Şimdi Ara

40k MF mezun sınav yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matta geçen sene 27 doğru 2 yanlışım vardı, bu seneki sınavda ise boş bırakmadım.Zamanın da verdiği rahatlıkla yayıla yayıla çözdüm ve hiç aklımda kalan bir soru olmadı. Gayet kolay bir matematik sınavıydı. Özellikle acilin son çıkardığı rejenerasyon denemelerine herkes kolay diyordu ve şahsen acil rejenerasyonla çok benzerdi. Msü gibi.

Tükçe de ilginç bir şekilde dil bilgisi çok azdı ve kolaydı. Paragraf soruları da zor değildi pek.Belki bir iki zor paragraf vardır. Geçen sene 32 8 türkçe yapmış biri olarak türkçeyi kolay buldum. Ama kolay bulmam yapmış olduğum anlamına gelmesin. Sınavda aşırı stres yapıp bir ara Türkçe'yi bıraktım başka derslere baktım. Yani tökezledim. Ancak kanımca bu benim salaklığım. Kolay gibiydi sorular.

Sosyal çok az çalışmış biri olarak tarih ve felsefe klasikti. Zaten böyle bekliyoruduk. Coğrafya neredeyse hiç çalışmadım. Ama yine 3 soru işaretledim. Din de çok az bakmıştım, ve hiçbir kavram sorusu yoktu. Gayet basitti dini. Sosyalden bi iki zor soru beklerdik yoktu açıkcası. Çalışmamış olmama rağmen zorlanmadım.

Fizikte kendine güvenen biri olarak gayet de ortalama üstüydü.1 boş bıraktım ve fizikte gayet de düşündüğüm sorular vardı. Kimyaya zor diyemem gençler ama kolay da değildi. Ortalamaydı. Biyolojiden de ne bekliyorsam onu sordular gayet ortalamaydı.Özetle fizikte bi kaç eleyici sorusu vardı. Onun dışında ortalama bir fen vardı.

Genel olarak kolaydı ancak öyle geçen sene ilk bin yaptığını söyleyen angutlar gibi çoook kolay yapamayan gerizekalıdır da diyemem yani.O şekilde söyleyen insanların beyinlerinde gerçekten problem var.O şekilde yazmanın başkasının moralini bozacağının farkında bile değiller. İnşallah yapamayan maldır diyen ultra zekiler istedikleri yerlere giremezler.Genel olarak beklenene göre belirleyici soru sayısı azdı. Kolay-orta arasıydı.

• Dil bilgisi hangisi yanlıştır sorusu vardı bir tane. Zamanı sözcüğü işaret eki almıştır Vs diyordu naptın onu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muradovoski kullanıcısına yanıt
    up

• denemelerde kac yapiyordun, dedigine gore 110+ cikacak herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe kolay değildi. Kolay geldiyse yanlışınız çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: muradovoski

Dil bilgisi hangisi yanlıştır sorusu vardı bir tane. Zamanı sözcüğü işaret eki almıştır Vs diyordu naptın onu
    Hatırlayamadım hocam tam nasıldı soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okeanospetrichor

Türkçe kolay değildi. Kolay geldiyse yanlışınız çıkabilir.
    Hocam dediğim gibi tökezledim ama sanki benim salaklığımmış gibi geldi sınav anında. Bilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 3katlı ve 2 katlı evler olan matematik sorusunun cevabını hatırlıyo musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

denemelerde kac yapiyordun, dedigine gore 110+ cikacak herhalde.
    95-105 yapıyordum.110 görememiştim ama hiçbir zaman
  • "acilin son çıkardığı rejenerasyon denemelerine herkes kolay diyordu ve şahsen acil rejenerasyonla çok benzerdi"

AHFOAHOTAPTNIPA NTİPJAEİJTPAEJPTJAEL TNLAENTLAE NLATNEÖM FNAÖEMTNÖAEMN TLÖMNAÖ

Arapçadan Türkçeye google translatele çevrilmiş boyama kitaplarına benziyor Acil, ÖSYM'den ziyade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 27 Haziran 2020; 15:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wessmdd

Hocam 3katlı ve 2 katlı evler olan matematik sorusunun cevabını hatırlıyo musunuz
    Şıklar neydi hocam. Soruyu hatırladım da cevabı hatırlayamadım.
  • bişey B kullanıcısına yanıt
    22 yaptım ben hocam diğerlerini hatırlamıyorum

• muradovoski kullanıcısına yanıt
    zamanı kelimesindeki ı'ya belirtme diyordu ve yanlıştı hocam. iyelik eki o ı

• quote:

Orijinalden alıntı: phosphophyllite

"acilin son çıkardığı rejenerasyon denemelerine herkes kolay diyordu ve şahsen acil rejenerasyonla çok benzerdi"

AHFOAHOTAPTNIPA NTİPJAEİJTPAEJPTJAEL TNLAENTLAE NLATNEÖM FNAÖEMTNÖAEMN TLÖMNAÖ

Arapçadan Türkçeye google translatele çevrilmiş boyama kitaplarına benziyor Acil, ÖSYM'den ziyade.
    Hocam 2019 senesi rejenerasyon denemeleri çok sertti. Ama 2020de çıkarttığı denemeleri incelemenizi tavsiye ederim. GAyet basitleştirmişler ahan da şuraya bi video bırakayım yorumları okuyn isterseniz

w w w .you tube.com/watch?v=lrFZnU5dmBI
  • quote:

Orijinalden alıntı: wessmdd

22 yaptım ben hocam diğerlerini hatırlamıyorum
    Evet 22 yaptığım bir soru vardı hocam.
  • Hocam cevap 22

• Aynen hocam tamamdır. Paragrafta tam anlamıyla z*ctim.

İnşallah yarına yüzümüz güler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muradovoski

Aynen hocam tamamdır. Paragrafta tam anlamıyla z*ctim.

İnşallah yarına yüzümüz güler.
    İnşallah hocam önemli olan yarınki sınav zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.