6 mm makaron?
Arkadaşlar merhaba, Calbor dışında 6 mm makaron var mı? Calbor’u hiçbir yerde bulamıyorum.
Merhaba arkadaşlar, kurutma makinam çamaşırları kurutmuyor. Daha önceden de böyle aynı arızayı vermişti. Servis kompresörün devreye girmediğini söyleyip bir parça değişmişti. Acaba o parça hangi parçadır, nereden alabilirim?
Sigarayı Bırakanlar Kulübü!
Evet arkadaşlar, yaklaşık 15 yıldır son zamanlarda günde 1.5 paket olmak üzere sigara tüketiyordum. Sigarayı bırakmayı hep istiyordum. Daha önce ilaç ile denedim fakat başarısız oldum. Nasıl bırakacağım derken bir kitap okudum ve hayatım değişti. Kitap bana cesaret verdi ve sigarayı ilaçsız bıraktım. (Umarım tekrar başlamam🙂) kitabın adı Allen Carr “Sigarayı bırakmanın kolay yolu” Bu kulübü sigarayı bırakmak isteyenlere ve bırakanlara destek olması amacıyla kuruyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun. Açılışımıza hoşgeldiniz! 🥳🎉
Bırakmayı düşünenler bu video’yu izleyebilir. Sonrasında mutlaka kitabını da okumaya davet ediyorum. Önyargılı olmayalım; deneyelim; denemekten zarar gelmez. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
Sahte parfüm şikayetleri (Paranoya mı, gerçek mi?)
Arkadaşlar merhaba, internette sahte parfümler ile ilgili bir sürü şikayet var. Boyner, Sevil, Sephora gibi mağazalar hakkında bile şikayetler var. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Acaba parfümlerin formülasyonu değiştiği için, kalıcılığı azaldığı için insanlar ürünlere direkt sahte gözüyle mi bakıyor, yoksa gerçekten sahte mi? Eğer öyleyse biz kime güveneceğiz?
Kalıcı ve etkileyici parfüm önerisi
Merhabalar, malum parfüm fiyatları aşırı yüksek. Kalıcı olmayan parfüme de çok para vermek istemiyorum. Kalıcı ve etkileyici bir parfüm önerir misiniz?
Samsung Galaxy Watch 3 En Güzel Kadranlar...
Çok fazla seçenek olduğu için hepsini deneme fırsatımız olmuyor. Herkes en beğendiği kadranın ismini ve fotoğrafını atarsa faydalı olur diye düşünüyorum.
Heaven
Merhaba arkadaşlar, fotoğraf makinalarından anlamam lakin yine bir heves ile yanıp tutuşuyorum. Başlıkta da belirtiğim gibi 10 Bin TL civarında alınabilecek en iyi fotoğraf makinası hangisidir? Aslında gönlüm Fujifilm XT4’ den yana... Bu arada video performansının da iyi olması önemli çünkü eşim YouTube’da yayın yapıyor o da kullanacak. Ben ise doğayı, insanları çekmek istiyorum.
Kerastase şampuan orjinal mi değil mi anlayamadım
Samsung galaxy s10e bilgisayar bağlantı sorunu
iphone xs vs iphone 11 çok kararsız kaldım...
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.134
İkinci El Bölümü Mesajları: 139
Konularının görüntülenme sayısı: 33.726 (Bu ay: 751)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic