Şimdi Ara

Hacettepe Tıp vs Yeditepe Tıp(Tam Burslu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Binalar yeni olduğundan güzel duruyor

Hocam bu arada Yeditepe de YGS mi kastın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dabid D kullanıcısına yanıt
    Evet, 2hafta

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciri

Yeditepede tıp fakültesi için 7 yıl kesintisiz burs var.

quote:

4 yıllık programlarda 9, 5 yıllık programlarda 11, 6 yıllık programlarda 14 yarıyıl) akademik başarıya bakılmaksızın devam eder.

Vay be hocam bunu bilmiyordum. Çok teşekkür ederim. Ama ingilizce'ymiş eğitimi. İngilizceyi yapamam sanırım. Düşünmek, araştırmak lazım. Peki bu şekilde başarıya bakılmaksızın burs veren kaliteli tıp fakültesi var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GakgoBey23 -- 1 Temmuz 2017; 15:16:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorPilot

Ben de Yeditepe'ye gidersem %75 burs+ aylık 300lira burs veriyorlar. Yeditepe'nin güzelliği az kişi sayısı, ana kampüsün içinde olması ve ingilizce olması.

hocam ingilizce olunca zor olmaz mı yav? Hacettepe ing'ye giden bir tanıdığım dersleri anlamak için Türkçe derslerine de giriyorum demişti.
  • GakgoBey23 kullanıcısına yanıt
    Benim birinci amacım USMLE hocam. 2. Sınıf sonunda Step1 vermem gerekiyor.

Dostum bana sorarsan tıpda fakülte çok farketmiyor. Önemli olan tusu kazanabilmek. Ben bu süreçte cebime en azından para gelsin diye özel seçerdim. Ama hangi fakülte daha iyi hangisi kötü inan hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciri

Dostum bana sorarsan tıpda fakülte çok farketmiyor. Önemli olan tusu kazanabilmek. Ben bu süreçte cebime en azından para gelsin diye özel seçerdim. Ama hangi fakülte daha iyi hangisi kötü inan hiçbir fikrim yok.

Hocam simdi baktım. Acıbadem de başarıya bakılmaksızın eğitim masrafını karşılıyor fakat sınıfta kalındığı zaman para vermeyi ve yurt imkanını kesiyor. Gözümde acıbadem var aslına bakarsanız ama kalırsam çok pis girecek bana. Farklı vakıflardan da burs bulup işi garantiye almak gerekiyor

• Yeditepe de ezilebilirsin. Ailen kaç para yoklayacak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bizim bi tanıdık medipole gitti kavacık ya da beykoz tarafında bi yerde tam bilmiyorum sen bilirsin ama.

Puanı medipolden yüksekmiş ama o yinede orayı yazmış hasbel kader çocuk amerikaya gitti ilk bilmem kaç kişiyi yolluyomuşlar. Biri de yazmış 2k burs varmış düşünebilirsin

• Hocam bak yine de çok para veriyor diye düşük üni.ye gitme. Doktor olacak adamsın verdiği parayı 1 yılda karşılarsın ama ya sonrası? Eğitim ilk sırada olsun

Dostum 4 sene mi 6 sene mi tam hatırlamıyorum ama emin ol 1 kere kalırsın. Ya ölümüne inek olcan ya da azcık sosyal olup kalacan

• tabiki hacettepe 6-7 yılını 7tepede heba etme en guzel yıllar üniversite çağı 7tepe ortamı biraz gariptir imkanları iyidir ama zengin çocugu değilsen zorluk cekersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeditepe Üniveristesi'nin kocaman özel hastanesi var Bostancı Köprüsü yakınlarında ayrıca Bağdat Caddesi'nde de diş hastanesi var.

Ben Yeditepe üniyi burslu olarak bitirdim, Yeditepe üninin ortamı ile devlet üninin ortamı arasında dağlar var. Marmarada okuyanlar bizim üniye ağzı açık bakıyorlardı. Eğitim kalitesine gelirsek her şey sende bitiyor kendini geliştirmene bakıyor . İstanbulun imkanları heryerden farklı ve fazla, ayrıca sınıf arkadaşlarının büyük kısmının maddi durumu senden çok daha iyi, imkanları senden çok daha fazla olacak. Sen otobüs beklerken onlar yanından lüks araçlarla geçecekler. Eğer kendi kendime triplere girerim, ezik hissederim falan diye düşünüyorsan Yeditepeye hiç gitme kardeşim...

Yurtları çok güzeldir, kızları çok güzeldir. Yemekler pahalıdır git pazarlık yap yemek bursu da iste :)

Üniveristenin bulunduğu yer Kayışdağı olarak geçer ben okurken imkanlar kısıtlıydı geçen gün yolum düştü oralara gittim resmen çağ atlamış orası.

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatmak istediğinizi anladım maddi olarak ezik tribine girmem eğer para çok ve üstünde boş bir kafa taşıyorsa asıl ona acırım benim için maddiyattan çok kafa yapısı önemli hacettepede arkadaş yapısı olarak bana daha yatkın geliyor bu yüzden ama yine de kararsızım

Bu arada siz hangi bölümden mezundunuz

Ikisi arasinda secim yapcaksan her turlu hacettepeye git.

Ama cerrahpasa yi da dusunebilirsin bence ,hatta cerrahpasayi neden dusunmedin

• İşe başvururken Hacettepede almadım eğitim diğeri 750 lira veriyordu dersin. Şu soruyu sorman saçmalık buradaki alakasız insanları dinleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ako07 A kullanıcısına yanıt
    Çünkü İstanbulda olursa herhangi bir yerden burs almam lazım

• elegantt E kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela ikisinden de çıkan aynı tus a girecek fakat sizin dediğiniz özellerde olan bir şey herhalde

O zaman hacettepeye git yanliz hacettepe bayagi zordur.

Burs olayini buyuk ihtimal cozersin burs veren bir cok kurum var,senin derecende var ama tabi yeditepe gibi kesinligi yok.ozeli tercih etme devlette hasta daha cok olur.ne kadar cok farkli hasta gordun mu o kadar iyi.

• ako07 A kullanıcısına yanıt
    Önerilerinizi dikkate alacağım hocam teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.