Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1800 TL Samsung C24FG73FQU/XEN QLED 144 Hz 1 Ms FHD Monitör Satın Al 16 Ağustos 2023 12:50 1 1 1800 TL Samsung C24FG73FQU/XEN QLED 144 Hz 1 Ms FHD Monitör Herkese merhabaÜrün pivot özelliklidir. Model numarası C24FG73FQU/XEN. QLED ve 144Hz DP ve HDMI çıkışları bulunmaktadır. Dahili hoparlör yok, pivot özelliklidir. 3.5mm ses çıkışı bulunuyor.Ürün websitesi:https://www.samsung.com/uk/support/model/LC24FG73FQUXEN/Amazon Linki:amazon.co.ukSamsung C24FG73FQU 24" Curved Gaming Monitor - 144Hz, 1ms, FullHD, 2 x HDMI 1 x Displayport, Blackhttps://www.amazon.co.uk/Samsung-C24FG73FQU-24-Inch-Curved-Monitor/dp/B071RP6WVL?th=1Ürün amazon ingiltereden alınma, faturası yok. Kutusu ve kutu içeriği mevcuttur. Monitörün fiyatını uygun tutma sebebim bu modelde bulunan kronik problem. Monitörü özellikle hava soğukkan 144Hz'de çalıştırınca dikey artifactlar ekranda oluşuyor. Cihaz kendi kendine 5 dakikada ısındığında bu problem düzeliyor ve tekrar olmuyor. İsterseniz fön makinesiyle süreyi düşürebilirsiniz.Kısacası monitör ısınana kadar görüntüde bozulmalar oluyor. Aşağıda monitörün videosu var. İlk açtığımda ve açtıktan sonra tekrar normale dönme hali. Videolar bana aittir. Bir de monitörün sağ en alt köşede görüntüye engel olmayacak 4 adet ölü pixeli mevcuttur. Başka sorun yoktur. 2 yıldır bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. Sistemimi satıyorum PS5 aldığımdan ötürü. Diğer parçalar için ilanıma bakabilirsiniz.4000 TL'ye 144hz monitör satılan bir dönemde forumdaki en uygun ilanı verdim. Fiyatı öldürmeyecek şekilde pazarlık yapıp anlaşmaya çalışırız. Herkese iyi günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GSKILL (2x8GB) DDR4 Ripjaws V 3200MH + Cooler Master HAF 912 Satılık Razer Blackwidow Elite & Razer Mamba Elite [SATILDI] MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio [SATILDI] 1800 TL Samsung C24FG73FQU/XEN QLED 144 Hz 1 Ms FHD Monitör
Fiyat revize edildi. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GSKILL (2x8GB) DDR4 Ripjaws V 3200MH + Cooler Master HAF 912 Satılık Razer Blackwidow Elite & Razer Mamba Elite [SATILDI] MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio [SATILDI] 1800 TL Samsung C24FG73FQU/XEN QLED 144 Hz 1 Ms FHD Monitör