Arkadaşım cümlelerine dikkat etmeni öneriyorum. Ürünü alıp satmak için almadım. Aldıktan sonra ihtiyacıma uymadı. Kimseyi ilgilendiren bir durum değil. Para kazanacak olsam siteye ilan açarım konuya denk geldim ve yazdım hepsi bu. Masamın ölçüsü 130 cm ofis masası sümen ve kalemlik bulunduğu için büyük olacak daha önce 22 inç aio cihaz bulunuyordu. Bu cevabıda rahat etmen için yazıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
27' MSI PRO MP271QP 2560X1440 (QHD) IPS 60HZ --- 2995 ₺ (2. sayfa)
-
-
Malesef zamanında columbia montlar için aynısı olmuştu ve stok girilmedi iptal eden arkadaş boşa iptal etti. Amazon bunu sık sık yapıyor malesef. Takip edilirse yine aynı tutara düşebiliyor zaman zaman ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoo biri indirimli ürünü aldığını ama iptal edeceğini söylediğinde haberleştik ve o fiyata düştü ben o şekilde aldım
sen 10 sn erken tıkladın diye 500 tl istiyorsun bu linçi yiyeceğini bile bile foruma yazman bide savunman garip
2013 üyesisin 1 tane katkın varmı bu bölümde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 9 Temmuz 2022; 21:2:56 > -
Arkadaşım katkım seni ilgilendirmez. Bu konuda görüp almadım bu ürünü. Ben bildiğimi söyledim mont konusunda bizde sözleştik arkadaş iptal etti ben alamadım. Ürünüde ister kullanırım ister satarım seni ve başka kimseyi ilgilendirmez. Ben insanlık yaparak 3500 liraya ihtiyacı olan biri alsın diye yazdım sonuçta 3500 değil 4 e bile alma şansı yok kimsenin bu ürünü. Bakış açınızı değiştirmedikten sonra bir arpa boyu yol ilerleyemezsiniz. Siz gidin al satçılara araç sırasını satanlara fırsatçılara stokçulara 5 kuruş bağlamadan ticaret yapanlara vs laf geçirin. İyi günler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 27" ile 22" Köşegen doğrultusunda 12.7, enine ise 8 9 cm civarı fark eder taş çatlasın, bir kalemlik çeker koyarsın koymak istesen. İnanmadım kusura bakma.
Laflarıma dikkat etmemi önermişsiniz, bir göz attım ve arkasında duruyorum laflarımın, şark kurnazlıgı yapıyorsunuz.
Ayrıca fiyat konusuna gelirsek;
Bu monitorun zaten bu dolar kurunda normal satış fiyatı 4bin bile degil, ama size kalsa; istesem koyar 4bine satarım, yok 4bine alamazsınız falan bunlar boş laflar.
Kesinlikle yazdıklarınıza inanmıyorum, ucuz görünce alayım fikir degiştirisem en kötü sakalımı alır satarım diye aldınız büyük ihtimal burda iyi niyet elçisiymiş gibi sempatik gözükmeye çalışıyorsunuz. Kimse gidip bunu sizden 4bine almaz kusura bakma. Bu konuyu okuyan kişinin yerinde olsam çok ihtiyacım yoksa 3500'e de almazdım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 9 Temmuz 2022; 22:14:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X