Bayramda el öpmeye beklerim şeker vericem evladım ben dönerken seninle yeni başladığın yolda karşılaşmak çok sevindirici 😊😊😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
27 yaşında hukuk kazandım (3. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dur sen, 3-4 yıl sonra 40 yaşımda tıp kazandım diye konu açacam bende =)
-
30 yaşındayım, bir anaokulunda okul müdürüyüm. Tezli yüksek lisansımı bitirdim ama bu sene sınava girdim. İkinci bölümle uğraşmamak için ilk bölüm yaptım ve 2 yıllık elektronik teknolojisine yerleştim. Sonrasında da DGS ile hayalim olan bölüme devam edeceğim. Geç değil.
Tebrik ederim hocam ben bu sene hukuk gelmese seneye yeniden hazırlanacaktım . Kazandıktan sonra insanlar hayran gözüyle bakıyorlar ama kazanmadan ne işin var ? Atandın maaşın yetmiyor mu ? Vs vs insanın moralini bozmaya çalışıyorlar . Bana hatta doktor arkadaş sınav sonuçları açıklandığında hemşirelik geliyor mu demişti 😂 ben de aldırış etmedim çünkü başarı daima en güzel cevap
Umarım gerçek olur insanın kalbinde varsa mutlaka gerçek oluyor birgün
quote:
Orijinalden alıntı: Saranghae1Tebrik ederim hocam ben bu sene hukuk gelmese seneye yeniden hazırlanacaktım . Kazandıktan sonra insanlar hayran gözüyle bakıyorlar ama kazanmadan ne işin var ? Atandın maaşın yetmiyor mu ? Vs vs insanın moralini bozmaya çalışıyorlar . Bana hatta doktor arkadaş sınav sonuçları açıklandığında hemşirelik geliyor mu demişti 😂 ben de aldırış etmedim çünkü başarı daima en güzel cevap
Onlar kabuklarından çıkamayan tosbağalar :) bu arada hemşirelik falan da yazasım gelmedi değil. Hemşire kız arkadaşlarım çok memnunlar (:
Neyse konu dağıldı.
Kendi sınırlarından çıkmaya cesareti olmayan vizyonsuzlar ancak eleştirir veya taş koyar. Varsın hukuk bitsin, hemşireliğe devam edin. İki tahsilli olmak her zaman daha iyidir. Zamanın ne göstereceği belli olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen 9 yıl tıp için mezuna kalan teyze misin? O konular senin miydi?
Noldu rahatsız mı oldun 😂 senin puanlarından kısıp bana mı verdiler 😂
Bence yazabilirsiniz hemşirelik . Bu anlattıklarım bizim hastaneye öz bir durum da olabilir belki başka hastaneler böyle değildir bilmiyorum . Benim hayalim belki de hemşirelik olmadığı için bu kadar zorlandım . Ama yapmak zorundaydım bu işi . Evet 2 diplomanın zararı olmaz bence de :) ben zaten tüm maaşımı kitaplara yatırdım pişman da değilim hiç .
quote:
Orijinalden alıntı: Saranghae1Malesef beraber götüreceğim işle beraber devlet memuru olduğum için bu fırsatı da bırakmak istemiyorum
Hayırlı olsun, çok güzel bir iş yapmışsınız. Üniversite de bizim sınıfımızda da memur olup gelen vardı 2 kişi. İkisi de bitirdi mezun oldu, (öğretmenlik)
Hukuk hayatın çok içinde bir bölüm, aslında liselerde, üniversitede saçma saçma dersler yerine insanlara hukuk ve anayasa, haklar vb. derslerin ağır şlekilde verilmesi taraftarıyım. Ama vermezler çünkü insanlar haklarını falan öğrenir aman.
Yaşa hiç takılmayın, bu size üniversitede dezavantaj yerine avantaj olur, öğrenci arkadaşlar size biraz daha saygılı yaklaşır. Ayrıca yaşınızda bence sizin konu açmanızı bile gerektirmemeliydi.
Ben bu şekilde okuyanlara çok büyük saygı duyuyorum. 30 lu yaşlardan sonra farklı bir iş alanında iş yapanalrada.
Siz buradaki ergenlere pek takılmayın, öyle tipler var siz kazandınız onlar kazanamadı, işin varken niye girdin bile diyen çıkabilir. Hemşirelik daha iyi daha rahat diyende çıkacaktır. Bekara karı boşamak kolay derler ya o misal işte. Onlara sorsan öğretmenler yatarak para kazanıyor, hemşireler iğne yapıyor para kazanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 1 Eylül 2021; 0:44:30 >
-
Çok haklısınız ben biraz insanlara umut olur diye açmıştım ama çok farklı algılandım 😊 kimse kimsenin neler yaşadığını bilmiyor sadece konuşmayı seviyorlar . Neden daha iyisi olmasın ki ? Dirsek çürütmek çok zor bir iş ben bu kadar çalıştıysam neden hep güzeli olmasın diyordum oldu şükür 🥳
Tebrikler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tebrik ediyorum , başarılar dilerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de 32 yaşında kazandım. Ama hukuk ele ayağa düşmüş. 65 bininci hukuk okuyabildiğine göre yakında her evde bir avukat olacak. O yüzden beklentisiz şekilde okuyacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Saranghae1Çok haklısınız ben biraz insanlara umut olur diye açmıştım ama çok farklı algılandım 😊 kimse kimsenin neler yaşadığını bilmiyor sadece konuşmayı seviyorlar . Neden daha iyisi olmasın ki ? Dirsek çürütmek çok zor bir iş ben bu kadar çalıştıysam neden hep güzeli olmasın diyordum oldu şükür 🥳
Bizim insanımız 35 yaşında emeklilik hesapları yapıyor sizi anlamamaları gayet normal. Konfor alanından pek çıkmayı sevmiyoruz ki bende böyleydim ve şuan yeni işinde çalışan biri olarak harcadığım boşa zamana üzülüyorum.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X