2k ya alışan birine 27 FHD monitör kötü geliyor. Pikselleri sayılıyor şeklinde görülebilir. Hani bu kavram da bi miktar göreceli. 24 inç FHD'den 27 FHD'ye geçmiştim. İlk başta simgelerin köşeleri rahatsız etmişti ama yaşın da verdiğiyle şimdi hiç rahatsız etmiyor. Hatta simgelerin bi miktar büyük olması, yazıların bi miktar büyük olması rahat ettiriyor.

• Bişeyin daha iyisini kullanmadan sahip olmadan eldeki güzel gelir. Ama bu devirde hala 27 FHD savunmaya gerek yok. Arada bariz kullanım farkı var. He gözlerin iyi görmüyordur, montiör ile oturduğun yer arasında 1 metre fark vardır başka. Şuanda FHD kullanıyorum ve memnunum diyen birine 2k kullandır, ben bu güne kadar gözlerime yazık etmişim der.
    Oyunda tabi farkı anlamazsınız, günlük kullanımda nimet 2k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.