Şimdi Ara

27 MART: Dünya Tiyatrolar Günü [Biletler ÜCRETSİZ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü arkadaşlar. O gün, Devlet ve Şehir Tiyatrolarında bütün oyunların biletleri ücretsiz. Özel tiyatroları bilmiyorum.

Şimdiden gidip biletinizi alın, dün Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde bilet gişesinden bilet aldım. Yani o güne ait biletler satılmaya başlamış.(En azında Şehir Tiyatroları başlamış)

Daha çok var diyebilirsiniz ama son günlerde giderseniz yer bulamayabilirsiniz, o yüzden şimdiden hatırlatayım dedim.

Şimdiden iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 3 Mart 2011; 10:28:00 >

• ya bi isinamadim gitti o tiyatrollara annem kucuken gotururdu o meletlere ben kacardim sacma sapan biseydi cok uyuz olurdum ustune para verseler gitmem
  • Ben İzmir'deyim, bütün devlet tiyatrolarında mı geçerli bu
  • Şimdi gişeye gidip 27 marttaki oyunlardan birine ücretsiz bilet alabilr miyim desek ayıp olmaz mı zaten 4-5 lira birşey olması lazım devlet tiyatroları.. Ben bu ücretlerdeyken bile gitmezken bedava bilet olduğu için gitsem biraz garip olur.. Gitmem değil giderimde bileti alırken utanırım yahu.. Özellikle o güne almak istediğimi falan söylerken.. Aslında hep bir tiyatroya gitmek istemişimdir..

DH'liler toplanıp gitseler olmaz mı 27 martta herkes kendi şehrindeki tiyatroya gitsin

Konya'dan gidecek varsa beraber ücretsiz tiyatromuzu izlemeye gidebiliriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

Ben İzmir'deyim, bütün devlet tiyatrolarında mı geçerli bu

Evet.

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Şimdi gişeye gidip 27 marttaki oyunlardan birine ücretsiz bilet alabilr miyim desek ayıp olmaz mı zaten 4-5 lira birşey olması lazım devlet tiyatroları.. Ben bu ücretlerdeyken bile gitmezken bedava bilet olduğu için gitsem biraz garip olur.. Gitmem değil giderimde bileti alırken utanırım yahu.. Özellikle o güne almak istediğimi falan söylerken.. Aslında hep bir tiyatroya gitmek istemişimdir..

DH'liler toplanıp gitseler olmaz mı 27 martta herkes kendi şehrindeki tiyatroya gitsin

Konya'dan gidecek varsa beraber ücretsiz tiyatromuzu izlemeye gidebiliriz..

Niye ayıp olsun. Biletlerin ücretsiz olması zaten tiyatroya gitmeyenleri de o gün tiyatroya çekmek için yapılmış bir şey. Utanmaya gerek yok. Gidin ve 27 Mart günü o sahnede hangi oyun varsa biletinizi alın ve izleyin.

• İstanbul için:

kaynak:http://www.ibb.gov.tr/sites/sehirtiyatrolari/tr-TR/Sayfalar/Haber.aspx?hid=183

İBB Şehir Tiyatroları’nda ayrıca “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” nedeniyle 27 Mart 2011 tarihinde; Tehlikeli İlişkiler, Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum, Arzunun Onda Dokuzu, Zırhlı Kurt, Buluşma Yeri, Dullar, Doğum Günü Partisi, Boya Benek, Pırtlatan Bal, Karagöz Balıkçı, Cambazhane, Sokak Kedileri adlı oyunlar ücretsiz izlenebilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.