Şimdi Ara

28 000 e kadar 2.el sedan oto arayorum LÜTFEN YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONUYU AÇAN ARKADAŞIM BANA BİR MESAJ ATMISSIN AMA CEVAP GÖNDERİLMİYOR ENGELLEMİSSİN SANIRIM MESAJ GELMESİNİ...

ARACIM ŞEHİR DIŞI 27 KURUŞ ŞEHİR İÇİDE 35 KURUŞ CİVARLARINDA YAKIYOR .
    MOTOR KONUSUNDA AKLINDA EN UFAK BİR ŞÜPHE KALMASIN GERÇEKTEN GÜÇLÜ 220 230 LARI GÖREN BİR ARAÇ TAM BİR AİLE ARABASSI HEM SAĞLAMLIK,HEM KALİTE,HEM KONFOR HEMDE MOTOR.EĞER ACELEN YOKSA 2009 BAŞLARINA KADAR BEKLEMENİ TAVSİYE EDERİM ÇÜMKÜ BİLDİĞİN GİBİ YENİ İNSİGNİA GELECEK O GELİNCEDE VECTRA FİYATLARI BİRAZ DAHA GERİLEYECEK HERALDE Bİ 22 23 LERE İNER.AMA YOK ACELEM VAR DİOSAN VECTRA GÜZEL BİR ARAÇ ..

ARKADAŞILARDAN BAZILARI SKODALARDAN BAHSETMİŞ SAKIN YAKLAŞMA SKODAYA BİRÇOK TANIDIIM OCTAVİA KULLANYORDU HEPSİ DAHA ARABA 2 YAŞINDAYKEN SATTILAR ÇOK SORUNLU ARAÇLAR...

BENCE OPEL,VW,HONDA GİBİ ARAÇLARA BAK..,

SAĞLAMLIK,KONFOR,KALİTE İSTİYORSAN ALMANLARA;
    ELEKTRONİK ÖZELLİKLER VE MOTOR İSTİYORSAN JAPONLARA BAK DERİM...

• SENİN BÜTCEN 28 CİVARLARIYSA 2005 MODEL 1.6 EDİTİON MODELİNE BAKABİLRİSİN VECTRANIN.BU MODEL EN DOLU OLANIDIR ÇOK GÜZEL BİR ARAÇ BU BEN SANA LİNK VEREYİM SEN BAK

http://www.sahibinden.com/52000_km_de_opl_vectraWQQaXQQ9651029WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/vectra_1_6_editionWQQaXQQ10375318WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/90_000_km_de_2005_model_opel_vectra_1_6_design_editionWQQaXQQ10232212WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_temiz_bakimli_hasarsiz_WQQaXQQ4559341WQQpXQQdisplayitem

ÖRNEKLER BUNLAR.BENDE DÜŞÜNÜYORUM ARACIMI SATIP 2005 MODEL BİR 1.6 EDİTİON ALMAYI...HEM 2-3 MİLYAR KADAR DÜŞÜK BİR PARA VERİCEM HEMDE 2005 MODEL OLACAK HEMDE EN DOLUSU OLACAK....

• mazda3 bak bence
  • yeni kasa ghia focus yada astra alınabilir
  • başlığı açan arkadaş daha sonra mesaj atmamış
  • Bizim Passat'ı satayım..
  • yukarıdaki vectracı arkadaş kmde 350 yakıomuş oha bn neden 260 yakıyorum demekkisen çok basısun bide klimayı açarsan yandın
  • şu an piyasa uçmuş durumda bence bekle bayramdan sonra falan alırsın
  • kesinlikle fiyatlar son 1 aydır fırladı bende araç almak için 2 aydır bekliyodum bayramdan sonra sıfır araç kampanyaları başladıkça ikinci el düşecektir...2 ay önce seat leon stylance'mı 25.500 sattım şimdi 28.000 aşağı ağzını açan yok...
    sedan araç alınacaksa o fiata temiz toyota corolla yada focus ghia derim..mazda 3 dynamic seçenekler arasında bulunabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

yukarıdaki vectracı arkadaş kmde 350 yakıomuş oha bn neden 260 yakıyorum demekkisen çok basısun bide klimayı açarsan yandın

