Şimdi Ara

eskiyi unutamayan kıza nasıl davranılır(çok ciddi lütfen gırgır yapmayalım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal şartlarda böyle bi konu açmam ama merak ettim aklı selim arkadaşlar kardeşler nediyor?

Bi kız durum var fakat geçmişten birinin sıkıntısını da hala atamamış ve hayatında yeni bir başlangıç var ve her şart altında yenisi eskisinden 1500 kat daha iyi ama kız hala geçmişte hala saçma salak duygular içinde. ne elindekini kaybetmek istiyor nede geçmişi unutmuş. siz söyleyin şimdi yeni adam siz olsanız kıza nasıl davranırsınız?

Lütfen gırgır yapmayalım merak ediyorum siz olsaydınız ne yapardınız

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sevgilisini Unutamayan Kadınlara Nasıl Davranılır?

Eski Sevgilisini Unutamayan Kadın Nasıl Davranır?

Eski sevgilisini unutamayan kadınlar, çeşitli davranışlar sergileyebilirler:

• Nostaljik anıların sık sık hatırlanması
    • Eski sevgiliyle ilgili eşyalara tutunma
    • Sosyal medyada eski sevgilinin profilini takip etme
    • Ortak arkadaşlarla eski sevgili hakkında konuşma
    • Eski sevgiliyle karşılaşma ihtimali olan yerlerden kaçınma

Bu Durumda Nasıl Davranılmalıdır?

Eski sevgilisini unutamayan bir kadına karşı duyarlı ve destekleyici olmak önemlidir. Aşağıdaki davranışlar yardımcı olabilir:

• Empati Kurmak: Kadının duygularını anlamaya çalışın ve onları yargılamayın.
    • Dinlemek: Kadının eski sevgilisini unutamamasıyla ilgili duygularını ifade etmesine izin verin. Destekleyici ve sabırlı olun.
    • Zamana Saygı Duymak: Unutmanın zaman aldığını unutmayın. Kadını aceleye getirmeyin veya unutması için baskı yapmayın.
    • Sınırlar Belirlemek: Kadınla sağlıklı bir mesafe korumak önemlidir. Eski sevgilisiyle ilgili fazla konuşmayı veya davranışlarını teşvik etmemeyi tercih edin.
    • Profesyonel Yardım Önermek: Kadının duygularıyla baş etmekte zorlandığını düşünüyorsanız, profesyonel yardım almasını önerin. Bir terapist veya danışman, kadının eski sevgilisini unutma sürecine yardımcı olabilir.

Sonuç

Eski sevgilisini unutamayan kadınlar, zor bir dönemden geçmektedirler. Onlara duyarlı ve destekleyici davranmak, unutma süreçlerini kolaylaştırmaya yardımcı olabilir. Empati kurarak, dinleyerek, zamana saygı duyarak, sınırlar belirleyerek ve gerekirse profesyonel yardım önererek, bu kadınlara iyileşmeleri için bir alan sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğer birini seviyorsan, Onu serbest bırak...
    Dönerse senindir; Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır...
  • Şerefsizlik yapıp kafası bulanık kızı ayartma derim. Kendi haline bırak selam bile verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 21 Kasım 2011; 1:02:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Şerefsizlik yapıp kafası bulanık kızı ayartma derim. Kendi haline bırak selam bile verme.

Ayartma durumu yokta. Nasıl desem bi şekilde arkadaş ortamıyla tanıştık ve öyle başladı hani ben bu durumunu bişyler başladıktan sonra öğrendim. yoksa dediğin gibi şerefsizlik kafası bulanık kızı ayartmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir07

quote:

Şerefsizlik yapıp kafası bulanık kızı ayartma derim. Kendi haline bırak selam bile verme.

Ayartma durumu yokta. Nasıl desem bi şekilde arkadaş ortamıyla tanıştık ve öyle başladı hani ben bu durumunu bişyler başladıktan sonra öğrendim. yoksa dediğin gibi şerefsizlik kafası bulanık kızı ayartmak.

