Şimdi Ara

2700-2800 Butce ile Muhendis Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arada bende bilgisayar arıyorum yardımcı olun fiyat sinirim 2700-2800 oyun oynamam sadece FIFA pes mobilite pil suresi malzeme kalitesi(mumkunse aliminyum)ve ekran onemli ayriyetten muhendislik programlarinda sıkıntı çıkarmayacak bir cihaz olmalı onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kısaca diyorsun ki 4 çekirdek aliminyum/metal kasa i7 işlemci ve gtx serisi ekran kartı ben sana en aşağı 3.5k fiyat veriyorum 3.5 - 4 arasında takılırsan dreamspark yardımıyla bir freedos alabilirsin öbür türlü 2.8 e i5 işlemci acer vn7 ler var gtx960 ekran kartlı kasa ve marka fena değil şikayetçi olan da var olmayanda onun dışında i7 işlemci lenovo y5070 ler var i7 işlemci gtx 860 buda işini görür ama 3 veya yukarısına çıkarmalısın bütçeni öbür türlü monsterda takılırsın
  • kardeşim mühendis bilgisayarı diyorsun sonra oyuna giriyorsun . eğer bilgisayar mühendisliği okuyacaksan freedos bilgisayar almanı öneririm. çünkü ileride göreceksin ki windwos işletim sistemiyle pek yazılım yapamazsın. ubuntu kur geç, fakat ubuntu(linux) çoğu oyunu desteklemez.
  • hocam aynı durumdayız bende sahsen işlemci ve ram e dikkat etmeni u serisi almamanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCALCREW

kardeşim mühendis bilgisayarı diyorsun sonra oyuna giriyorsun . eğer bilgisayar mühendisliği okuyacaksan freedos bilgisayar almanı öneririm. çünkü ileride göreceksin ki windwos işletim sistemiyle pek yazılım yapamazsın. ubuntu kur geç, fakat ubuntu(linux) çoğu oyunu desteklemez.

bilgisayar mühendisliği okumuyorum
    Klasik mühendislik programları AutoCAD vs.onlardan bahsetmiştim yazılımla falan isim yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.