Şimdi Ara

28-03-2010 ASY GS-FB Maça gelenler içeri ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla Allah bi mani vermezse bende bursadan gelicem maça. Biletler ne zaman satışa çıkarki?
  • Oradayız !
  • bilet alan olursa fazlasıyla veririz karşılığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

kapalı alt kısımdan alsak yerimiz bellimi oluyo. yoksa önce giden iyi yeremi oturuyo.

Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.Kapalı üst ve alt için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Oradayız !

Haktan'dan gelir yanıtı şimdi:
    "İçim ürperiyor ya evde yoksan" diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

kapalı alt kısımdan alsak yerimiz bellimi oluyo. yoksa önce giden iyi yeremi oturuyo.

kapalı üstü merak etme. oranın tümü kombine sanırım. kapalı altta ise grup 1 ve 2 var. ucuz olanı kenarlar pahalı olanı orta kısımlarmış. ama aralarında bi tel örgü yok. yani mantıken herkes kendi yerine oturması lazım. yoksa isteyen istediği yere oturursa ucuz olandan alanlar orta kısma oturur. ama nedir ne değildir bende merak ediyorum. atletico maçındaki gibi yine sistemde sorun olacaksa yine bilet alamıcaz demektir.

bu arada bende platinium kart var. bu maçtada 5 bilet hakkım varmı acaba. eğer varsa ve bilet alabilirsem internetten buradan 3 kişiye kapalı alttan olmak şartıyla faydamız olur inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

kapalı üstü merak etme. oranın tümü kombine sanırım. kapalı altta ise grup 1 ve 2 var. ucuz olanı kenarlar pahalı olanı orta kısımlarmış. ama aralarında bi tel örgü yok. yani mantıken herkes kendi yerine oturması lazım. yoksa isteyen istediği yere oturursa ucuz olandan alanlar orta kısma oturur. ama nedir ne değildir bende merak ediyorum. atletico maçındaki gibi yine sistemde sorun olacaksa yine bilet alamıcaz demektir.

bu arada bende platinium kart var. bu maçtada 5 bilet hakkım varmı acaba. eğer varsa ve bilet alabilirsem internetten buradan 3 kişiye kapalı alttan olmak şartıyla faydamız olur inşallah.

milleti düşünürken kendim bile gidemicem.

http://forum.donanimhaber.com/m_38299701/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38299871

• GS Bonus kart başvurusunda bulundum.Garanti Bankası öğrenci olanlara doğrudan kart vermiyor maalesef.Bende Denizbank'tan aldım.Sonuçta sadece maç bileti almak için kullanıcam.Umarım 1 haftaya kadar gelir kartım.
  • cok zor benim gelmem ama ins gelirim.
  • Bende geleceğim buluşmak ve tanısmak cok isterim :)
  • bende gelıcem tabı bıletı alabılırsem
  • Maça ankaradan gelmeyi düşünüyor ve istiyorum..GS Bonusu olup da yardımcı olabilecek birisi olursa pm atsın minnettar kalırım
  • GS Bonus saçmalığı yüzünden yine büyük ihtimal gelemeyeceğim. Konyada öğrenciyim A.Madrid maçına o yüzden gelememiştim yine kalmaz fb maçına bilet.
  • Taraftarların GS Bonus Card başına 2 bilet alma hakkı vardır. Fenerbahçe maçında beklenen yoğunluk nedeniyle taraftarlarımızın zorluk yaşamaması için GS Bonus Card başına sadece 1 bilet alınabilecektir.
    Bilginize....
  • quote:

Oradayız !

Gs tarafına gidip tribünden aşağı atlayacan demek,yürü be goçum arkandayız
    Havada kaç mil yapacan bakalım mastenk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

quote:

Oradayız !

Gs tarafına gidip tribünden aşağı atlayacan demek,yürü be goçum arkandayız
    Havada kaç mil yapacan bakalım mastenk

Destek lazım mı

• yeni açıktayım
  • ben de yeni açıktayım ve tek geleceğim. organizasyon olursa seve seve katılırım...
  • Kapalıda olacağım büyük ihtimalle.
  • Yeni acıktayım ve hep beraber izlemek isterim maçı :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.