Şimdi Ara

28 000 e kadar 2.el sedan oto arayorum LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kaç aydır sedan araba araştırıyorum bir türlü karar veremedim Passat,focus,megane,golf,vectra kafamda hep bu arabalar var ama karar veremıyorum içinizde bu otolardan kullanan varsa lutfen yardımcı olsun. Benim istediğim iki özellik var yakıt ve konfor tabi birde sağlam olsun. Şimdiden Çok Teşşekür Ederim.

• Sedan demişsin golf demişsin :)

Neyse onu eledik

Vectra vede passat 1.6 vede benzinli versiyonları alınabilir ancak benzin konusu sizi üzebiliri.

Bunlarıda eledik

Geriye megane vede focus kaldı

Bunların dizel vede az km yapmış olanlarını bu paralara bulabilirsiniz..

Birde corolla d4dler var yeterince iyi bir araç diye düşünüyorum..
  • Sedan yazsım fakat golf harika bir araba onu da düşünmemek elde değil hatta opel astayı falanda düşündüm ikiside iyi araba golften sadece yakıt konusunda korkuyorum fsı modelı az yakıyor dıyorlar ama yınede sınıfına gore cok yakıyor.
  • O fiyat aralığında focus ve corolla düşünün derim.
  • Yeni kasa Civic Dream ya da biraz daha eklemeyle elegance bulunabilir.
  • yılda kaç bin km yapacaksın araçlar
    çok binceksen dizel yada az binceksen benzinli tavsiyesi verilebilir ona göre..
    bide aracı şehir içimi yoksa şehirdışı ağırlıklı mı kullancaksın..
    böyle kriterleri artırırsan daha iyi yardımcı olunabilir..
  • Arabaya cok nadir binerim araba sureklı garajda kalır cok nadır uzun yol gıderım suana kadar gıttıgım en uzun yol antalaya konya arası arabayı genelde şehir içinde kulanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • civic,focus,corolla,jetta seç beğen al.
  • Focus , Vectra , Civic
  • 2003- 2004 ACCORD 2.0 alınıp LPG takıldımı çok güzel olur.
  • Forever Passat yalnız 1.6 102 bg olandan değil 115 bg olandan bak
  • şehir içi ise focus,civic,corolla gibi düşünün...passat yada vectra gibi Dsegmenti araba şehir içinde çok pratik ve ekonomik olmayacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bestlove

Forever Passat yalnız 1.6 102 bg olandan değil 115 bg olandan bak

o fiyata fsı passat yok kardeş bence avensis 1.6 elegat 2004 yada 2005 model güzel olur accordda güze olur ama çok yakar ve vergisi 3 kat fazla
  • 28 e güzel bir dizel focus bulabilirsin bence
  • Dizel alacaksan,focus en mantıklısı olacaktır.

Malum vw'nin dizelleri tuzlu biraz.
  • Vectra ya sıralı bir lpg kiti taktın mı cillop gibi olur ...
  • garajda yatacak araba için 28.000 ytl çok. ben yerinizde olsam 13-14 lük temiz konforlu bir araç alırım. yazık çünkü madem çok binmeyeceksiniz araba durduğu yerde bi sürü değer kaybedecek
    quote:

Orjinalden alıntı: caper

Arabaya cok nadir binerim araba sureklı garajda kalır cok nadır uzun yol gıderım suana kadar gıttıgım en uzun yol antalaya konya arası arabayı genelde şehir içinde kulanıyorum
  • OPEL VCETRA 1.6 COMFORT 2004 SÜPER B.R TERCİH OLUR.(ŞAHSEN BEN KULLANIORUM)PİYASASIDA 24-25 000 YTL CİVARLARINDA.BU PARAYA 0 AYARINDA VECTRA BULABİLRİSİN..
  • Skoda Octavia'ya da bakmakta fayda var...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.