Sevgilisinden yeni ayrılmış kız, üstelik hala eski sevgilisini seviyorsa ve sevgilisi büyük bi ihanette bulunmamışsa, buna rağmen geçmişine edepsizlik edip başka erkeklerle flört ediyorsa o kızdan hayır gelmez. Acısı dinene kadar senle takılır, sonra tam düzeldi derken ayrılır başkasıyla çıkmaya başlar ortada kalırsın. Ayrıca oğlanda hala bu kızı seviyosa boşuna barışmalarını engellemiş olursun. Neresinden tutarsan tut akıl karı değil. Dediğim gibi kendi haline bırak 2-3 ay geçsin en az aradan, o zaman konuşmaya dene ona göre karar verirsin. Ben seninde yerinde olsam uzak dururdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 21 Kasım 2011; 1:20:07 >

• quote:

quote:

quote:

Sevgilisinden yeni ayrılmış kız, üstelik hala eski sevgilisini seviyorsa ve sevgilisi büyük bi ihanette bulunmamışsa, buna rağmen geçmişine edepsizlik edip başka erkeklerle flört ediyorsa o kızdan hayır gelmez. Acısı dinene kadar senle takılır, sonra tam düzeldi derken ayrılır başkasıyla çıkmaya başlar ortada kalırsın. Ayrıca oğlanda hala bu kızı seviyosa boşuna barışmalarını engellemiş olursun. Neresinden tutarsan tut akıl karı değil. Dediğim gibi kendi haline bırak 2-3 ay geçsin en az aradan, o zaman konuşmaya dene ona göre karar verirsin. Ben seninde yerinde olsam uzak dururdum.

hacı eski eleman aldatmış buda ayrılmış. aradan 4-5 ay geçmiş yani olayın. hani onların bırdaha bır araya gelmesi imkansıza yakın başka iller başka durumlar var şuand.a benlede bi arakdaş ortamında tanıştı baktım hoş bana uygun biraz arkadaşlıktan sonra ben uzatmadım açıldım. şuanda 1-2 ay oldu ben bi şekilde öğrendim eski muhabbeti. hani olay bu şimdi dediğim gibi benden vazgeçemiyor ama aklında geçmiş var gibi benim amacım eskiyi unutturmak bide kendimizi sevdirmek. ben bu olayda masum tarafım kızda masum ama kızların dunyası başka malesef bende çabuk bağlanan biri değilim ama ne olduysa kaptırdım kendimi dediğin gibi ben herturlu zarardayım ama bir yol olmalı hani ama ben bu yolu bulamıyorum şuanda kendimi yiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hacı eski eleman aldatmış buda ayrılmış. aradan 4-5 ay geçmiş yani olayın. hani onların bırdaha bır araya gelmesi imkansıza yakın başka iller başka durumlar var şuand.a benlede bi arakdaş ortamında tanıştı baktım hoş bana uygun biraz arkadaşlıktan sonra ben uzatmadım açıldım. şuanda 1-2 ay oldu ben bi şekilde öğrendim eski muhabbeti. hani olay bu şimdi dediğim gibi benden vazgeçemiyor ama aklında geçmiş var gibi benim amacım eskiyi unutturmak bide kendimizi sevdirmek. ben bu olayda masum tarafım kızda masum ama kızların dunyası başka malesef bende çabuk bağlanan biri değilim ama ne olduysa kaptırdım kendimi dediğin gibi ben herturlu zarardayım ama bir yol olmalı hani ama ben bu yolu bulamıyorum şuanda kendimi yiyorum.

O zaman ayartma durumu filan yok. İçinden geleni yap ama ben şahsen başkasına aşık bir insanla hayatta uğraşmam. Dertsiz başa dert alırsın sadece etrafta bi sürü alternatif varken mantıklı değil. Sadece seni sevmedikten sonra ne anlamı var, vurkaçcı tipe de benzemiyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman ayartma durumu filan yok. İçinden geleni yap ama ben şahsen başkasına aşık bir insanla hayatta uğraşmam. Dertsiz başa dert alırsın sadece etrafta bi sürü alternatif varken mantıklı değil. Sadece seni sevmedikten sonra ne anlamı var, vurkaçcı tipe de benzemiyorsun?

yok usta vurup kaçmak delikanlının yapıcağı iş değil. normalde bende uğraşmam ama bende zoru seviyorum çabuk elde edilenden çabuk sıkılıyorum. hani mazoşistim biraz ama insan üzülüyor be kardeşim kaç paralık dünya bulmuşsun bizim gibi delikanlıyı niye aklını kullanmıyor benimde zoruma bu gidiyor işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.