Şimdi Ara

2700 TL Oyun Pc Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar Şase yaptı ve yandı bende yeni oyun pc toplamaya karar verdim elimde olan parçalar. hdd.ssd ve monitor vardır sadece kasa toplanacak ve hafta sonu alınacaktır.
     2700 TL Oyun Pc Toplama 2700 TL Oyun Pc Toplama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alternatif;

2700 TL Oyun Pc Toplama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-25

Alternatif;

2700 TL Oyun Pc Toplama

gtx970 CW ve vram sorunu olduğu için almak istemiyorum

• İntel Core İ5 4460

Gigabyte H97 D3H

Corsair Vengeance 8GB (2X4) 1600MHZ

WD Blue 1TB 7200RPM 64MB

Msi Gaming 4G R9 290 (Veya Gtx970 al alabiliyorsan.)

Corsair Carbide 200R

Marka olarak değilde 650W güç kaynağı. 12V kanalından 550-600W veren bir psu yeterli. Highpower, Seasonic, Ocz markalarından ucuz olanı al geç.

Eksen, Sinerji veya İnventus'dan al alacaksa.

• Bu şekilde daha iyi olur;

http://www.sinerji.gen.tr

2700 TL Oyun Pc Toplama
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bu şekilde daha iyi olur;

http://www.sinerji.gen.tr

2700 TL Oyun Pc Toplama

Hocam o sisteme ayrıca bi soğutucuya gerek gibime geldi. Stok fan yeterli gelir gibi.

• sinerjiden:
     2700 TL Oyun Pc Toplama
  • Bütçe müsaitken ekleyim dedim, yaz sıcaklarında aşırı oyun kasan biri sorun yaşar stok fanla, stok fanın yetmesi ayrı bir durum bir de gereğinden fazla soğutamama durumu var, stok fan kullanımında bunu ayırt etmek lazım, sonuçta cnps 5x fiyatı uygun bir soğutma ve çarpanı kapalı işlemciler için ideal.
  • Hocam eline sağlık güzel takip edip araştırmışsın ama burada PSU ' ya çok fazla veriyorsun bunun yerine altta attığımı alarak extra parayı ekran kartına yatırın biraz da farklı çok fazla teknoloji farkı olan, yeni nesil, ileriye dönük bir ekran kartı alman hayrına olacaktır.

THERMALTAKE
    V3 600W MidT ATX SİYAH KASA
    317 TL

MSI
    GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran
    1388 TL

Fazla gelir diyorsan tam denk düşmesi için bunu alabilirsin

MSI
    GTX970 TIGER GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
    1119 TL

soğutması biraz daha düşüktür üsttekine göre ama idare edeceğini düşünüyorum önemli olan burada yeni maxwell mimarisini almak ve nvidia' nın sunduğu artıları.

• Zalman Z3ün yerine alternatiflere yönelmelisin, zira bende dahil kullanan 3 arkadaşım da memnun değil. Ön jak girişleri çabuk bozuluyor, kasa malzeme kalitesi vasat.

* Madem oyun pc'si Anakart: MSI H97 GAMING 3 öneririm, sound blaster, killer network ve diğer özelliklerin keyfini çıkartırsın.http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h97-gaming-3-intel-h97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidvidp-anakart.html?srt=UP

* Ekran Kartı olarak; Sapphire R9 280X TRI-X veya AsusRr9 280x DirectCU TOP II çok fazlasıyla işini görecektir, performans kaygısı yaşamazsın.http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-tri-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti-17206.html?srt=PU

* Kasa olarak; Corsair Carbide SPEC-02 alırsan kafan rahat olur.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6834

* PSU özellikle titiz olduğum bir konu, Cooler Master G650M iç malzemesi ile fiyatını hakeden bir psu değil. Xigmatek Centauro 700W öneririm. Hem biraz daha uygun fiyat hemde gerçekten fiyatına göre çok iyi bir power supply, Xigmatek güzel bir iş çıkarmış.http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-centauro-serisi-80plus-700w-moduler-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyleminds -- 31 Mart 2015; 3:46:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Hocam eline sağlık güzel takip edip araştırmışsın ama burada PSU ' ya çok fazla veriyorsun bunun yerine altta attığımı alarak extra parayı ekran kartına yatırın biraz da farklı çok fazla teknoloji farkı olan, yeni nesil, ileriye dönük bir ekran kartı alman hayrına olacaktır.

THERMALTAKE
    V3 600W MidT ATX SİYAH KASA
    317 TL

MSI
    GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran
    1388 TL

Fazla gelir diyorsan tam denk düşmesi için bunu alabilirsin

MSI
    GTX970 TIGER GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
    1119 TL

soğutması biraz daha düşüktür üsttekine göre ama idare edeceğini düşünüyorum önemli olan burada yeni maxwell mimarisini almak ve nvidia' nın sunduğu artıları.

Saol hocam Yardımınız için

• T.Take'in o kasası kaliteli değildir, soğutma olarak tek fanla gelir, kasa içi kablo düzenlemesi yoktur, eski modeldir ve hdd yuvaları kas içine bakıyor, usb 3.0 yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

T.Take'in o kasası kaliteli değildir, soğutma olarak tek fanla gelir, kasa içi kablo düzenlemesi yoktur, eski modeldir ve hdd yuvaları kas içine bakıyor, usb 3.0 yok.

Z3 alıyorum hocam

• Daha mantıklı olur öyle
  •  2700 TL Oyun Pc Toplama
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

2700 TL Oyun Pc Toplama

hocam sistem oyun için i7 gereksiz olmuş

• Sistemi topladım hocam sonuçları paylaşırim yeni konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: 38Karaca38

Sistemi topladım hocam sonuçları paylaşırim yeni konuda

Haydi hayırlı olsun benim topladığım sistemlerin genel olarak stabilitesi yüksektir.

bu işin en güzel yanı geçmiş yıllarda toplamışız mesela mesaj atıyor kardeşlerimiz hala memnunum sağolasın diye.

Sende iyice kullan görüşlerini belirt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Nisan 2015; 21:31:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.