Şimdi Ara

27' MSI PRO MP271QP 2560X1440 (QHD) IPS 60HZ --- 2995 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İhtiyacı olan için güzel fiyat 👍 İyi Bayramlar dilerim herkese

27" MSI PRO MP271QP 2560X1440 (QHD) IPS 60HZ 16:9 ANTI-GLARE MONITOR

amazon
    27" MSI PRO MP271QP 2560X1440 (QHD) IPS 60HZ 16:9 ANTI-GLARE MONITOR
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08P8WGD79/ref=cm_sw_r_apan_i_63SHCMH660TPYVA0YEHK?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 3.5-4 civarına 165hz-144hz alınabilir..

• Monitör çok güzel, iste kullaniyorum bir tane. Yakalayabilsem alacaktim ikinciyi ama direk bitmis.

• Monitörü buradan görüpte alan arkadaş var ise ne diye teşekkür etmiyorsa artık, ayıp, paylaşıma teşekkür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fh modeli 2999idi geçen hafta. 75hz alınıyor hdmi ile. yakalasam hemen alırdım.

• Yorumlara baktım da baya kişi ışık sızması kalitesiz malzeme gibi yorumlar yapmış kullanan arkadaş var mıdır?

• 60 Hz olduğu için bana fiyat iyi gelmedi.
    Renk kalitesi olarak falan mı çok iyi bu model neden herkes iyi fiyat yazıyor?
    500-1000 TL üstüne 144 Hz modeller var zaten, onlar bence daha mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

Aynen bende anlamadım açıkçası yorumlar da çok iyi gelmedi. Çok da bilgili olmadığım için bilgisi olan biri aydınlatabilir mi?

• 3000tlye qhd + pivot + ips + göz sağlığı için birkaç özellik barındıran monitör var mı arkadaşlar? ben fhd kullanıyorum. bence renkleri falan iyi değil, iyi görüntü isteyen almaz ama bu fiyata bu özellik de yok.

• Forum1th kullanıcısına yanıt

Ben de kullanıyorum bundan bir adet 3. monitör olarak, epey memnunum. Ofis / tasarım monitörü bunlar, oyuncu monitörü degil. 144 hz koyup da fiyat arttırmanın gereği yok. Paneli ve görüntü kalitesi aşırı kaliteli. Bu kaliteyi 144 hz ye taşıyınca fiyat 8k falan oluyor muadil özellikler ile.

üzerine 1k koyup aldıgınız 144 hz monitörlerde browser bile gezerken ghosting yaşıyorsunuz gözleri başı ağrıtıyor, hiç biri olmasa bile rahatsız ediyor.

• fena kaçırmışım tam da ihtiyaç vardı

• cnrmys C kullanıcısına yanıt
    Indirimli araci da kullanmadan al sat yapmak icin alanlara tepki gosteriliyor zaten. Kullanilan urunun sonra fiyati piyasada artmissa bu bambaska bir olaydir, tabii ki bu 2. elde satarken yansitilir..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harika fırsatmış hocam, çok üzüldüm kaçırdığıma.

• cnrmys C kullanıcısına yanıt

Sen iptal edersen adam ucuzdan alamıyor ama sen de üstüne 500 tl alamıyorsun.

Şark kurnazıyım de geç işte uğraştırma milleti de :D

27" in sığmadıgı masayı da merak ettim zigon sehpada mı çalışıyorssunuz?

• Ürünü iptal ettiğinizde o fiyata tekrar 1 adet stok girilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.