ARKADAŞIM ŞEHİR DIŞI 27 KURUŞ YAKIOYR AMA ŞEHİR İÇİ BİRAZ FAZLA YAKIYOR(YAZIN)DEDĞİN GİBİ KLİMA FULL AÇIK OLUYOR AYDA BİR FİLTRE DEĞİŞTİRİORUM.KIŞIN GENE 28 29 KURUŞLARA DÜŞÜYOR YAKIT

• bn ş içi 260 klimasız dışı 210 yakıom sabit 90 ile seninki fazla gibi ya
  • Mazda3 sedan iyi bir seçenek olabilir..Sürüş keyfi,konfor,estetik ve güvenlik özelliklerinin bir arada barındırıyor...
  • Arkadaşım,

28.000 YTL çok iyi bir fiyat aralığı, 3 bin YTL aşağı veya yukarı tolerans kabul edersek.

VW JETTA şimdiki kasa
    VW BORA (1999-2005)
    SEAT TOLEDO eski kasa (1999-2005)
    SEAT CORDOBA şimdiki kasa dizel veya benzinli
    FORD FOCUS TDCI sedan (2005-2006)
    PASSAT 3BG (2000-2005) 1.6, 1.8 veya 1.8 T

marka ve model araçları düşünebilirsiniz. Dizel ve benzinli/LPG bulabilme olasılığınız yüksek. Araçlar Alman malı ve yerden yüksek olur, 4-5 yolcu bindiğinde rahat yolculuk yapabilirsiniz.

Fransız ve Japon araçlar uzmanlık alanım olmadığından cevap/yorum/fikir beyan edemeyeceğim. Bu hususu diğer değerli arkadaşlar cevaplayacaklardır.

Saygılarımla,

T.G.
  • Hepinize cok teşekkür ediyorum. Benim kafamada vectra yatıyor sanırım ama sızın arabalarınızda tup yok tup taktırmayı dusunuyorum ben sanırım yakıt bırazdaha duser.Birde bazı arkadaşlar Ford focus ghia demişler acaba ford onlar nasıl bıldıgım kadarıyla yakıt tuketımı cok az ama konfor ne alemde va sağlammı ???
  • Motorların özelliklerini aşağıya yazdım.

VECTRA'nın 1.6 litre 100 HP / TWINPORT 105 HP motorlar LPG'de bile size tatminkar performans sunamayabilir. ÖTV'den ötürü daha büyük hacimli motorlara sahip modellerin fiyatları katlandığı için ne yazık ki en çok bu motorlar satılmıştır. Daha hafif ve daha performanslı motorlara sahip modelleri deneyebilirsiniz. VW, SEAT ve FORD'un orta sınıf araçları hem ağırlık bakımından, hem motor gücü yönünden size daha uygun olacaktır.

FORD FOCUS benzinli modeli sağlam, güçlü motora sahip ve donanımı zengin bir araçtır. Tavsiye ederim, 2. eli de güçlüdür, GHIA alırsanız full bir araca sahip olursunuz, arka frenlerin DİSK olmasına dikkat ediniz ama.

Saygılarımla,

T.G.

28 000 e kadar 2.el sedan oto arayorum LÜTFEN YARDIM

• 28.000 ytl ye ben olsam;

1. secenek: 2005-2006 honda civic 1.6 es ( dahada ucuza alınabilir)
    2. secenek: lpg takılacaksa 2004 golf highline yada mazda 3 dynamic
  • Ford Focus Ghia derim.HB TDCi war bende.Kullanımı gayet zevkli bi araç.Pişman olmassın.Passatların fiyatları uçuo her zmanki gibi.En mantıklısı Focus olur.
  • passat 1.9 tdi çift kırmızı tadından yenmez .(6 ileri)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.