Neden olmasın 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
27 yaşında hukuk kazandım (2. sayfa)
-
-
Neden hukuk?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an bana ilham verdiniz ben de 21 yasinda tıp kazanmis olacağım inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hemsirelik daha iyi şu sartlarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nöbet sistemiyle artık çalışmak istemiyorum açıkçası . Gece uyumamak beyin hücrelerini öldürüyor , erken yaşlanmak istemiyorum . Bir de ben herşeye üzülen birisiyim hemşirelikte hastayla çok içli dışlıyız ben by stresi pek kaldıramadım açıkçası hasta oldum sürekli .
Her baktığımız hasta covid çıkıyor malesef şu şartlarda iyi değil
Ne mutlu o zaman bana :) umarım siz de hayallerinize ulaşırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Saranghae1En çok doktorların şikayet ettiği konu şu . 36 saat nöbet ve nöbet tuttuktan sonra biz hemşireler eve gidiyoruz ama onlar gündüz mesaiye devam edip akşam 5 te eve gidiyorlar . Ayda 2 gün falan tüm gün boşlukları oluyor . Tatile gitseler yıllık izni hak etseler dahi bölüm profu izin vermiyorsa izne dahi gidemiyorlar . Bunlar kötü yanları malesef ama tıp kazanmak daha zor kazandıysanız bunların da üstesinden gelebilirsiniz 😊
Hayırlı olsun.
Ben 36 saatlik nöbeti anlayamadım. Bu nöbetler nasıl oluyor.
-
Mesela bu sabah 8 de işe geldin ertesi gün akşam 17 de eve gidiyorsun
hemşirelik nasıl? bazıları amelelik bazıları çok iyi diyor ataması çok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sürekli hayatın sorumlu hemşireye bağlı . Nöbet listeni sudoku oynar gibi yapıyor o ne zaman sana nöbet yazarsa o zaman mesaiye geliyorsun . Aniden evdesin biri hastalandı hooop seni çağırıyorlar . Klima mı bozuldu ? Tv mi çalışmıyor ? Sürekli herşeyin sorumlusu senmişsin gibi sana soruluyor. Hayatın resmen başka insanların ellerinde . Evde canın sıkılsa hastanede hastalara güler yüzlü olmalısın . Kimse elini taşın altına koymuyor hastanın yakını mı yok ? Her şey senin omzunda hastabakıcı dahi ilgilenmiyor . Seviyorum bu işleri diyen yalan söyler . Merhamet ayrı , başkasının işini yapmak ayrı . Atama konusunda çok rahat ben okul biter bitmez 67 kpss puanı ile girdim . Maaş desen 6k civarı .
Tebrikler. Devam zorunluluğu yoksa sınav dönemlerinde sıkı çalışarak bölümü halledersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saranghae1Mesela bu sabah 8 de işe geldin ertesi gün akşam 17 de eve gidiyorsun
Bu süre zarfında uyku vs. durumları nasıl oluyor peki.
-
sağlık ocağında hemşire olmak rahattır deniyor neden oraya atanmadınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok diye biliyorum ama çalıştığım hastanenin dibinde okul 😊😊😊
Evet sağlık ocağı rahat ama kpssden 90 küsür almak gerekiyor yaşadığım şehir için . Ben hep üniversite okumak istediğim için hiç daha yüksek almayı düşünmedim çünkü okula gidemezdim okul gündüz olduğundan .
Çalıştığınız hemşireye bağlı . Gece uyuyabiliyorlar ancak hemşire basit bir şeye uyandırırsa o nöbetim çok kötü geçiyor . Mesela ben kendim halledebildiğim şeylerde nöbetci doktoru uyandırmıyorum . Ama çoğu arkadaşım biz nöbetsek o da nöbet diyip basit bir ağrı kesici için bile uyandırıyorlar bu çok üzücü
Vaaay teyzem benim.Teyzemle beraber mezun olacaz çok mutluyum.
Cok tebrik ederim,hayallerinin pesinde kosan insanlara hayranim.Azminiz daim olsun :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X