Merhaba, ben vasatın altında bir Anadolu Lisesin'de okuyan bir öğrenciyim. FİKOÇ kurumuna gitmekteyim gidiş saatlerim 16.00-21.00 molalar çıkarılırsa günde 4.5 saat. Önceki 2 yıl ortalamalarım 80 civarında. Şuan günde 4.5 saat ayt + tyt çalışıyorum ve boş zamanlarımda konu videoları izliyorum. her dersten seviyemi altta belirteceğim Paragraf: Apotemi Paragraf denemleri 20 dakikada full, Tanım Yayınları AYT-TYT 40 dakikada 20-25 soruy fullüyorum TYT-Matematik: Trimat ve 3D' de zorlanmadan çözüyorum AYT-Matematik:3D, Bıyıklı Matematik 80 günde AYT Kampı ve Matematiğin İlacından Ort. zorlukta çözüyorum TYT-Dil Bilgisi: Ort. üstü TYT-Kimya:90/100 AYT-Kimya:Palme,Aydın ve BilgiSarmal yayınlarından kolaylıkla çözbeiliyorum TYT-Fizik:Ortalama Altı (AYT'de zorlatacak kadar değil) AYT-Fizik:İyi,DUF ve VIP fizikten çözebiliyorum TYT-Biyoloji:Ortalama Üstü AYT-Biyoloji:En çok zorlandığım ders ama toplamda 40 saaten fazla çalıştım ve BilgiSarmaldan fullüyorum TYT-Coğrafya: 0'a yakın not: "AYT" 11.sınıfın 1.dönem konularını kapsamaktadır Şuan TYT'ye fazla odaklanmıyorum, muhtemel olarak yazın ders calışamayacağım için Sömestır Tatil'inde kampa gireceğim. Trigonometri ve Analatik Geo'da zorlanıyorum ama hergün 30 ar soru çözüyorum programımın üzerine. Tek isteğim Başlıkta belirttiğim gibi hacettepe tıp inglizce'dir. Bana verebileceğiniz bir tavsiye varmı? |
Bildirim