Şimdi Ara

Sözelden MF geçmek hedef vet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun senemdeyim. Tarih felsefe sevdiğim ve bildiğim için çaba sarfetmeden üni okurum kafasındaydım. Ama sınavdan 2 hafta önce falan bunun saçmalık olduğunu farkettim. Şimdi mf den hazırlanıp veterinerlik istiyorum. Fene falan kafam basar sadece konu eksiklerim var. Tyt 40 60 arası netlerdeyim. Gerekirse bir sene daha mezun kalırım. Fikriniz ve tavsiyeleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oppenheimer.45 -- 11 Ağustos 2024; 0:20:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence +1 sene mezunluğu da düşünün hocam sayısalda rekabet inanılmaz fazla umarım gönlünüzce olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slash702 S kullanıcısına yanıt
    2025 olmazsa 2026 da denerim hocam fakat ayt kısmında sıfırım şuan malum ea okudum. Sadece mat 11 var bende. En kötü ihtimal ybs hocam. Hayırlısı artık sağolun.

• mat yoksa zor

• Tip yapamasan da hemşirelik yapabilirsin tabi tıp da mümkün ama düzenli ve istekli çalışmayla

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    2 senede mümkün müdür hocam? Dershane falan gerekir mi yoksa youtube dan çözülür mü?

• Kral 2 senede değil 1 senede de mümkün sen çalış emeğini ver düzgünce. Olmadı hemşirelik yazarsın 220 binlerle en son geçen sene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• Up

• Merhaba. Bu sene Sözel, ve Eşit Ağırlık mı çözdünüz?

• Tyt'yi düzgünce bitir. En fazla 1 ayını alır zaten gecen sene çalışmışsan. Hızlıca AYT geç. Önünde 10 ay var yani vaktini iyi yönet yoksa o seni yönetmeye başlar bir süre sonra, pişman olursun
    Başarılar

• hocam 2 sene gerekir. mfden giren sayısı çok fazla ve fazla rekabet var. tm ya da sözel gibi değil. ayt fen edebiyat gibi değil. iyice düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 28 Temmuz 2024; 0:22:9 >
  • Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• Hocam YBS de benim için bir seçenek. Moleküler biyoloji ve genetik de. Ama emin olamıyorum. Tıp şartları zor aynı zamanda kazanmasıda zor.

• bir sene boyunca her gün 8+ saat ders çalışma azmini kendinde görüyorsan ve daha önce kültürün varsa evet hedefini gerçekleştirebilirsin ama önceden bir çalışma alışkanlığın yoksa bunu başarmak baya zor büyük ihtimal haftalarca çalışmadığın olacak bu da hedefinden seni uzaklaştıracak.

• Hiç yalan söylemeye gerek yok imkan görmüyorum. Tyt'ye 1 yıl çalışıp 50' yi geçemediysen çok çok çok çok zor . İlk 20k daki bir sayısalcı 11. Sınıfın başında sıfır bilgi ile girdiği Tyt'de 55-60 yapar ortalama. Hemşirelik okuyup keyfine bakarsın daha da iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.