Şimdi Ara

İki Cihazda Aynı Apple Hesabını Kullanmak... YARDIIM :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
40.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamın ve benim telefonumda aynı apple kimliğini kullanıyoruz. Bugün baktığımda babamın kendi telefonundan bir başkasına attığı bir mesajın benim telefonumda da sanki ben atmışım gibi bulunduğunu gördüm, böyle bir şey nasıl olmuş olabilir? Nasıl engel olabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İki Cihazda Aynı Apple Kimliğini Kullanmak

Apple Kimliğin, iCloud hesabınla aynı hesaptır. Aynı Apple Kimliğini {bir icloud hesabını 2 telefonda kullanmak} veya {2 telefonda aynı apple kimliği} için kullanabilirsin. Bu, iki cihaz arasında kolayca senkronize edebileceğin verileri ve uygulamaları paylaşmanı sağlar.

Ancak, her iki cihazın da aynı işletim sistemine sahip olması gerektiğini unutmamalısın. Örneğin, bir iPhone ve bir iPad'de {aynı apple kimliği ile 2 iphone kullanılır mı} sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. Ancak, bir iPhone ve bir Android cihazda {aynı apple kimliği ile 2 iphone kullanılır mı} mümkün değildir.

İki cihazda aynı Apple Kimliğini kullanmanın faydaları şunlardır:

• Uygulamalar, müzik, fotoğraflar ve diğer veriler gibi tüm verilerini senkronize edebilirsin.
    • App Store ve iTunes'dan iki cihazda da satın aldıklarına erişebilirsin.
    • Apple Pay ve Mesajlar gibi hizmetleri her iki cihazda da kullanabilirsin.

İki cihazda aynı Apple Kimliğini kullanmak istiyorsan, şu adımları takip edebilirsin:

1. Her iki cihazda da Ayarlar'ı aç.
    2. Apple Kimliğine dokun.
    3. Diğer Apple Kimliğine dokun.
    4. Apple Kimliğini gir.
    5. İki faktörlü kimlik doğrulama kullanıyorsan, doğrulama kodunu gir.

İki cihazda aynı Apple Kimliğini kullanmak, verilerini senkronize etmenin ve iki cihaz arasında kolayca geçiş yapmanın harika bir yoludur. Ancak, her iki cihazın da aynı işletim sistemine sahip olması gerektiğini ve bazı özelliklerin yalnızca Apple cihazlarında kullanılabileceğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Appler icin ayni kimligi kullaniyorsaniz itunes store appstore kimligiji ayni yapmaniz yeterli. Farkli kisilerin kullanidigi cihazlarda farkli apple hesabi kullanilmali.

Edit: veyahut ikinizden biri imessage kapatsin. Mesajlar birbirinize gitmez fakat biriniz imessagedan mahrum kalir. Farkli apple hesabi kullanip ayni itunesstore/appstore hesabi kullanmak en iyisi basta dedigim gibi. Appstore hesabi ayarlarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 14 Kasım 2013; 2:05:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovesLikeJagger

Arkadaşlar babamın ve benim telefonumda aynı apple kimliğini kullanıyoruz. Bugün baktığımda babamın kendi telefonundan bir başkasına attığı bir mesajın benim telefonumda da sanki ben atmışım gibi bulunduğunu gördüm, böyle bir şey nasıl olmuş olabilir? Nasıl engel olabilirim?

Selam,

Ayarlar\Mesajlar altında Gönder ve Al sekmesi var.
    Buraya sizin kullandığınız cihaz için kendi numaranızı yazın.
    Babanız da kendi GSM numarasını kendi cihazında yazsın.

Sonrasında siz sağ babanız selamet.

Annenize de bu durumdan bahsetmeyi unutmayın

Düzenleme: Aynı muhabbet facetime için de geçerli. İki cihazı birbirinden ayırmak için yukarıda bahsettiğim Gönder ve Al ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callandor -- 14 Kasım 2013; 8:50:03 >

• Anladım, ikinize de çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.