Şimdi Ara

28-29K TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam başlıkta yazdığım üzere 28.860 sıralamam var,sadece TIP yazmak istiyorum tercihlerime hangi sıralamadan itibaren baslayayım sizce,yazma dediğiniz üniversite var mı ve sizce geçen sene 27500 ile kapatmıs olan yere girme sansım nedir ?

• zaten az üniversite var ama önerdiğiniz üniversiteleri yazarsanız sevinirim

• geçen seneki gibi bir düşüş trendi olursa istediğin yere girersin ama bu sene nasıl olur bilemem
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Hocam 26k ya tıp gelir mi
  • mezunbiri_56 M kullanıcısına yanıt

gelir bence

• burakunklc B kullanıcısına yanıt
    Benim de 28.433 hocam ayni durumdayiz
  • Bence 27K dan falan kapar hocam tıp öne çekebilir. Başka bölüm düşünmez misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    mezuna bırakırım herhalde düsünmem baska ama umut yok mu hocam sizin fikriniz mi yoksa bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakunklc

mezuna bırakırım herhalde düsünmem baska ama umut yok mu hocam sizin fikriniz mi yoksa bu

benim fikrim kanka inşallah gelir deprem bölgesi yazın belki onlar geriye atar baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 21 Temmuz 2023; 0:15:10 >
  • Boomy819 B kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden konusabilir miyiz tercih listeni nasıl yapıcaksın
  • Gelir hocam deprem bölgesi rahat gelir, diğer bölgelerden tercih eden öğrenci sayısı geçen senelere göre düşük olur bir de o bölgenin insanları için ek kontenjan var deprem bölgesindeki ünilerin tüm bölümleri dipleri görecek gibi geliyor bana
  • tahmini max. 26k gibi kapatır, hazırlıklı olun bence

Hocam benim de benzer sıralama sen tercih listeni nasıl yapacaksın benimde aklımda bişi yok

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Özelden konusalım hocam,ben sanmıyorum ki tıp iler çeksin yerlesiriz bence
  • Ben_Kemal B kullanıcısına yanıt
    Hocam dayanağınız ney peki? Ek depremzede kontenjanından tutun açılacak 3-4 yeni fakülte var bu sene neden tıp ileri çeksin
    Hangi fakülteler açılacak bende 26 600 deyim ama geleceğini sanmıyorum artık
  • Yok aga saçmalıyon sen 30k ile kapatan yozgat çorum 26.600 e kadar ilerlemez yani ver listeni keyfine bak biz düşünelim kara kara
    Hocam bilmiyorum mühendislik kontenjanını anlatmışlar deprem bölgesi tıp kontenjanı azalmış em kötü deprem ek kontenjanı kullanırım diyodum galiba en iyi ihtimal o
  • Deprem bölgeleri kontenjanını tabii ki azaltıcak yurt yok konteyner kentte kalıyor millet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.