Karadenizliyim desem😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Karadenizliyim desem😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bilemiyorum hocam karadenizi giresunla samsun dışında pek sevemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ordu da güzeldir hocam bayağı yenilendi sahili fln çok güzel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam 25750 geldi grü tıp fln düşünüyorum stemin sıralaması ktüye yakın olduğu için şakasına dedim ktüyü sevmeyen bayağı kişi var diş okuyup yksye tekrar hazırlanan biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 21 Temmuz 2023; 19:6:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tercih listeme başta yazmayı düşündüm de sonradan vazgeçtim yazmam sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grü ve ordu tıp yazacağım hocam ordu büyük ihtimalle gelmez Giresun'a da çoğu kişi gelir diyo Trabzon sbüyü yazmayı düşünmüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
samsuna kadar olan kısım sıkıntılı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Orayı isminden dolayı yazmayacağım😶 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |