Şimdi Ara

27 yaşında işsiz olmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

yok ama hiç aklımdan çıkmıyor rüyamda bile onu görüyom bi hırsız girer eve çalar diye endişeleniyorum alarm sistemi şart

Alıntıları Göster
    Yerinde olsam fotosunu ceker çerçeveletip duvara asarim annadınmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan onu geçin ben zabıtayım sözleşmeliyim 2600 lira alıom haftada 2 gün haftasonu mesai mecburuiyetm var .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum ben de 27 yaşında işsiz kaldım, hem de yeni evlenmiştim.. yıllarca emek verdiğim mesleğim ülkede iyice dip yaptı, gittim barlarda tonmaisterlik yaptım, kuryelik yaptım, pizza dağıttım. lojistik işinde çalıştım.. şu an durumlar gerçekten vahim ama sana şunu diyim. kargo sektöründe her zaman eleman lazımdır aklında olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

Kafayı yedim desem yeridir.Tonla iş başvurusu olmadı asosyal oldum eve kapandım.Arada çıkıyorum ama boş
    1-2 yıldır aynı durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R3DROS3V3RTIGO R kullanıcısına yanıt
    28 yaşındayım optik sektöründe Avm.de çalışıyorum. Lise mezunuyum sağlam bi firmaya girersen prim sigorta bakımından tatmin edici yerler var. Ama çalışma saatleri zorlayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Askngnc

28 yaşındayım optik sektöründe Avm.de çalışıyorum. Lise mezunuyum sağlam bi firmaya girersen prim sigorta bakımından tatmin edici yerler var. Ama çalışma saatleri zorlayabilir.
    Satış danışmanlığı mı yapıyorsunuz hocam?
    Ben de uzun süredir çeşitli işlerde bir çalışıp bir çalışmıyorum şimdi de spor mağazasına girdim çalışma saatleri fazla, asgari ücret + yemek + sigorta biraz da bu sektörü deneyelim bakalım
  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle modern kölelik diyelim 10-18 14-22 çalışma saatleri var. Prim olayı iyi diye duruyorum bende zaten yinede evlilik falan düşünmeye kalksak bu paralarla çok zor zaten kapalı ortam sürekli sattın satamadım stresi insanlarla uğraşıyorsun zor :) ama alternatif yoksa mevcut durumu eleştirmek bişey kazandırmıyor ne yazıkki..

• Ankarada ben de arıyorum :)

• Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dönemde çoğu mağaza eleman azaltıp eldeki personele daha fazla iş yıkma derdinde. Adam 2 üniversite okumuş iş beğenmiyor diyorlar ee yani bi zahmet beğenmesin asgari ücretle çalışmayı.
    Avmdeki iyi markaların mağazalarına cv Bırak hocam elbet birisi döner inşallah

• Son pişmanlık çare etmez.

• Askngnc kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.