Şimdi Ara

2750 Tl civarı Oyun Pc Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5 yıldır kullandığım HD570 ekran kartlı laptopun ömrü bitmeye başladığı için iyi bir oyun pc si toplamaya karar verdim. Hazır dolarda bir miktar düşmüşken siparişi vermek istiyorum.

şu an da elimde Dell e2214h monitörü olduğu için sadece kasa toplayacağım. Oyunlarda çok fazla grafik takıntım olmadığı için topladığım pc'yi 7 yıl civarı kullanmayı düşünüyorum. OC ile hiçbir bilgim olmadığı için hiçbir zaman yapmayacağım.

Bazı sorularım olacak tam olarak bilgim olmayan. Bir de

1. Bendeki monitörün hdmi girişi yok, anakartı doğru mu seçmişim bağlantısı için?
    2. Ekran kartı olarak Gt960x 4gb alsam pc'nin ömrü çok değişir mi ve çok fazla fps farkı var mıdır r9 380 ile? Gt 960 ile r9 380 arasında gidip geliyorum.
    3. Kasa ve güç kaynağı Z3 plus güç kaynaklı versiyonu sistem için yeterli midir? yoksa Dark n10 + corsair 650watt +80 ile değiştirmem gerekir mi? Bu değiştirmeyi mecbursam yapmak istiyorum çünkü yaklaşık 100 tl fiyat artmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi -- 5 Şubat 2016; 16:14:56 >

• Önerisi olan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itachi kullanıcısına yanıt
    1. Monitörü anakarta niye bağlıyorsun ekran kartına takmıcanmı?
    2. Gtx960 almakla ömür değişmez oyundan oyuna değişmekle beraber aralarındaki fark en fazla %10 civarı r9 380 önde genelde yani çok bir durum yok açıkcası.
    3. Kasa+psu yeterli ekstra masraf yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

2. Gtx960 almakla ömür değişmez oyundan oyuna değişmekle beraber aralarındaki fark en fazla %10 civarı r9 380 önde genelde yani çok bir durum yok açıkcası.

Teşekkür ederim cevap için. Ekran kartına son anda karar vereceğim artık. Toplamış olduğum sistem uyumlu mu peki bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? Bir de uzun zamandır masaüstü bilgisayar kullanmadim. Wireless internet için hethangibir aparat almak gerekiyor mu?

Teknobiyotik.com

2873 TL kargo dahil 120 TL bul 2 hafta geç olsada bunu al bide kasadaki 19 pin olayı anakarta uyumlumu değilmi onu araştır değilse ona göre bir kasa bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi

quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Teşekkür ederim cevap için. Ekran kartına son anda karar vereceğim artık. Toplamış olduğum sistem uyumlu mu peki bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? Bir de uzun zamandır masaüstü bilgisayar kullanmadim. Wireless internet için hethangibir aparat almak gerekiyor mu?

Kurduğun sistem uyumlu. Wireless internet için aparat alman gerekiyor çünkü anakartın kendisinde yoktur. Usb veya pci girişli alacaksında bu konuda pek fikir sahibi değilim belki direk wireless özelliği olan anakartlarda olabilir onu bir sormadan alma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 6 Şubat 2016; 6:26:47 >

Resimdeki sistemi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000 TL'lik Oyun Sistemi | ALINDI
    10 yıl önce açıldı
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Intel Core i5 6500 3.2 GHz İşlemci
    msi B150M Pro-VDH 1151 Soket Anakart
    Kingston HyperX Fury 8 GB 2x4 2133 Mhz CL15 DDR4 Ram
    Sapphire R9 380X Nitro 4 GB 256 Bit Ekran Kartı
    WD Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB Cache Harddisk
    Deep Cool Tesseract SW-BU Kasa
    Zalman ZM600-LX 600W Psu
    Toplam 2690 TL
    http://2waycf.blogspot.com.tr/2016/02/oyun-bilgisayar-toplama-rehberi-subat.html?m=1

• B150 anakart h110 den ekstra neler kazandıracak bana?bu konuda bilgim yok da

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi

B150 anakart h110 den ekstra neler kazandıracak bana?bu konuda bilgim yok da

overclock falan yapmayacaksan boşa masraf

H110M Pro VD'de 2 ram slotu var B150M Pro VDH'de 4 ram slotu var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.