Şimdi Ara

Hacettepe Tıp vs Yeditepe Tıp(Tam Burslu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacettepe Tıp ı anlatmayacağım hepimiz eğitim kalitesini biliyoruz
    Yeditepe'de öğretim görevlisi azımsanmayacak kadar fazla ve ilk 1000 e 750 Tl burs ve 2 kişilik ücretsiz yurt imkanı ve İstanbul'da olması açıkcası beni kararsız bıraktı

Siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe ismi yeter

• Hacettepe

• ilk23k İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ismi önemli fakat eğitim ve yaşam olanakları da önemli sonuçta 6 7 sene eğitim görecegiz ve aynı tus a girecegiz zaten tus ta başarıda bireysel başarının etkisi büyük diyorlar tus derecelerinin hiç beklenmeyen üniversitelerden çıkması da bunu kanıtlar nitelikte

• 7tepe derim Hacettepe ömür törpüsü 7tepenin olanakları çok cazip ayrıca akademisyen kadrosunun Hacettepeden aşağı kalacağını sanmıyorum.

• 7tepe 1 adım önde olur. Neden dersen, hem öğrenci sayısı az hem de imkanları iyi. Ancak dezavantajı da özel olduğu için hasta ve prtatik sıkıntısı çekebilirsin.
  • Medipol ilk 1kya 2000 TL veriyor diye bir yerde okudum.Onu neden dusunmuyorsunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hoca sayısının fazla olması değil bu akademisyenler ne kadar kaliteli bu önemli. Emin ol prof olmuş ama bir halta yaramayan anlatım şekilleri ile size bir şey katamayanlar var. Ben olsam bu ikisini karşılaştırmam bile. Hacettepe tıp kendini kanıtlamış bir fakülte. Evet zor ama kaliteli bir eğitim istiyorsan zoru başarmalısın.

• Hocam sitesine bakmıştım olsa görurdüm veyahut göremedim ya da akademisyen sayısından dolayı elemiş olabilirim yine de bakacağım teşekkürler

• mamixz M kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela şimdi intörnlük döneminde hangi hastanede çalışıyoruz herhangi bir devlet hastanesindemi yoksa başka bir yerdemi?

• NeuTRon_X kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın hocam fakat tüm profların iyi olup olmadığını nerden bilebiliriz ki mesela senin dediğin gibi biri hacettepede de olabilir ya da tam tersi yine de kararsızım biraz hocaları da araştırayım o zaman

• Dabid D kullanıcısına yanıt
    Aynen biraz daha araştır bakalım. Kolay gelsin.

• Tavsiyem eğer şehir dışına çıkılacaksa iyi olanaklar sunan vakıf üniversitesi tercih edilmesi. İlk bine yüksek burslar veren üniversiteler var.

Aylık Burs + ücretsiz yurt imkanı değerlendirilmeli. Yeditepe de çok iyi bir üniversite.

• Speziale kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam akademisyen sayısı kampüs imkanları burs vs. baktığımda en yatkın yeditepe geldi senin tavsiye ettiğin bir yer var mı acaba

• 7tepenin yanında oturuyorum hocam :D keşke senin yerinde olsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37debdeb37 -- 30 Haziran 2017; 20:56:39 >
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt

Anlatsana hocam biraz

• Dabid D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Konya Karatay Üniversitesi de ilk bine 2500 tl burs veriyor. Çok güzel bir rakam. Üstelik derslerden başarısız olsan dahi kesilmiyor. Yılda 8 ay süreyle 2500 tl burs aldığını düşünürsek öğrenim hayatın boyunca toplamda 120.000 tl burs almış olacaksın. Bunu da bir değerlendir.

Yeditepe, Bahçeşehir, Konya Karatay. Bu üniversitelerin burs olanaklarına bak ve senin için en cazip olanı seç. İlk üçünün istanbul olması avantaji var, Karatay'ın da 2500 tl bursu.

• Tabiki de Yeditepe devir inovasyon devri..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speziale kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam karatayda yanlış hatırlamıyorsam 20 tane akademisyen vardı diğerlerine bakıyım birde

• Ben 7tepe seçerdim daha rahat bir üniversite hayatı olur muhtemelen.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.