< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben de ikilem de kaldım xs aldım. 11 alcaktım turkcell de gördüm bana göre gelmedi kaba ele yakışmıyor. yiğenim de 11 aldı.
şöyle söyleyeyim kamera konusunda çok uzman değilsen pek fark yok. ekran konusunda xs önde. burada en önemli fark batarya. zira 11 baya fark yaratıyor çünkü lcd ekran daha pil dostu. hız konusunda da gözle görülebilen fark yok. XS > Premium, ekran kalitesi, tek elle kullanılabilirlik. 11 > hız, kamera, güncel cihaz, batarya. benim tercihim dediğim sebepten ötürü xs den yana oldu. XS kullandım 11'i de gördüm eğer 11'i seçmek için sebep arasaydım batarya tarafı tek tercihim olurdu. Eğer bütçem olsaydı 11 pro gibi cihaz alırdım. İstediklerimin hepsini karşılayan. Tamamen ihtiyaçlara göre şekilleniyor durum. |
Yuksek cozunurluklu oled ekran, ergonomik premium kasa ve tasarim.
Ben bu nedenlerden dolayi xs aldim. Standart kameralarinda ve gundelik kullanimdaki performanslarinda hicbir fark yok zaten. 11 batarya konusunda daha iyi. Ben de cok buyuk ikilemdeydim. Youtube’da karsilastirma videolari izlerken gonlum yavastan Xs’e kaymisti, magazaya gidip iki telefonu ayni anda elimde tuttugumda %100 xs almam gerektigini anlamistim. Iki telefonun elde verdigi his tartisilmaz bile. Gercekten de xs mercedes, bmw iken 11 guzel oyuncaklarla donatilmis bir vw ya da peugeot. |
11, apple tarihinin en abartilmis telefonudur. 11’i ancak xr ile kiyaslarim, ikisi de ayni seyin laciverti. Xs ile kiyaslanamaz. Bu arada hayirdir bu baslikta xsmaxim var, 11im var, pro max’im yolda diye siralamamissin? Hasta falan misin yoksa
|
Sağolun arkadaşlar xs aldım teşekkür ederim değerli yorumlarınız için...
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 6 Mayıs 2020; 15:17:14 > |
|